Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 DVD'si haftaya geliyor,ideefixe'de şöyle birşey yapmış; http://www.ideefixe.com/Video/tanim.asp?sid=DCDUM7YT458MNC98ZXCJ Bunun yanında 2DVD'lik şu sürümü de var; http://www.ideefixe.com/Video/tanim.asp?sid=CQMV5AEILM4MPEJKL4QU 2DVD'lik versiyonda eklerin daha fazla olması ve %20 indirimle satılıyor olması daha cazip gözükse de metal kutu bana nedense daha çekici geldi.Tek DVD'lik versiyonu metalde çıkarmışlar işte.Ayrıca şansınız varsa oradaki hediyelerde çok hoş,fincanlardan bir tane tutmasını isterim :) Evet metal kutuyu şipariş ettim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bu saatten sonra DVD alinmaz, hatta bu saat degil gecen seneden beri alinmamasi iyi olurdu. HD media varken mis ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 DVD gücünden birşey kaybetmedi ki hala,VCD'ler gibi de kolay kolay unutulmayacaktır eminim. Ayrıca HD-DVD ve Blu-Ray sistemler daha yaygın olmadığından ve pahalı olduğundan DVD'den vazgeçmenin sırası değil şuan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Hocam simdi gecis surecide ilerde dvd kalkacak, sonra butun bu arsivlik dvd'lerinin bluray versiyonu cikacak, onlari almak icin yanip tutusucaz falan :) Yani ben oyle olacagim icin ve DVD'nin kalitesini begenmedigim icin bir kac yildir almiyorum birsey. Ama tabi sonra bluray'de bitecek yerine yenisi gelecek pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 DVD'lerin bir değeri kalacaktır eminim ve asıl klasikler Blu-Ray'e çıkarmazlar diye düşünüyorum. Mesela şuan elimde bir PS3 olsa direk gider Speed Racer'in vs. Blu-Ray'ini alırım,çıkmak üzere o da,fakat klasiklere para verilmez şuan çünkü zaten çıkarılabilecek en iyi kalitedeki filmler zaten ucuz fiyatlara bulunabiliyor. DVD'nin ömrü daha çok uzun,sende haklısın tabii ama VCD ve hatta VHS ile karşılaştırıldığında DVD'nin ömrü çok daha uzundur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Klasiklerin durumuna bagli, millet seviyor orjinalinden HD'ye remastered edilmis filmleri. Mesela diyorsun ya bluray yayilmadi full hd yada hd ready TV'ler yayilmadi diye. Ingilterede abartisiz HER evde var. En fakirinde bile buyuk LCD duruyor. Zaten bluray oynaticilar, PS3 falanda satiliyor baya. Yani zannedildiginden hizli gelisiyor HD teknolojisi. DVD'yi somurecekler ama birden kesecekler VCD'deki gibi. Cunku bluray'den para vuracak firmalar yine. O DVD koleksiyonlarini teker teker bluray'de cikaracaklar, millette "almaliyim!!!" diyecek alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 _Gandalf_ said: xmen spidermen superman ironman batman zırtman zortmen ; ipe sapa gelmez filmler olarak nitelendiriyorum senelerdir. Isıtıp ısıtıp yeni nesillere malzeme oluyorlar. ok GANDALF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 gandalf asanı al.. ve git.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 gandalf burası yan gelip "man" leri eleştirme yeri diil... asanıda al git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 _Gandalf_ said: vizona girdiği gün hemde mantıksız geliyor herhalde..bilgedir ne kadar begenmese yeridir... Yer: Iron Man Açık Hava Püremiyeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ne iğrenç filmdi ya hd yüklediğime yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 2 gün önce izledim. Tavsiye ederim. Kamera finalde Transformers'ın aksine sürekli dönmediği için VCDde bile keyifle izleyebilirsiniz. Robert Downey Jr karakter oyunculuğunda zirvelerden biri ayrıca, onu anladım. Şu ana kadarki Marvel filmlerinin en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Iron.Man.REPACK.1080p.BluRay.x264-1920 ya bunu izlemeye çalışıom da bi yerden sonra konuşma ve ses kayıyor yani ses normal geliyor da uymuyor ağız şeyleriyle onun bir adı vardı da adını unutttum işte frame mi ne kayıyor :( önce ses geliyor sonra adam ağzını oynatıo gibi ama görüntü süper takılmıo ses de güzel sadece kayıyor neden olabilir çözümü ne olabilir sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 k-lite coded pack yükle yoksa. bende o versiyondan izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bilgisayarın kaldırmıyor olabilir o kadar görüntü işlemini. bana da olmuştu böyle. vlc ile açınca düzelmişti ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 abi acaip boş bi film. ama izlemesi acaip zevkli :) çok hoş kotarmışlar efektleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Cons said: k-lite coded pack yükle yoksa. bende o versiyondan izledim. teşekkürler k lite yükleyince oldu aşkolsun pc kaldırmıyor fln E6600-2gb ram :( var yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 dvd'si çıkmış, yeni izleme fırsatı buldum ve hiç fena olmamış. daha iyi olabilirdi hani ama yine de yeterli olmuş bence, efektler filan süperdi onu kastetmiyorum zaten. ilginç bir şekilde bizim aile efradı bayıldı ki babam filan the dark knight'ta filan sıkılmıştı, süper kahraman filmleriyle zerre alakası yoktur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ya bu ideefixe'deki metal kutuyu aldığıma sornadan pişman olmuştum da D&R'larda vs. yok sanırım,3 yer gezdim hepsine tek DVD'lik versiyon olarak düz kutuda gelmiş, sevindim lan o bakıma :) 2DVD'liği alın ama :( pişmanım bir bakıma da karmaşık bir ruh halim var şuan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 geçen gün izledim, çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bu gece bi daha izledim valla iyi film oyunculuk da çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oh be çıkmış mı dvd sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 720p mi indiriym 1080p mi =) 1080p 12gb çok görüntü farkı var mı ? pc eski birazda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 gerek yok 1080p ye 720p yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar