volkaan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ankarada wow oynayan ve degişik insanlarla tanışmak isteyen bayan arkadaşlara sesleniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bu internetlerde kız olmaz, bu gerçeği kabullenin ve bununla yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volkaan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bende bu konuya parmak basmak istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ulan gönlünü verceği de varsa vermez kızlar bu toici görünce. X- LFM Girlz Y- Ben neyine yetmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volkaan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Eski sevgilimin level 60 mage si vardı.Gül gibi geçinip gidiyorduk.Sonra bir wipe oldu.Kavga ettik ayrıldım. (Lanet UBRS).Neyse... Wow oynayan hatunun bir bakışına ölürüm.Kulu kölesi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 mage si mi vardı hmm vayp yediniz o zmn dsf bulursan bize de haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 oyundan sevgili mi yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Böyle kuru kuruya olmaz, işin ucunda bir ödül var mı? Biz quest insanıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya pinar wardi sanirim wow oynaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bizim guildde de birinin sevgilisi wow oynuyodu sevgilisinin arkadaşı da wow oynuyodu, hepsi bizim guilddeydiler, çocuk bir ara başka guilde geçti kızlar da peşinden, çocuk sonra migrate oldu kızlar da peşinden... Anlayacağınız kızlar peşinden koşuyor wow oynayanların ^^ Tam gaz devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: Bizim guildde de birinin sevgilisi wow oynuyodu sevgilisinin arkadaşı da wow oynuyodu, hepsi bizim guilddeydiler, çocuk bir ara başka guilde geçti kızlar da peşinden, çocuk sonra migrate oldu kızlar da peşinden... Anlayacağınız kızlar peşinden koşuyor wow oynayanların ^^ Tam gaz devam edin. Ahaha süpersin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: Ankarada wow oynayan ve degişik insanlarla tanışmak isteyen bayan arkadaşlara sesleniyorum :P epic mount alırsan veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 wipe yiyince tartışıp ayrıldınız? hakkaten iyiymiş.. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Hemde UBRS, lolpls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Sporeggar'da saglam bir pve guildındaydım, sadece lider ve officer türktü, kızı direk priest yapmış çakal. kız peşinden koşuyordu aşım heallıyorum seni aşkım aşkımss. Arena yapıyoruz 3 vs 3, vent'te çıldırıyorum, ben şu şu şu class derken bunlar hayatım sen beni healla ben sheep falan yapıcam seni çok seviyorum biliyorsun değil mi? gibi gib gibi aptal aptal delirtircesine devimli sevimli oynuyorlardı. Off sinir yaptım. Edit: Kız bulmak lazım frpci, wowcu. zeki olsun s'li konuşmasın mümkünse. Edit 2: Rogue olsun.. kıvrak oluyorlar. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 09:45 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bizim guildden çok yakın bi arkadaş evlendi WoWdan tanıştığı yabancı kız ile. Biri DPS biri healer gül gübü yaşıyıp devam ediyorlar hayatlarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bizde bi suru cift var, daha dun bir ciftin bebegi oldu mesela, bi ciftte beklemede onlarinki de haziran ortasi gibi geliyo. ana baba coluk cocuk oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volkaan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 raistlinthewiz Ben duygusal bir aşk arıyorum mountu yemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 heaa duygusal aşk ara, sonra wipe ı ye ayrıl. ohh. olum hayatta wipe yemişin sen haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 baya çift oluo ya wow da, bizim eski guildde vardı bi kaç çift, Teamspeak serveırnda bakardım bi oda da bunlar konuşuo , bulmuşlar beleş telefon gibi kullaniolar. Girerdim ne konuşuo lan bunlar die. Wow konuşuolar -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bence troll faaliyeti ama.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Girlfriend ne ya bulun bi hatun gidin bi' ağacın dibine cyb0r yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yakında LFM [Girl Friends] olmasında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Çok server gezdim gördüm. Çok fazla çift var mış bunu anladım. En komik anım ise anne - oğul muhabbetiydi. Yeni guilde girmiştim, BWL yapıyorduk. Saat 11.30 oldu wow saatine göre. Bir bayan sesi duydum, hadi yatağa dedi. Genç bir ses ise ne yatağı biraz daha oyniym lütfen fln O.o Meğersem annesi oğluna sesleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar