Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Beni ya senin silahindan çıkan kurşun öldürür ya da Aslı'ya olan aşkım ! nooluyor lan bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Dizide ki karakterlerin bu kadar etki yaratacağını düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 güzeldi ama gel gör ki okul dandik :D insan gelir bizim okulda çeker fıstık gibi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 anaa bizim yazlıkta çekmişler lan bu diziyi ahahea bi ara bizim site bile gözüktü. garip oldum lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 urla değil bu arada. yani bilmiom bütün dizi orada mı geçio ama bi 5 dakka fln izledim direk seferihisar/sığacığın göbeğiydi. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 02:43 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sallama be sallama :D urla işte, okul da 60. yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yahu şu sahneyi izledim böle şu rıza külegeçin oğlu yokmu yamuk ağızlı. böle sarı saçlı bi hatunun peşinden koşuodu. hocası flndı galba bişeyler diodu anahtar fln çıkarıodu. işte o sahne bizim alışveriş yaptıgımız bakkalın karşısı oluo. bide ondan önce kız böle sahilde oturudou orda da arkada böle dağın tepesinde bizim site gözüküo. okul sahneleri 60 yıldadır belki bilmiyorum ama o sahneler seferihisardı yani, sallamıom:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 vay anasını.. 2 kız koymuşlar oraya, ratingler tavan yaptı. YEMEYİN ARKADAŞLAR BÖLE NUMARALARI!! sdfsd:) dün gece 3 te rastladım, bakiyim dedim izlerim belki yakalarsam bundan sonra da. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hea dün gece vardı bende ratsladım gece gece ,de abi o kızlardan biri çok şişko(tavşana benziyo) digeri küçük olanda (kediye benziyo) bütün büyük bi hoca var (oda ceylana benziyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 güzelim diziyi national geographic moduna soktun tellos tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Valla Efe karakteriyle oynayan çocuk süper oynuyor ya bugun tekrarini izledim 2. bolumun beyendim oyununu. tracy mcgrady gibi bakıyor ölü köpek gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 çok güzel dizi adam akıllı izledimde şimdi perşembe ekrana kitlenicem önce bu sonra tırtlar vadisi efeye çok gülüyorum! tamam mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 black bak mine benim ona göre ayrıca burdan mineye laf atan tüm üyeleri kınıyorum :D haftaya çekimlere gidicem kesinkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 efe karakterini canlandıran oyuncu dağhan küleceç zaten süper komedi bir şahıstır, son derece doğaldır hehe snek te püf noktası diye bir programı vardı gülmekten ölüyordum o derece, ayrıca bu tarz dizilerin türkiye uyarlaması en azından insanda "imkansız değil lan" hissiyatı uyandırıyor mesela the o.c. izleyip vay anasını adamların yaşadığı hayata bak olmaz türkiye de böyle birşey dediğim çok olmuştur onu da uyarlasınlar umut doğsun içimize :p bu arada tekrarını izledim dawson's creek izlememiştim hayatımda fena gelmedi, denk gelirsem izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kıçıkırık the.oc den çok daha zevkli bir dizi olduğunu düşünüyorum.Çok hoşuma gitti.Gerçi bugun ilk defa izledim tam olarak. Mine çok tatlıda içi fesat o kızın yoksa ben sana bırakmam onu redge merak etme ben gerçek aşkın peşindeyim onun içinde gönül e gönül koydum! [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 12:45 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 dawson'S creek orjinaldi bunu bize uydurmaya çalışmaları ya yok artık:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bak black mineme kıçıkırık diyemezsin bozuşuruz.. :D *silahını çeker* arkafon müzik kv nin pispispispispsipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 iyi de the o.c.'ye kıçıkırık demiş zaten :s [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 12:54 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 abooo pardon black günahını aldım beyin sulandı biraz olsun mineye fesat demiş :D edit i geri istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 dağhan külecec'in ailesi 2 nesildir tiyatrocu olan bir aile diye biliyorum ben,etkisi var bana kalırsa.Dizideki genç oyuncular arasında en iyisi tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 babası rıza külegeç değil mi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 evet,birde dedesi iyi bir tiyatrocuymuş ve birde annesi sanırım o da oyuncuydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 başrol değilde yardımcı rollerde bi hafif kıvırcık saçlı bi çocuk var bu hırsız olan adam kızını aramak için hatta okulda bir çocuğa soruyor o işte :D benim liseden arkadaşım çıktı sasdsadas güzel bir dizi vallahi ilk iki bölüm öyleydi en azından devamını bekliyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: hea dün gece vardı bende ratsladım gece gece ,de abi o kızlardan biri çok şişko(tavşana benziyo) digeri küçük olanda (kediye benziyo) bütün büyük bi hoca var (oda ceylana benziyo) AHAHAHAA. AHAH. NAPTIN SEN YA,AHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mine zamanla pişman olacaktır kesin. İkisinden birine aşık olacak falan yaptıklarından pişmanlık duyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar