Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man

Bone

Öne çıkan mesajlar

DVD'si haftaya geliyor,ideefixe'de şöyle birşey yapmış;

http://www.ideefixe.com/Video/tanim.asp?sid=DCDUM7YT458MNC98ZXCJ

Bunun yanında 2DVD'lik şu sürümü de var;
http://www.ideefixe.com/Video/tanim.asp?sid=CQMV5AEILM4MPEJKL4QU

2DVD'lik versiyonda eklerin daha fazla olması ve %20 indirimle satılıyor olması daha cazip gözükse de metal kutu bana nedense daha çekici geldi.Tek DVD'lik versiyonu metalde çıkarmışlar işte.Ayrıca şansınız varsa oradaki hediyelerde çok hoş,fincanlardan bir tane tutmasını isterim :) Evet metal kutuyu şipariş ettim de
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam simdi gecis surecide ilerde dvd kalkacak, sonra butun bu arsivlik dvd'lerinin bluray versiyonu cikacak, onlari almak icin yanip tutusucaz falan :) Yani ben oyle olacagim icin ve DVD'nin kalitesini begenmedigim icin bir kac yildir almiyorum birsey.

Ama tabi sonra bluray'de bitecek yerine yenisi gelecek pff.
Sosyal ağlarda paylaş

DVD'lerin bir değeri kalacaktır eminim ve asıl klasikler Blu-Ray'e çıkarmazlar diye düşünüyorum.

Mesela şuan elimde bir PS3 olsa direk gider Speed Racer'in vs. Blu-Ray'ini alırım,çıkmak üzere o da,fakat klasiklere para verilmez şuan çünkü zaten çıkarılabilecek en iyi kalitedeki filmler zaten ucuz fiyatlara bulunabiliyor.

DVD'nin ömrü daha çok uzun,sende haklısın tabii ama VCD ve hatta VHS ile karşılaştırıldığında DVD'nin ömrü çok daha uzundur bence
Sosyal ağlarda paylaş

Klasiklerin durumuna bagli, millet seviyor orjinalinden HD'ye remastered edilmis filmleri.

Mesela diyorsun ya bluray yayilmadi full hd yada hd ready TV'ler yayilmadi diye. Ingilterede abartisiz HER evde var. En fakirinde bile buyuk LCD duruyor. Zaten bluray oynaticilar, PS3 falanda satiliyor baya. Yani zannedildiginden hizli gelisiyor HD teknolojisi.

DVD'yi somurecekler ama birden kesecekler VCD'deki gibi. Cunku bluray'den para vuracak firmalar yine. O DVD koleksiyonlarini teker teker bluray'de cikaracaklar, millette "almaliyim!!!" diyecek alacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Iron.Man.REPACK.1080p.BluRay.x264-1920
ya bunu izlemeye çalışıom da bi yerden sonra konuşma ve ses kayıyor yani ses normal geliyor da uymuyor ağız şeyleriyle onun bir adı vardı da adını unutttum işte frame mi ne kayıyor :(
önce ses geliyor sonra adam ağzını oynatıo gibi
ama görüntü süper takılmıo
ses de güzel sadece kayıyor

neden olabilir çözümü ne olabilir
sağolun
Sosyal ağlarda paylaş

dvd'si çıkmış, yeni izleme fırsatı buldum ve hiç fena olmamış. daha iyi olabilirdi hani ama yine de yeterli olmuş bence, efektler filan süperdi onu kastetmiyorum zaten. ilginç bir şekilde bizim aile efradı bayıldı ki babam filan the dark knight'ta filan sıkılmıştı, süper kahraman filmleriyle zerre alakası yoktur. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...