Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 anarsik geldi dagilin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 TR sınır kapılarında face recognition kullanan 2-3 ülkeden biri bu arada bilginize :) yani parmak izi falan gibi şeylerde gayet başarılılar eğer adamın sabıkası varsa. Ben 3 polise ekmek bıçağı ile saldıran kokoreçciye silah çekemeyip plastik cop ile bıçağa vurmaya çalışan polisten bahsediyorum yukarda maymun olmuş polis diye. Normalde silahını çekip uyarması sonrada etkisiz hale getirmesi lazım ama gel görki bizim medya öyle büyütür ki olayı polis suçlu duruma düşer , kokoreçci ise pazar günleri program sunmaya başlar TVde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ya şunun bi ortasını tutturamıyor muyuz? Polisi suçlu karşısında ezik düşürmeyecek bir yasa yeterli. Bu yasa çıkarsa yolda habire kimlik sorar bizim polis işin cılkını çıkartır. Zaten yetkisi olmadığı halde bile cafede yemek yiyen vatandaşları tokatlayan polislere bu yetki verilirse god mode on olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 İnsanların kendilerini deus ex machina sanmaları iyi değildir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Bir kere polis'in gorevi vatandasi korumak degil devleti korumaktir zaten. Cidden bu yasanin vatandaslarin yararina olacagini dusunuyorsaniz cok yaniliyorsunuz. Ayrica bana oyle geliyor ki bu akp'nin secim oncesi propagandasi buyuk ihtimalle secim sonrasi kaldirirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Devletin görevi vatandaşı korumaktır ve polis te devletin güvenlik görevlisidir Öyleyse polisin görevi vatandaşı korumaktır Ama arada öküzler de var, zaten üniforma giyince kendilerini bi halt sanıyolar, bi de böyle imba yetkiler alınca iyice zıvanadan çıkıcaklar. Bu yasanın ucu masumlara da dokunucak, eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 polise adam gibi egitim verilmezse bu yasa ne işe yarasın. temelsiz bir yasa bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Sylian ne yazdığını tekrar oku bence komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 devleti korumak askerin vatandasi korumak polisin isidir yoksa ne diye kurulduki polis teskilati direk her sokaga bir asker dikerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Kentsel güvenliği sağlamak polisin, dış güvenliği sağlamak askerin, kırsal güvenliği sağlamak jandarmanın işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Yazdigimin nesi komik olmus anlamadim. Her ne kadar anayasa sosyal devlet kavramini kabul etmis olsa -ve Turkiyenin hedefi o olsa- bile Turkiyenin ne kadar sosyal ne kadar polis devleti oldugunu sizinle tartismayacagim kisa bir arastirma anlamaniza yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Tartışabileceğin birşey yok. "Polisin görevi devleti korumak,halkı değil" dersen ilkokul çocukları bile güler Açıklama yapmak istemiyorum çünkü ben de komik duruma düşerim bu kadar saçma birşeyi açıklarsam [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 20:13 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Polis dövmüştüm ben bi kere. (Görevde değilken ve polis olduğunu tahmin edememişken) O polis beni bulup tötümden kan almasın :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Naaptın la polise? Niye yaptın ha? O sana ne yaptı ki? Dövülür mü la polis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 parmak izi alınması iyi olmuş, yetkilerin bazıları çok iyi olmuş. bence gerekliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 @riglous Hayır efendim bu hiç de bile film işi değildir, bizati görevleridir. Mesela bir hırsızı yakaldın. Şayet elinde daha önceden işlediği suçların parmak izi olursa onu her bir suçu için ayrı ayrı hapse çarptırırsın. Elinde hiç bir delil yoksa onu "bence bu hırsız" diye mahkemeye çıkartırsın ve delil yetersizliğinden ya hemen ya da sadece bir suçtan içeride kısa süre yatar çıkar. Ondan sonra polis bağırır mahkemeler salıyor ben ne yapayım diye. O zaman derler sen önce adam ol da adam gibi delil topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Asker, Polis, Mimar vs vs her meslek kolunda mutlaka çürük meyveler vardır. Bu çürükler yüzünden hırsıza namussuza göz açtırmak mı lazım. Bende çok kızıyorum radarcıya hız yaptığımda. Bu onun çürük değil benim suç işlediğimi gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Fedaykin o dediğin filmlerde oluyor bence de. Türkiye değil hiçbir ülkede kaput çalındı diye gelip arabada parmak izi araştırması yapılmaz. Kaldı ki o araba kimbilir kaç tane parmak izi var hangi birisini ayırt edecek... Yok öyle birşey Polisin asıl yapması gereken o kaputun hiç çalınmamasını sağlamak. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 21:53 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 abi ne kadar salak işler yapıyor bunlar ya. önce ab'ye uyum paketi altında "terörist, katil bile olsa normal bir insan gibi saygı gösterilip yumuşak davranılması" kurallarını çıkarttılar. şimdi de terör'e uyum paketi altında "normal bir insan bile olsa, terörist, katil gibi nefret ile yaklaşılıp öldürülmesi" kurallarını çıkartıyorlar. said: Polis, 'dur' çağrısına uymayan kişinin yakalanması için silahla ateş edebilecek. http://forum.paticik.com/konu.php?id=131156 İngiltere yaptı diye eleştirdiğimiz hadiseleri şimdi bizim polislerimiz yapacak. Fethullahçıların rağbet gösterdiği yer polis, 1 Mayıs gibi mitinglerde savaş çıkarıp halka zulm eden gene polis. Demek ki AKP'ye karşı birşeyler yapmaya kalkalsak, bize "dur" demeden de ateş edip öldürme hakları var. Aman ne güzel. İslami terörden korkuyorduk, bir de polisleri çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: bence gayet güzel olmuş, mesela geçtiğimiz 1 mayıs törenlerinde millet polise molotof kokteyl, kiremit atarken polis hala sözlü uyarı veya biber bombasıyla karşılık vermek zorunda kalıyordu. ben tv de izlerken sinir krizleri geçiriyordum resmen. ceplerindeki silah bi işe yarar artık doğru tabii. çok güzel diyorsun. ne işi var o adamların orda. kiremit felan atıyorlar bir de utanmadan. cık cık cık... kiremit atan kişiye çeksinler tabancalarıyla ateş etsinler. vursunlar öldürsünler felan. müstahak o "kiremit" atanlara... hatta askerlerden daha büyük yetkiler verelim. olmuyor böyle. m-16 ve tankla felan dolaşsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Valla bone,pkk diyie bağırıp kiremit atan adamı bırak vurarak öldürmeyi,cayır cayır yakarak öldürsünler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 sensible gördük polisleri, cafede oturan sıradan masum bir vatandaşa bile saldırdılar. istanbulu sis bombasıyla boğdular. sen diyorsun ki, "pkk'lı ölmeyi bile hakeder". e pkk'lı öldürcek diye cafedeki masum insanları öldürürse o zaman kim hesap verecek? sen sokakta dolaşırken, "pkk'lı sandım onu" diyerek seni öldürürse peki? bunları düşündün mü? yargı sistemi diye birşey vardır sensible. sen ise, judge dredd filmindeki/çizgi romanındaki gibi "yargıç polis" sistemini savunuyorsun. yani "suçluyu yakalayan da cezasını veren de polis olur" diyorsun. polisin görevi suçluyu yakalayıp adalete teslim etmektir. suçu işleyen kişileri öldürmek değildir. kendisine molotof kokteyli atan kişileri yakalamanın çok daha pratik metodları vardır. örümcek ağı gibi şeyler atan cihazlar var. hiç olmadı sen bunları atarak adamları yakalarsın. ama "bana küfür etti, pkk'lı o" bahanesiyle insanları öldürme hakkı yoktur. böyle bir hak verilmemelidir. tekrar edeyim, polisin görevi aşayişi sağlayıp suçluları yargıya teslim etmektir. polisin görevi suç işleyen vatandaşları cezalandırmak veya öldürmek değildir. zaten bu yüzden "derin devlet" "mafya polis" gibi kavramlar çıkmıştır. buna dikkatini çekeyim sensible. cezayı kendisi vermek isteyen polisler, işkence çektiren polisler, devlet büyüklerinin tetikçisi gibi çalışan polisler... e sen bir de bunun üstüne, "pkk'lıları öldürme yetisi verilsin" diyorsun abi. bu "judge dredd'liğe soyunmak" değildir de nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 soyun! polis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Polisten korkucan abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar