Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye Paintball Ligi 2-3 Haziran Ankara..

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar yakin zaman icinde Paintball federasyonu kuruldu..Bu federasyonun ilk orgnizasyonu olan Turkiye Paintball Liginin 1. ayagi olan Ankara ayagi bu haftasonu gerceklesecek.. Cogunuzun tanidigi Dorn(Ouz abi) un sahibi oldugu Cankaya Muhyedeki Paintsign paintball tesislerinde gerceklesecek organizasyona hepiniz davetlisiniz..
(Kapida soran olursa -Sen benim kim oldugumu biliyormusun ulan dersiniz sorarsa gellidus un arkadasiyim diyin zira gercek adimi kullanirsaniz rezil rusva oluruz :P )

Saka biryana organizasyonu izlemesi fln ucretsiz..

Cumartesi gununde toplam 72 mac yapilmasi ongoruluyor.. Paintballa ilgili arkadaslar icin yeterince doyurucu bir aktivite olucak diye dusunuyorum..

Yav paintball un ligimi olur fln diyen arkadaslar icin..

Youtube a "Speedball" "Nppl" "nxl" "Russian Legion" "Dynasty" fln yazip karsiniza cikan sonuclari incelerseniz normal paintball ile bizim oynadigimiz daha cok spor yani agir basan paintball arasindaki farki anlarsiniz sanirim..

Forumlardan "Dorn" turnuvanin favorilerinden "Psx" takiminde oynuyor..
Ben turnuvanin diger favorilerinden (en azindan kendim icin) "Joker" takimi icin oynuyoruz..

Aegean var sonra buralardan "Psx" oyuncusu ama turnuvada oynayacakmi bilmiyorum..
http://paintsign.com dan hem turnuva icin hemde baska zamanlar icin bilgi alabilirsiniz sanirim..

Not: Paticik paintball aktivitesi istiyoruz..

Simdi Spor diger bolumune acabilirdim bunu fakat bu topicin siz ilk goruste farketmeseniz bile birsuru ozelligi var.. 1: Paintball sporunu tanitmak 2: Bir organizasyon tanitimi yapmak 3: Paticikleri toplantiya cagirmak 4: 4. yu bulamadim siciyorum caktirmayin 5: ..

ben ikna olmadim diyorsaniz tasiyin spor bolumune :(

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:37 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:55 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...