Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arenada takım uyumu


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bir arena whore olarak açıklıyorum:

2 vs 2'da 2 rogue, Paladin + Warlock, Warlock + Shadow Priest mükemmeldir. Ve holy priestler arena da kektirler. Paladinler on kat daha iyi healerlardır. Çünkü bubble durumu vardır.

3 vs 3'te, Warrior, Warlock, Paladin veya Rogue, Warlock, Paladin yaparsınız tadından yenmez.

5 vs 5. Warrior anahtardır. Sakar bir fury warrior değil, Arms warrior lazımdır. Mortalstrike size bütün elleri kazandırabilir. Ideal takım: Warrior(MS), Warrior(MS),Warlock, Paladin(healer),Shaman(Healer).

Tabii ki değişik varyasyonlarla başarı elde edilir. Ama en kraılı bunlardır. Pom pyro yalandır. Çok resiilence gearları toplandıktan sonra damagedan ziyade durabilityniz önemlidir. Bu yüzden mage'ler ya deep fire yada deep frost giderler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue rogue ııh, çok kırılgan oluyor. Warlockla denedim ama yanımdaki lock 10 sn gibi rekor bi sürede yattıktan sonra bir daha denemedim. Hunterla deneyelim dedik o da sarmadı pek. Healer destekli yapcam arenaları tekrar sanırım.

Combat swordum ben de ve burst dmginden gerçekten memnunum. Survivalı da gerçekten iyi, hem de türkiye şartlarında lagda oynanabilecek en temiz temp. heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arenada winning combo denen hadise yalan arenada herşey karşınışdaki takıma ve üstünüzdeki item a bağlı geçen gün karşı takımda bir mage vardı adamda 14390 hp var sabaha kadar pom pyro at adama sarsılmıyor bile

paladin arena nın en avantajlı healer ı ama ne attığı healden ne plate giymesinden ne buble dan sadece pvp trinketinden kazanıyor yoksa resto shaman fear i çözebiliyor olsa imba arena için genede bloodlust+earth shield ftw mesela dün akşam üzerimde mage druid shaman varken 25k heal atmışım dahada atardım aslında ama karşıda dandik warrior fear ı bile olsa hadiseyi bozuyor

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 12:23 tarihinde, Mighty_THoR tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadığım oyunlara bakarak şunu diyebilirim, ya çok iyi sap/blind/gouge yapan adam olacak healera heal yaptırılmayacak, ya heal takviyesi olacak iki tarafın da yetenek ve item kazanacak, ya da nuke takımı olacak healeri overheal yapacak. Genelde 3v3 oyunlarda healeri almaya çalıştığımızda kaybediyoruz, 2v2de ise paladinler balon vs. açıyor, shadow pri/disc. pri başlı başına bela, shaman ve druidde idare edebiliyor dps de arkadan yardırıyor. Yani benim fikrimce healere dalmak da pek bir işe yaramıyor.

Genel taktiğim şu healerli 2v2 takımlarına karşı; sap (15 sn) o bitince dps ölmemişse blind, 25 snde belli oluyor zaten işin rengi. 2 rogue girdiğimizde tek artımız stunlockun bitmemesi ve 2 blind.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

druid healer olarak girmesin zaten arenaya bok ediyo bi kişi eksik baslıyosunuz sanki

bi de full resilience olunca pom pyro mage ler bi işe yaramıyo demiş biriniz.
birincisi full ressilience ile gelen kaç tane takım oluyo.
2.si full resilience olsa nolcak pom critlr 4k vursun bunu 5x çarp ardından 5 kişinin sürekli aoe yaptıgını ve bunların crit haricinde her birinin 600 civarı vurdugnu bu da 2 saniyede 1 3k dmg oldugnu ki bunlardan bazılarının crit çıkarak ortalama 5k dmg cıkabilecegini.
haidi resillience i sayalım 5 vurmasın 4k vursun falan .
hani böyle görmeden olmuyor bu işler görmenizi tafsiye ederim
wowda herşey hesapla kitapla olmuyo.
bunun fireblastı var novası ice lance i var cart curt
sen hangisini tutcanda vurcan .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...