gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Evet arkadaslar yakin zaman icinde Paintball federasyonu kuruldu..Bu federasyonun ilk orgnizasyonu olan Turkiye Paintball Liginin 1. ayagi olan Ankara ayagi bu haftasonu gerceklesecek.. Cogunuzun tanidigi Dorn(Ouz abi) un sahibi oldugu Cankaya Muhyedeki Paintsign paintball tesislerinde gerceklesecek organizasyona hepiniz davetlisiniz.. (Kapida soran olursa -Sen benim kim oldugumu biliyormusun ulan dersiniz sorarsa gellidus un arkadasiyim diyin zira gercek adimi kullanirsaniz rezil rusva oluruz :P ) Saka biryana organizasyonu izlemesi fln ucretsiz.. Cumartesi gununde toplam 72 mac yapilmasi ongoruluyor.. Paintballa ilgili arkadaslar icin yeterince doyurucu bir aktivite olucak diye dusunuyorum.. Yav paintball un ligimi olur fln diyen arkadaslar icin.. Youtube a "Speedball" "Nppl" "nxl" "Russian Legion" "Dynasty" fln yazip karsiniza cikan sonuclari incelerseniz normal paintball ile bizim oynadigimiz daha cok spor yani agir basan paintball arasindaki farki anlarsiniz sanirim.. Forumlardan "Dorn" turnuvanin favorilerinden "Psx" takiminde oynuyor.. Ben turnuvanin diger favorilerinden (en azindan kendim icin) "Joker" takimi icin oynuyoruz.. Aegean var sonra buralardan "Psx" oyuncusu ama turnuvada oynayacakmi bilmiyorum.. http://paintsign.com dan hem turnuva icin hemde baska zamanlar icin bilgi alabilirsiniz sanirim.. Not: Paticik paintball aktivitesi istiyoruz.. Simdi Spor diger bolumune acabilirdim bunu fakat bu topicin siz ilk goruste farketmeseniz bile birsuru ozelligi var.. 1: Paintball sporunu tanitmak 2: Bir organizasyon tanitimi yapmak 3: Paticikleri toplantiya cagirmak 4: 4. yu bulamadim siciyorum caktirmayin 5: .. ben ikna olmadim diyorsaniz tasiyin spor bolumune :( [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:37 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:55 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 daha önce hayatımda hiç paintball oynamadım ama oynamak gerçekten çok istiyorum, ankaradayım ama teknik hiç bir ekipman yok, takım da yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ehih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Oncelikle izleyerek baslayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 böyle yaparak çok insan kaybedersiniz ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 gelecek vaadeden bir paintball oyuncusunun kalbi kırıldı :) İşte bu zihniyet yüzünden ülkede bu tür amatör branşlar gelişemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ne oldu ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 eski ankara paintball buluşması epey eğlenceliydi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bi yapalım dedik de biz, "gelecez abi uhaaa kaçar mı" diyenler yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 izledim gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 O kadar mermiyi bana verin bende 1. olurum. Biz geçen turnuvada attığımız her merminin hesabını yapıyorduk. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Evet, malesef geçenlerde ayarlamaya çalıştığımız paintball'da su koydu herkes. Larakenle ben gidiyoduk en son ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 biz 2005 össnin sonuçlarının açıklandığı gün bursalı patiler olarak oynamıştık baya eğlenceliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ee görüyorum ki buluşma başlığı altında bazı arkadaşlarımız bana taş atmışlar, ayıp. ayarlardınız da gelmedik mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yav federasyon diyorum lig diyorum :) gelin izleyin diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 2-3 Haziran'da sınavlarım olmasa gelirdim ben de. ne yazık ki şu an kıbrıs'tayım. paintsign'da düzenlecek olması gurur verdi bana :) yürü be dorn abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 çok profesyonel olmasaydı, lig gibi değilde buluşma gibi, gelirdimde bu biraz ağar kaçacak heralde. Hem takımım fln da yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kuralim bi pati takımı? federasyon varsa sponsorda bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Evet takım kurulursa ben de varım. Güzel de olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kuralım valla güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hiç oynamadım ama ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hiç oynamayanları almıyorlarmış, sadece izleyebiliyormuşuz laraken hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 http://www.spotpaintball.com/?page=hazineavlipaintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 valla geçen buluşmadan takımlar orda kurulmuştu ama buraya hazır gitmek fln gerek galba, aegan fln takıma girdi heralde :) haberleşemedik pek kendisiyle, önceki buluşmanın linkleri : Link 1 Link 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bu turnuvaya biz kendi takımımızla nasıl katılıcaz? tarih vs varmı? giriş ne kadar falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar