Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Evet ünlemli falan bi başlık attığıma göre anlatayım bilmeyen de öğrensin. efendim bu bir kızılderili geleneği. söğüt dalından sanırım bi halka üzerine örülmüş ağ ve bundan sarkan tüylerden oluşuyor. söylence odur ki rüyaları bir anlamda süzen birşey bu. şöyle abuk subuk şeyler satan bi yer varsa ankara'da bilen beri gelsin. for further information, press nine [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:13 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 cidden işe yaracağını düşündüğün için mi arıyorsun yoksa dekor falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ikisi de :) o değil de abi baya hızlısın ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 mynet e yonlendiriyo bu beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bana da intranet ayarları filan diyo, enable ediyom gene açmıyo sayfayı (vista) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 olm sakin olun internete girmeyeli link vermeyi unutmuşum :D edük: düzeldi şimdi on tane http://http:// yazmışım arka arkaya [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:14 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kiz arkadasina mi alican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Neyse tekrar boz linki sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hızlı değilim, millet yavaş ya da canım sıkılıyor benim XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 öncelikle kendime alcam sonra arkadaşlarıma da alırım ama önce denemem lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 günah rüya süzmek sana mı kalmış ? allahın takdiridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 o değilde rüyayı nasıl süzüyor ? keywords falan mı atıyosun. Cinsel içerikli rüyalar göstermiyor. Hatun görüyosun her tarafında censored işaretleri yapışmış :p Sonra sağ üst köşede Genel İzleyici ibaresi falan bi bakmışsın bi gün Dreamcatcher tarafından rüyalarınız 2 gün süreyle durdurulmuştur. o zaman sıçtın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bende arıyorum ya bulursan bana da iletirmisin; Oda duvarlarını griye boyamayı da düşünüyorum yakışır sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ziyansınız patiler ziyansınız. yok mu içinizde bi jane goldman eğilimli biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 abi footbag ile ilgilenen adam yok burda dreamcatcher falan ne gezsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Stephen King - Dreamcatcher'i okumani oneririm, sonra istemezsin bi daha heralde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ev ekonomosi dersin ilkokulda yıllarca mal mal nazarlıklar yaptırdılar, biri de çıkıp dream catcher yapmayı öğretseydi ya, peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben filmini izledim dreamcatcher in ama pek bir alakası yoktu o zımbırtıyla yanlış hatırlıyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 direk geyiğe dönmüş muhabbet de, yine de bildiğim kadarıyla söyleyeyim. ankara'da fuar'larda gözüme çarpıyor bu. kızılderili vs benzeri eşyalar satan reyonlarda bulunurdu. ancak fuarlar dışında nerde bulabilirsin bilemiycem. ankaradaki büyük alışveriş merkezlerini (karum, ankuva vs mesela) gez dolaş. böyle egzotik ürünler satan yerlerde sorarsan, kendileri satmıyorsa bile yardımcı olabilirler eminim. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 olmazsa kendim craftlıycam gm leyince size de yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 armada da yürüyen merdivenlerden çıkınca hemen sağda bu tarz antik kuntik şeyler satan bir dükkan var belki orda bulabilirsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 İstanbul Beyoğlundan 1-2 sene önce almıştım, baya da pahalı birşeydi, sarkan tüyler kartal tüyü, el yapımı birşey. Kızılderililer kısaca kötü ruhların girişini engellemek için yapmışlar. Daha bir yararını görmedim, gayet güzel kötü rüya görüyorsun eskisi gibi arada sırada.. kötü ruhları bilemeyeceğim resim: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 aynı adlı bi film vardı, uzaylı muzaylı hedeleri. en çok korktuğum tipdeydi anasını satiim o uzaylılar da. uzun boylu, kocaman gözlü, incecik, ağızsız tipler. ıyyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ulan ben de dream hacker arıyorum! bööyle rüyalarımı dilediğim gibi değiştirecek kısa süre çok rüyalar görmemi sağlayacak bişi arıyorum.. tak bi kaset oradan semra keyfimizi bulalım gibi, tak oradan bi rüya hacker kardeş de keyfimizi bulalım demek istiyorum.. kahrolsun dream amnesia, kahrolsun gece gündüz çalışmama sebep olan emperyalist güçler! -sosyalizm gelicek dertler bitecek! imza:cem uzan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ankara'da Karanfil'de Limon ve Dünya Bazaar'da var. yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar