-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 7-8-9-10'u ne yapın edin izleyin. en güzel clone wars bölümleri olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Direkt benim söylediğim bölümden çıkma clonelar iste fives falan. Cok kralmis. 8-9 izledim daha boyle ep olursa söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 obi wan da yazık 2 bölümdür başına gelmeyen kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 son bölüm güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 http://mimg.ugo.com/201202/9/7/6/218679/cuts/maul-lucasarts-animation_786_poster.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iNW9M9FxegI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 of ne saçma bölümler asaj falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 4x21 tam anlamıyla http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/491/dafuq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Star wars'da cadilik ne alaka ya? 4x19 hakkinda beni kim aydinlatir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RMpxzS2dUsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ar5a71sxUDM yarın başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 darth maulun geri gelmesi kadar saçma bişi yok. yeni sezonda gayet saçma duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu sezon baya iyi olacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Öylede gelişi ile son bölüm arasından meh dedim...Böyle come back yaptırıyorsun sonra eline alıyor geçiniz...ama yinede elde birşey yok ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 4. sezon iyi miydi bi söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ben bunun bir bölümünü izlemiştim bir ara. Clonelar bir gezegendeki bir üste zor durumda kalıyorlardı. Üssü bir süre savunup sonrasında terk ediyorlardı falan. Aralarından bir tanesi daha acemiydi falan filan. İyiydi o bölüm ama daha sonra izleme fırsatı bulamadım pek. Seri genel olara nasıl? İzlemeye değeri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ya veletlerin olsugu bolumu izliyorum da bu dizi icin bile fazla kotu carka sokaklar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 veletlerin olduğu bölümü özledim yemin ediyorum. Bu droidli bölüm nedir ya hemen ardından gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 geçen cmt çıkan daha kötü. droid bölümü yine. bu sezon her hikaye en az 2 bölüm. acaip kötü gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dizi 6. sezonda biticekmiş galiba 5 yerine :/ bir an ahsoka'ya doğru kayınca konu umutlanmıştım aha bitiyor galiba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Benim begendigim bolum Maul ve kardesi ile beraber Mandalorianlarin yaptigi isbirligi ve tek tek yeniden yapilanmalari hani isterdimki Jedilarin sonlarini getirebilen bir underground vari tarz bir animasyon cekilse o sevgi kelebegi jedilarin asil gercek yuzu gosterilse:) (Yanli olabilirim :) Mandalorian asigiyim ondandir :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 maul ve kardeşi vs sidious iyiydi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sezon veya dizi finali ashoka demekki böyle ayrıldı ve kurtuldu jedilar corrupt oluyor ve kendilerini düzeltemiyorlar maalesef. anakin'in yönetime inancı bu şekilde daha da zayıflamış oldu dark side'a daha da yöneldi. güzel bağladılar diziyi filmlere iyi oldu. anakin dışında kimse kıza destek olmadı inansa da kılını kıpırdatmadı. dark side dalga geçiyor adamlarla ve bir şey yapamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sezon 6 da olcak, 2013 sonbahar dedilerdi, 5. sezondan bazı story arc ları kesmişlerdi 6 olarak onu yapıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Son bölümlerde devamlı twistler felan geliyo :) Bu ashoka clone wars sonrası neler yapıyo bi link felan varmi wikide bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar