BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 o lise dö sen benua vs celiktepe cengizhan kitleler halinde kopmamıza sebebiyet verdi arkadaşlarla. ben bi arkadasa gosterdım o bı arkadasına o bi arkadasına yayıldı oyle olağanüstü guzellıkte bişy.
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 olimpiyat milli marş olayı direk spazm geçirtiyo.
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben de o sen benuayı her görüşümde dağılıyorum lol normalde hani o kadar hastası değilim umutun, ama arada güzel şeyler çıkartıyor. yazıları karikatürlerinden daha iyi bence; bir selçuk, bir yiğit ne bileyim bir serkan gibi iki tipleme bir bomba cümleyle koparma yeteneği yok çünkü, ama uzun uzun yazdı mı başarılı
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 espri anlayış farkı bu olsa gerek, 2 karikatürden fazla gülemedim. çok enterasan normalde her boka gülen bi insanım.saat mi erken ne
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben anlamadim bile bikac tanesini.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Yigit Özgür ü tek gecerim..ama yukardaki karikaturlerde cok ii..
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Aquile sen amerikada kala kala uzaklaştın tabi gel yaz sonu okursun anlarsın
duende Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 karikatürlerindeki detaylara bakın asıl komiklikler orda mesela son karikatürde kafasına kravat bağlayan çocuk, st. benualılara kötü kötü bakan koca burunlu bi tip vs.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 huah mchammer la dalsım'a koptum :D
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 son penguendeki karikatüre salyam aktı gülerken ehah:D
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yigit ozgur kiz karikaturistidir kizlar ayagayagayag bak ne komik diye birbirine forwardlar umut sarikaya ince gormektir davayi heres anamaz herkes sevmez sevende benim gibi dergiyi aldigi an sayfayi acar anira anira guler sonra dergiyi kenara koyar tualet gidene kadar
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu kadar da genelleme görmedim hayatımda.Espri anlayışı diye bişey var kız karikaturisti diyip geçemessin sana komik gelen bana komik gelmeyebilir gelmiyo diye ben kız karikaturisti mi beğeniyo oluyorum? [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 11:17 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: mesela son karikatürde kafasına kravat bağlayan çocuk, st. benualılara kötü kötü bakan koca burunlu bi tip vs. bende bunu diyecektim adam çok iyi gözlemci, detayları çok iyi kullanıyor
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lol..dalsım cidden çok iyi..sonuncusu efsane zaten ayrıca bence bonePART döver [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 12:05 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar