Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 afedersin de bok yaşarız o vakit. karafatmanın büyük versiyonunu görsem zaten acısız ölürüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 devasa samandolusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 devasa samanyolu reytinglerde 1 numara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: Marl0_on üye [şikayet et] § 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:07 [ özel msj ] Keske bunlar gercek olsa. Hatta her hayvanin devasalari olsa, enterasan bir dunyada yasasak. sfd Herkes deli, bir ben akilli. zaten bunlar gerçek hayvanların devasası var 2 ayaklı hemde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 e babasını hapse atmamışlarmı 11 yaşında cocuğun eline silah verdi diye? cocuğu ailesidenen alıp cocuk koruma servisine almamışlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 zaten bu vurduysa ayıp hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya resimde bi fotoşop var. haberde de kolpalık. adamın omuz boyu 40cm desen 4metreden fazla o hayvan. 4 metre hayvan 2,5 ton çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bencede bu hayvan 480 kilo olamaz... yada içi boş falan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 fotoşoop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kendi bokunu yiyen hayvan o. 480den fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 DarKRideR üye § 27 Mayıs 2007, Pazar - 22:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- İnsan-Ayı-Domuz ? -------------------------------------------------------------------------------- [email protected] Çok south park izlemişsin :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 felboar lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 vay be.. feyk olabilirliği yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hayvan mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bu tür fotoların belgeseli vardı discovery miydi national mıydı unuttum şimdi iyice labaratuar ortamında falan incelemişlerdi ve gömüldüğü yere baktılar falan fake olduğu meydana çıktı yani diyeceğim fake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 lan bu benim ordanda karşıma çıksa ben elimdeki silagın oldugunu unuturum korkudan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 direk kingon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: bu daha yeni bir hogzilla galiba. eskisinin gerçekliğine şüpheler vardı, üzerinde oynanmış fotoğrafın diyolardı. ama belgeseli çeken abimiz kesin olarak yalanlayamamıştı diye de hatırlıyorum. adam gömdüğü yeri göstermişti, mezarı açmışlardı, boyu çok daha küçüktü valla idda edilenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 oha domuzlugun bokunu cikarmis hayvan. hormonlu namık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar