Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Evet... İstanbul'da veya Kıbrıs'ta bu maskeden satan yer bilen var mı? Şu:[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:03 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bir arkadaşım İngiltere'den satın almıştı,Türkiye'de nerde satılır bilmem ama yurt dışında uygun fiyata getirtebilirsin internet siteleri üzerinden. Birde bunun kağıt maskelerini gördüm Türkiye'de ama arkadaşımın getirdiği ciddi ciddi demirden yapılmaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bunları takarsan türkiyede, %52 üyesi muamelesi görürsün. ha kötü bişey mi? değilde o amaçla takmayıp'da o şekilde yorumlanmak rahatsız edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 %52 ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 +1 bi amacı vardır bu maskelrin herhalde varsa nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 http://www.yuzde52.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 http://www.yuzde52.org/ http://www.yuzde52.org/not2.php Googleden baktım... İlginçmiş... ama bu maskeyi isteme amacım devrim falan değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Guy Fawkes maskesi amacıda o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 %52 enteresan bişi miş saolasın öğrendik ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 internette peruk, maske, pelerin olarak seti satılıyordu da unuttum şimdi e-bay miydi neydi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Çocuklara bu kadar cok film izletmemek lazım , guy fawkes den onlara ne ki hem ortada hatırla hatırla ihaneni hatırla barut komplosunu hatırla diye dolaşıyorlar [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:32 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kahramanımız da internetten almış kıyafetlerini zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Tabi bahsetmişken Guy Fawkes şu kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Sende mi öyle olacaksın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 5 Yaşındaki Abdullah Kendini Örümcek Adam Sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 O kadar acımasız olmayın ya bende kücükken kendimi superman sanıyordum hey gidi hey. büyüdükce insan taklit ettiği şeylerde değişiyor işte şimdide guy fawkes gibiyim /maşallah. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:45 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Yok... benim amacım guy fawkes özentiliği değil V for vendetta özentiliği de değil Maskesi çok hoşuma gidiyor Elimde olursa çok daha da hoşuma gider bence.. Arada maskeli balo falan yapınca bu maskeyle de giderim Ne o şimdi "5 yaşındaki çocuk kendini süpermen sanıyor" falan? Çocuk muamelesi mi yapmaya çalışıyorsunuz? ... [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:51 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 O kadar sık maskeli balo oluyor mu harbiden? Ben de bir Vault 13 jumpsuit diktireyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Senede bir :P Ama şimdilik konu V for Vendetta maskesi satan yer... Böyle bir yer bilen var mı? [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:58 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Venedikte, Floransada falan şu Eyes Wide Shut'ta kullanılan maskelerin benzeri V maskesi de var 20-30 avro civarı. Giden arkadaşın varsa alsın getirsin. Hahaha bide bizim Jaan bi kere bi maskeli baloya gitmiş Scream'deki maskeden takıp ama ayının boyu 2.10 olduğu için herkes anlamış tabi kim olduğunu :) Ben Darth Nihilus maskesi istiyorum ama bulamadım öyle bişey. Nette falan var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 deli dumrul maskesi yapacagım bende, bize özgü olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 İstanbul'da veya Kıbrıs'ta satan yok yani.. Ok konuyu kilitleyebilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Olmaz. Silinmeli, yok edilmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 abicim direk 51% e mail atsana maskeleri nerden aldiniz bende acam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar