senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 arcane pempe rangerin göhüslerimi var hani dişiyse bana ayarlasana :P[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 :başka bir modifiye aracım,"maus slx gti" arcane ağır silaharı saldı ortama ama bende elimdekileri kullanmaktan çekinmem,ayağınızı dennk alınız!b [hline]tık!Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 29 September 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Sam biryandan milleti mermi manyagi yaparken.........Arcane yeni lightsabre'i ile milleti korkutur........arcane'nin halini goren Draven gulmekten katilir, olur[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 beni balon jedi yapan zihniyet jedi academy alırsa yapmış olduğu bu hatayı hayatıyla ödeyecek, balon saberla bile keserim! :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 abso & draven: yahu bana koyacak resim bırakmamışınız, helal olsun.. :-p draven'in arcane gözlemleri: rofl, lmao, zumuehege :lol: :D gözümden yaş geldi, karnım ağrıdı, tepine tepine bir hal oldum..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 *!Atlar* *!Yere inip,pozisyon alır* *!Takviye Gelir*Fedaykin'e Durum Bildirir: *!-Merkez P1,Ben Delta bir, yuvaya indim.Bravo Ekibi helikopterde göründü,Emirlerini Beklemedeyim!TAMAM!*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Teğmen Halfmumi birliğinizi 1. Sektöre kaydırıp koruma pozisyonu alın. Bütün Ekrem Rasimlerinizi ve sizi başarılı atlayışınızdan dolayı kutlarım.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 power rangerlar fedaykine selam verirken bir fotoğraf aslında.[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Beni güç kullanmaya zorladınız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 paticik cumhuriyeti kurulur bu orduyla bagimsizligimizi ilan edelim :P ps:ben du$unce suclusu degilim,sadece esprik yapiyorum. :P[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 mükemmelsiniz arkadaşlar. dün burda bişey unutmuştum da ondan geldim *!kasaturayı rad ın kafasından çıkarır ve kurumuş kanları temizlemeye gider*[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 *!infernalın kasaturasın almak için geldiğinde arabasını yanlış yere park ettiğini anlayan dogmeat ona bir sürpriz lsun diye arabasını anahtarla hafif çizmeye karar vermiştir,ama işin dozunu kaçırır,arada başka araçlarda kim vurduya gider,ooops*[hline]tık!Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 abi o anahtar neyin anahtarıydı atom bombasının falan mı?[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bunu siz istediniz lol. Vergeltungswaffezwei - 2[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 September 2003 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ne yani.. adı garip olunca güçlü mü olduğunu sanıyor bu alet :)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 adi buyuk kendisinde hehe neyse, kafami kizdirmayin, son gordugunuz sey bu olucak:[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ...ve ardindan bu hehe[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ne geyiksiniz ya :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bana atom bombası v2 falan sökmez çünkü when i see the flash... i duck and cover![hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 *! elindeki çiçek dolu sepetten çiçekler saçarak ve sek sek sekerek gelir* arkadaşlar savaşıp birbirimizi öldürmeyelim. sevgi dostluk kardeşlik lalalalalaaaaaaaaaaaaa la lalala lalalalala(mutlu şarkı)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Benim alet hazır valla.En ufak bi kıvılcımda saniyede 4000 mermiyle dalarım aranıza[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 *!Delihacı ortamın durumuna bakar, tümeniyle general fedaykine rapor verip paticik ordusuna katılmaya karar verir.* Komutanım, tekrar düzenlenmiş 21. Panzer Tümeni emrinize amadedir, düşmanlarımızı Tiger tanklarımızın paletleri altında çamura çevirirken muzaffer olmaya hazırız! (aha alın size III. Reich) Ama yine de gençler, savaşmayın, sevişin, ha olmadı sapım diyorsanız savaşmayın spor yapın(mesela NBA, FIFA falan oynayın, bilgisayar gençleri sizii)[hline]Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 kırmızı amerikalıları, sarı çinlileri, yeşil zencileri, morda eşcinselli temsil ediyor teletubbieste.. (ya da buna benzer bişiydi) o yüzden teletubbies'a ölüm[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar