Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gangrel 30 snden adamın 5 yardında duramazsın imkansız gibi bişi, ki zaten trap varken chargela baslıyamıyosun iki kez intercept atıcaksın adama o kadar yanı iki kez attack yapmıs olucaksın rage'ın olmıycak 1 kez taş catasa ms atıcaksın hamstringe rage gidicek hadı rage toplayıpta atabildiğin 1 hamstringde imp cıksın immbolize etsin 5 sn daha kazar 5 yardda 1 attakc daha yap sıksa 10k 12k dmg vurursun bu sırada adam senı ağlatır. mesela benı ağlatır. bu arada adam trollse bide cok sakat durumlar yaşanır valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 troll değil mino. troll olsa hpsi bu kadar yüksek olmazdı. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 unuttuğunuz şey adamın manası çok düşük. kendi verdiği dmage de yok gibi bişey kescen peti bitcek olay.istediği kadar trap atsın girerim def stance a alırım shield a damage felan vuramaz enrage de de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mana ve HP problemi yok melee yakalanmadıkça hunterın. Viper stance mı neyse o birde BM pet buffı ile mana ve HP doluyor bi yandan ha bire. Sen trape girdikçe o pet resler. Sen peti keserkende sana saydırır. Yani 8k HPli yaklaşık 6k armorlı peti kesmekte 3 saniyelik iş değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 aspect of the viper açarsa kite yapamaz cheetah olmadığı için, sürekli aspect değiştirirse mana biter hemen zaten. ayrıca o attack powerla "saydırmak" nasıl olur acaba :p uğraşmış adam güzel HP ama ne yazık ki aklı başında hiçbir playerı öldüremez sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 başka bir yerdede yazdım gerçi ama geçenlerde arenada 14k hp li mage 15k hp lock a denk geldim piyasada bir dünya adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 TBC'de hp yapmakta hiç bir şey yokki? Socketlere staminaları doldur, staminalı vs. item giy üstüne bir dünya istediğin kadar hp olur. Ama her şey hpyle bitmiyor ne yazıkki. Diğer procları da yüksek tutmak gerek. Ama söz konusu BM hunter olduğunda verdiği dmg.in yaklaşık 3te1ini peti veriyor demek :) . Yani sizi normalde uğraştırdığının 3 katı daha uzun süre uğraştırırsa pet size gg^^ der. Ama bu 1 bilemediniz 2 sefer olur. Çünkü siz en azından zayıf noktasını çözersiniz adamın. Tabii arenada ne oldu lan demeden bittiği için genelde oyun bu da mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 elite gibi olmuş adam maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 siz daha iyisini yapında görelim işte aaaa, 17k hp'em var alayızınızı alırım duelda!!! /duel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Orjinal forumda'da belirtildiği gibi, bütün hunter spelleri gene base damage'lerini vuracak, bunun yanında adam serpent atacak, fire trap yerleştirecek, pet ile adamı 3sn stun edip BW ile adama dalacak... Trinket kullanıcak.. Bence melee olarak alır çoğu class'ı ki gene orj forumda belirtmişler adam rogue ve warrior alıyormuş melee. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben sölüyorum zaten benı warrior olarak rahat yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 affliction lock taşşak oğlanına çevirir bunu. pete dot, adama dot, life drainle full hp kapatır dueli. önce peti keser sonra headbang yapar o dps yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 12k unbuffed hp bide 375ti sanırım resilince sahibi bi shadow pri gördüm milletle testis geçe geçe duel yapıyordu adam meelere karşı prot warrior modunda kapışıo resmen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Burada karşıdaki sınıfın da itemlerini düşünün bence. Gorehowl ver warriora mesela! Veya Deep Thunder ver, şööle proclasın, 4 sn. temizinden stun, üstüne Mongoose proclasın oooh, miss, olmadı olmadı bi de Mace Mastery proclasın, buzz gibi frag :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 iyide adamda 1 tane epic yok ne goreholundan bahsediyosunuz adam full yesil mavi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 arkadaşım sen gordun biliyon hpsini ? eee sorun nerde? pvp'de karşına çıksa once armory'ye girip herifin ozelliklerine mi bakacan saçma sapan konusmayin. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:58 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Herifi bilmiyorsun etmiyorsun BGde sana doğru koşuyor sende yaradana allah diyip dalıyorsun kesip bişiyorsun kendi çapında sonra bi bakıyorsun herifin HPye daha %50 olmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 oyle degil abi artık yeni moda kesmeden once armory'ye girip bakiyon .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Adamın giydikleri full mavi / yeşil çünkü tamamen STA veren epicler yok ya da yok denecek kadar az. Gorehowl'u geçtim, Deep Thunder hiçte zor bir silah değil, yapımı açısından. Örnekti sadece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 gangren o hesapla, zaten warrior erşeyi kesip biciyo yanı. o hesapla adamın taktiği en mantıklı taktik, e nasılas warrior öle gfeci bişeymişti tek charge allahını alıyo alamazsa intercepte ikinci seferde alıyo, bıraksın diğer classlar bu oyunu. öle bile olas 17k hp yine en yüksek başarı şansını veriri hunter, warriora karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 charge dan sora intercept de atınca sadece mage uzaklaşabiliyor ranged classlardan gerisini normal bir şekilde kesiyorum yada aradaki deathcoil scatter arasında felan ölüyorum bu. sorun şuki bu adamda yeterli mana ve dps yok bi warrioru kesmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Yani ideal durumda hunterın kazanma şansı yok gibi görünüyor ama gel gör ki papaz pilavı yemiyor hergün. Yani adamda salak değil her önüne gelen kesiyor olsa değiştirirdi speclerini itemlarını :) demek kiişe yarıyor 17k HP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 alla alla adam kesiyorum diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Kesiyorum diyebilir ama bu kestiğini göstermez :p Zaten burada yazılanlar tamamen teori, yani, bekara karı boşamak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kendisi gibi full yeşil gearlı playerları kesiyordur belki ona birşey diyemeyiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar