Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Company of Heroes


Gimli

Öne çıkan mesajlar

evet ilk oynadığımda hastası olmuştum. gerçekten çok akliteli bir strateji. mikro yönetimin dibine dayalı bir strateji. askerlerin duvarı neresine siper alabileceğine kadar hesaplıyorsunuz. ama multisi o kadar çekici gelmedi bana. birim çeşitliliği yok, olanların kombinasyonu ise karşı tarafı devirecek nitelikte. yani o kombinasyonu ilk yapan kazanıyor genelde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.4 var bende. 1.6 yı da yükleyemedim. Normalde crack istemiyor oyun patchlerken ama, windowsu silip tekrar yükledim. Install diğer hd de kaldı. Oyun çalışıyor ama, registery bilgileri olmadığı için update edemiyor (game not found) önerisi olan var mı?


Bu arada, ünite çeşitliliği nası yok ya. Biz bi arada sürekli multi yapıyorduk. Erken motosiklet spam'inden, rifleman spamine, sherman rushtan, halftruck rusha bi sürü taktik var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Howitzerler alman tanklarına karşı aciz üniteler. Ve çok pop yiyorlar. Karşında sğalam panzer basan bi oyuncu varsa çok kötü şeyler yaşarsın.

Gun nest de oyun başında çok pahalı. Alliedların oyun başındaki asıl üstünlüğü mortar yapabilmeleri. Ki bu da almanların asıl üstünlüğü olan mg42 ye karşı acaip bi counter. Sonra gelsin shermanlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim hatam açık yazmadım 2 vs 2 ve üzeri için konuşuyorum

ayrıca her haritada birkaç dakika içinde 2 tane nest basacak resource çıkıyor iyi yerleştirirsen (haritasına göre tabi) ilk dalga için etkili bir savunma

not 5 ve üzeri howitzer sahibi bir adam düzgün baraj atışıyla tanklar çok rahat saf dışı bırakabiliyor

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 02:59 tarihinde, Mighty_THoR tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

howitzerlerin isabeti çok iyi değil ve çok yakına ateş edemiyorlar. Piyadelere karşı ölümcüller ama tanklar hızlıca o ateş sahasının içinden geçip "5" tane howitzerin arasına girebilirler. Ki 5 howitzer demek nerdeyse 3 panther demek. Hangisini tercih edersiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun oldukça yenilikçi gameplay açısından.

Basitleştirilmiş aksiyonlu close combat olarak düşünün

- Oyunda 3 kaynak var. Manpower, ammo, fuel
- Manpower herşeye yarıyan kaynak. Fuel özellikle tank yapımında ve upgradelerde işe yarıyor. Ammoysa birimlerin special abilitylerini kullanmaya yarıyor
- Oyunun en önemli noktası, araziyi çok önemli derecede kullanması.
- Piyade birlikleri (birlik seklinde üretiyoruz) binalardan, kum torbalarından vb, cover alıyorlar. herhangi bir çatışma altında, siz söyemeseniz bile ister istemez ateşten kendilerini korumaya çalışıyorlar.
- Ağır makineli tüfek atışı altında piyadeler sürünmek zorunda kalıyor, pinned down oluyorlar.

Oyunun en güzel noktası bu işte. Bir piyade birliğini (misal grenadiers) bir binaya konumlandırıyorsunuz. Birlikte bir adet m34 hafif makineli tüfek ve bi adet panzerscreck var. (sizin satın aldığınız) Önce binanın önünden koşarak geçen piyadelere doğru ateş açıyor grenadier grubu. Makineli ateşini gören piyadeler saklanabileceği yerlere kaçışıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bide ahritada herşey cok interaktif

mesela piayadlere atş acan mg42 o sırada ateşinin tahta bi el arabasının ustunden geciriyo el arabası ikiye bölünüyo veya duvarlarda mermi izleri cıkıyo.


toplar binanı neresine ate ederse o kısmı yıkılıyo ve o pencerelre konuşlanmış piyadaler hasar alıyo veya ölüyo.

uzun bi savaş sonunda haritaya baktığınızda başıdnan neler gecmiş anlıyabiliyosunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...