jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 filmleri 2 sekilde izlersin 1- seyirlik ve eglenmek icin 2- filmin film olup olmadigi icin teknigi senaryo oyunculuk vs.. vs.. o yuzden film kulturu birikimle gelir bilgiyle gelir eternal in soyledigi bi yerde dogru elestirmemek lazim onu bir filmi sevebilirsin baska biri sevmez bu tarz meselesidir ama film olarak baktiginda tam olarak uzlasmasanda ortak noktada bulusmak lazimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Star Wars'in orjinal üçlemesi aslında hiç düşünülmüyordu.4. çok tutunca 2 film daha yapıp üçleme yapalım dedi Lucas.Devam olarakta cidden iyi tuttu.Bana kalırsa serinin en kötü filmi Episode 3.Sadece efekt basıp,senaryoyu birleştirmek adına yapılmış bir köprü film.Aslında zor iş iki üçlemeyi birbirine bağlamak hele ki bu önceki üçlemeden daha da önceki bir zamanı içeriyorsa.Yine de senaryoda çok eksiklik vardı.Yeni üçleme de direk çok filmli olarak düşünüldü ve ileride yapılacaklarla bağlansın diye senaryo çok zorlandı. Bana kalırsa tarihin en iyi devam filmlerinden biridir Episode 5.Hatta seriyi en iyi noktalayan film olaraksa Episode 6'yi gösterebilirim. LOTR ne kadar zaten baştan beri üçleme olarak düşünülmüş olsa da bence bu kategoriye sokabiliriz.Sonuçta 2 ve 3 devam filmi,benim gözümde hepsi bir bütündür gerçi,çünkü cidden ayrılamaz şeyler. Harry Potter'da ise yani ilk filmle son filmi karşılaştırdığımız zaman çok şeyin geliştiğini görebiliyoruz.İlk filmi bir kez bile izlemeye dayanamam şuanda ama son filmi çok rahat defalarca izlerim.Herşeyden çok aynı kitaplar gibi seri ilerledikçe çocuk ürünü olmaktan uzaklaşıyor. Devam filmi çekmek şuan Dünya'daki en riskli işlerden biridir aslında.Asla ilk filmdeki etkiyi yakalayamazsın.Hatta devam filmi ilkinden daha iyi bile olsa ilkini geçemez genelde.Devam filmi riskli ya cidden [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:57 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 2.Film "bunlar ne çeksek gelir" mantıgında yapılan basit,hiçbir akıl oyunu ve zeka kırıntısı içermeyen,kalitesiz,tamamen para için yapılan ucuz 2 bilemedin 3 yıldız verilicek klasik bir geceyarısı Show TV filmidir.. Bi açıp 1.Filmi izleyin ondan sonra çıkarın 2.Filmi izleyin. Aradaki boşvermişliği ve kalitesizligi anlamanız en fazla 100 dakikanızı alır. bu kadar kolay begenmeyin bu filmleri. Ayakta uyutuyolar resmen. O Julia Roberts'ın falan oynadıgı sahneler onun julia roberts'a benzemesi falan gülmeye başlamıştım artık bi ara sinirden resmen.. bu kadarmı gerizekalı bir senaryo olabilir. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:58 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 @jackabo Senin söylediğin "film kritiği"ne giriyor yanlız. Dediğin gibi apayrı bir konu bu. Ancak Eternal "filmi beğenmeyen" demiş, buysa apayrı bir konu. İkisini bağdaştırmamak gerekir. Çok uç bir örnek vermek gerekirse, alın size Dünyayı Kurtaran Adam; oyunculuk rezil, senaryo berbat, diyaloglar ve kurguya denecek söz yok. Ama hemen hemen herkes beğenir, zevkle izler bu filmi. Bu mantıkla Eternal'ın çıkıp burada "DKA'yı beğenenin film kültüründen şüphe ederim" demesi de normal karşılanmalı di mi? Film için bahsettiğin gibi "olmamış" diyebilirsin, ne bileyim senaryoyu ya da kurguyu eleştirebilirsin, ama beğeni ayrı bir konudur, "beğenmeyen şöyledir" demekse pek akıl karı değil bence. @Eternal Zaten çok sevdim demiyorum, ilk mesajımda "ortalamanın üstü bir film" demiştim 2. için. Ama böyle sert çıkışlar yapmamak lazım beğenmeyen şöyledir diye. Yoksa 1. filmle kıyaslarsan zaten haklısın. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:00 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Tekrarlıyorum. Ocean's Twelve filmini beğenenin film kültüründen şüphe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ama lotr u devam filmi olarak cok degerlendirmemekte lazim sonucta oturulup toplu film senaryosuna donuzturup hepsinin cekimi birden yapilmis devam filmi olarak degerlendirirsek sadece filmlerin senaryolarini elestirmek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ben beğendim ve şüpheyi sen ediyorsun Ocean's Twelve filmini beğenmeyenin film kültüründen şüphe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ocean bir süprizdi. İlk filmin bu kadar tutulacağı tahmin edilmedi. Film yapmak için yapmadılar.Seyirciye film yaptılar.Seyircinin yoğun isteği üzerine yapıldı ve bir anlamda bocaladılar.Tabiki ilk film kadar iyi değildi.Ama yinede çok güzel bir filmdi.Basit bir geyiğin üzerinde durarak bütün senaryoyu piç etmenin bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 o geyikten ziyadede bişeye benzemıyordu bence film. Hırsızların kapışması olayını dallandırıp budaklandırmışlardı. Bir film izlerken sıkılıyosam o film hakkında eleştiride yaparım. Ama yinede göreceli bi kavram olarakta bakabiliriz olaya, zira yine goerge clooney'nin from dask till dawn filminden ben tiksinmiştim ve benden daha iyi sinema bilgisi olan bi arkadaşım filmi begendıgını soylemıstı. Olabiliyo böyle kişisel farklılıklar ama bir film bariz kötüyse bunu soylemekte yanlış degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bi de yanlis anlamis olabilirim dedigini ama her sikildigin filmi kotu film diye mi elestiri yapiyorsun ? [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:57 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 şimdi gerçekçi olalım sıkıldığımız filmler hakkında harika müthiş şahane diyebilirmiyiz? Konusu, hikayenın işleyişi, tek düze senaryo, yönetmenın anlatım tarzı, oyunculuk kalitesi. bunlar mühim şeyler, bunlar filmi izleyen kişinin sıkılmasına yol açıyorsa elbette beğenmediğini söyleyecektir o film hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hayir simdi hepsi birden sikarsa sorun olabilir ama senaryo guzeldir oyunculuk guzeldir ama yonetmen biraz senaryoyu uzatarak sikmis olabilir islenisi guzel oldugu halde bundanda sikilabilirsin ama filmi acimasiz bi sekilde elestirmemek lazim onu soylemek istemistim ayni zamanda zaten elestirmek istedikten sonra elestirmek kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sırf eleştri yapmak için eleştri yapanların yorumları zaten değer taşımaz. dediğin konu hakkında hemen örnek vereyim, geçen hafta zodiac filmine gitmiştim, filmi david fincher gibi yetenekli ve iyi bir yönetmen çekmiş, senaryo gerçek olaylardan alıntı ve güzelde bir konu, oyunculuk desen gayet başarılı, ama filmin ilk yarısıyla ikinci yarısı arasında uçurumlar var. İlk yarısında gayet heyecanlı birşekilde aksiyon sahneleri olsun, hareketlilik olsun insana keyif verirken filmin ikinci yarısı tekdüzeleşip sadece belirli bir konu uzerınden gidip kotu bi finale bağlamıştı. İnsanın içine fenalık getirecek kadar. Filmin genelini ele aldıgımızda ben bu filmi genel olarak kotu dıye yorumlarım. Göreceliğe gelince, bir başka şahıs mesela Dark Rider, o da sinemayla ilgili takip eden seven bi insan bu filmi begendıgını acıklamıstı. İnsanların beklentileriyle de alakalı olabiliyor. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:22 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 simcik zaten zodiac icimde kaldi istanbula gelemedigim icin izleyemedim benimde o filmden inanilmaz beklentim var fincher hayrani bi insan olarak o yuzden yorum yapamiycam ama sonuc olarak demek istedigini anladim ama orasida goreceli bi kavram oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 evet öyle aynen. benımde yuksekti beklentilerim hayal kırıklıgına ugradım işte. Neyse konu sapmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ilk 2 filmi de Andy Garcia için izledim bu da aynı hödö işte. Ustamızsın herşeyimizsin Andy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 andy bana hep itici geln bi oyuncudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 iyi tarafından bak Andy Garcia'nin da ustası geliyor bu filmde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 andy garcia kral adamdır ya. pacino kadar diil tabi hehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 2. film daha bi geyiğe komediye kaçmıştı ama o kadar da kötü değildi ama beğenmedim ben pek ama iğrençti de diyemem. 1. film baya güzeldi 3 te iyi olur inşallah 2. filmin kritiklerinden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Eternal'in film kulturunden suphe etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 şimdi geldim filmden, gayet güzeldi. 2.film'den çok çok daha başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 3 film içinde en güzeli bence 1. siyidi. çünkü yeni bi fikir vardı ve çok taze bi tat vermişti ondan. bu demek diilki 3. film kötü. aksine belki diğerlerinden de başarılıdır. ama ben 1. filmdeki tadı unutmam. çok güldüm 3. filmde o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Dün izledim filmi, valla benim epey hoşuma gitti. Herkes Oceans 12 ile hayal kırıklığına uğramıştı fakat Oceans 13 yeterince güzel bir film. Elbette Oceans 11 kadar zekice ve güzel bir soygun olmasa da onun yanına yaklaşabilecek kadar güzel bir plan var karşımızda. Oceans 12 nin soygundan çok komediye ağırlık vermesinden de biraz almış Oceans 13. Hem güzel bir soygun hem güzel espriler gayet eğlendirici bir filmdi çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ocean serisine aşığım hastasıyım deliriyorum ya nasıl böyle kıyafetler olur mükemmel giyiniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar