Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dreamcatcher arıyorum!

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Evet ünlemli falan bi başlık attığıma göre anlatayım bilmeyen de öğrensin. efendim bu bir kızılderili geleneği. söğüt dalından sanırım bi halka üzerine örülmüş ağ ve bundan sarkan tüylerden oluşuyor. söylence odur ki rüyaları bir anlamda süzen birşey bu. şöyle abuk subuk şeyler satan bi yer varsa ankara'da bilen beri gelsin.

for further information, press nine

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:13 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde rüyayı nasıl süzüyor ? keywords falan mı atıyosun.
Cinsel içerikli rüyalar göstermiyor. Hatun görüyosun her tarafında censored işaretleri yapışmış :p
Sonra sağ üst köşede Genel İzleyici ibaresi falan
bi bakmışsın bi gün
Dreamcatcher tarafından rüyalarınız 2 gün süreyle durdurulmuştur.
o zaman sıçtın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

direk geyiğe dönmüş muhabbet de, yine de bildiğim kadarıyla söyleyeyim.

ankara'da fuar'larda gözüme çarpıyor bu.
kızılderili vs benzeri eşyalar satan reyonlarda bulunurdu.

ancak fuarlar dışında nerde bulabilirsin bilemiycem.
ankaradaki büyük alışveriş merkezlerini (karum, ankuva vs mesela) gez dolaş. böyle egzotik ürünler satan yerlerde sorarsan, kendileri satmıyorsa bile yardımcı olabilirler eminim.

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Beyoğlundan 1-2 sene önce almıştım, baya da pahalı birşeydi, sarkan tüyler kartal tüyü, el yapımı birşey. Kızılderililer kısaca kötü ruhların girişini engellemek için yapmışlar. Daha bir yararını görmedim, gayet güzel kötü rüya görüyorsun eskisi gibi arada sırada.. kötü ruhları bilemeyeceğim

resim: [spo] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

ulan ben de dream hacker arıyorum! bööyle rüyalarımı dilediğim gibi değiştirecek kısa süre çok rüyalar görmemi sağlayacak bişi arıyorum.. tak bi kaset oradan semra keyfimizi bulalım gibi, tak oradan bi rüya hacker kardeş de keyfimizi bulalım demek istiyorum..

kahrolsun dream amnesia, kahrolsun gece gündüz çalışmama sebep olan emperyalist güçler!

-sosyalizm gelicek dertler bitecek!
imza:cem uzan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...