DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 9.46 clone warsun en güzel sahnesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ama olmaz ki bu kadar, lore u haşat ettiler. aslına bakarsanız.. kafalarınca diziyi popüler hale getirmek için hacamat ettiler star wars u. şekil değiştirerek hayvana dönüşen jedilar, jedilar nerdeyse odanın lambasını açmak için bile force kullanır halde. hadi bilgisayar oyunları tamam (ki orda da tasvip etmiyorum bu abartıları ya neyse)şimdi en son, qui gon anakine de görünüyor, obi wan a da görünüyor, sonra bütün hepsi bir rüya çıkıyor. rüyanın içinde başka visionlar görüyor anakin, inception filmi seyrediyoruz mübarek. mesela ilk çekilen üçlemede (episode 4-5-6) o ışın kılıcı çok gerekirse çıkar, hızlı ve kesin ama sade bir hareketle işini görürdü. öyle abartı force powerlar da yoktu, force kullanımını en efektif olarak bespinde vader ve luke kapışırken gördük, vader cisimleri hareket ettrip luke a fırlattı falan. luke, jedinin dönüşünde speeder bike ile giderken yanındaki bikerları bile force ile değil fiziksel güç kullanarak yada aracı çarpıştırarak bertaraf etmeye çalışıyordu. yani bu kadar gerekli durumlarda bile kullandırmadılar force u. bak sonra yaptıklarına. uzun lafın kısası kendi içinde bir sadeliği, bir mistikliği vardı jedilar ve force kullanımının. oyunlardan sonra bu diziyle de içine ettiler. lucas a böyle bir eserin altına imza attığı için teşekkür ediyorum, ama bir taraftan boba fett gibi bir karakteri populer olsun yada olmasın filmde bal yoluna gitti niyazi eden zihniyete sahip birinden de beklenir yani bu tip gelişmelere onay vermesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 son bölümler güzel baya, action u geçtim lucasın bariz bir şekilde ucu açık kalmış kısımları tamamlama dşüncesi olduğu açık, choosen one hikayesi force un aspectleri vb iyiydi baya, sırf dark side ı seçtiği için choosen one olamama olayı saçmaydı zaten şimdi bir anlam kazanmış oldu o kısım. ep14 teydi galiba republic commandoların 5sn felan gözükmesi de iyiydi :p gerçi bi actiona girselerdi keşke. birde büyük ihtimal darth maulu da cyborg haliyle görecez ilerleyen bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 cook sacmaladilar bence Mum_Chamber said: son iki bolum star wars'tan cikti, wow animasyonuna dondu. boyle sw dunyasiyla tamamen alakasiz seyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 chosen one olayı zaten episode 1 de apaçık verildi, baba olmadan çocuk annesinin rahminde bir anda dünyaya geliyor, midi chlorian sayısı bilindik bütün jedilardan fazla, bacak kaar çocuk önce pod race kazanıyor üstüne bir de tek başına ölüm yıldızına dalar gibi uzay üssü yokediyor. yani daha çok irdeliyip farklı taraflara çekmeleri çok saçma. sırada ne var acaba? back to the futuredaki dr. emmet brown speederdan inip, atla bakalım anakin geleceğe gidiyoruz mu diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bu chosen serisinin son bölümü malum kısım dışında mehdi ama 18. bölüm baya iyi yüzbaşı tarkin kankut var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 son bölümler güzel, bi ben mi kaldım izleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben bıraktıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 10-12 bölüm falan biriktirdim öyle izledim. güzeldi baya son bölümler. Senato, diplomatik bölümler vs baymıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kaçıncı bölümden itibaren güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Sezon 4 ilk görüntüler: http://www.youtube.com/watch?v=sYpHcUYxI34 http://www.youtube.com/watch?v=g2niJLIeLn8 http://www.youtube.com/watch?v=Ggifvu-f8So Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 tüm büyük savaş sahnelerini trailera toplayıp anca 1 dakika gelde edebilmişler koca sezondan. bence öyle. yani hep öyle oluyor. ben anlamıyorum kafam almıyor resmen. yapın anasını satayım eşek gibi clone vs droid savaşları. eliniz mi kırılır? pc'de yapıyosun zaten... yok işte aşk meşk federal geyikler falan anlatılacak. ben bırakalı baya oldu dönmem de daha. çok boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 16 sında sezon 4 başlıyor: "captain" ackbar! http://www.youtube.com/watch?v=aJMeEAvGWh8 - http://www.youtube.com/watch?v=9A9C1S1QCGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 2. video iyi baya, sondakiler acaba 501 mi ayrıca o çift staff saber kullanan tip büyük shitstorma sebep olcak swtor forumlarında lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 morzenciyi samuel mi seslendiriyor ya? AHAHAHA QUADRASTAFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 clonelar phase II armor a geçmişler, ep3 de kullanılandan. http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20070422175538/starwars/images/5/57/Clone_Troopers_Phase_II.jpg http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20070423000339/starwars/images/e/e5/Clone_Troopers_Phase_I.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 oha okumamışım 2 üst mesajı asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hayal kırıklığı oldu ilk iki bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 eee çıktımı çekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 su altı questleri gibi eziyet çektim izlerken ilk 2 bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 mmmmm.. deniz ürünleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ben biriktirip izliycem sanırım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 çift staff sallama gibi olmus, kendini kesersin anca^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Valla rezalet bir 2. sezon sonrası (iyi bölümleride vardı tabiki özellike son bölüm) 3.sezonu izlemedim konuda önemli değişiklik varmı yoksa aynı tantana devam ediyomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 güzeldi 3. sezon ya. aynı tantanadan kastın ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar