la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bence kesinlikle budur! http://www.youtube.com/watch?v=hTM7s8jktl4 Maç: Boca Juniors - Banfield Yer: La Bombonera Sezon: 2006 Clausura Dakika: 90+2 Gol: Hugo Benjamin Ibarra Dale Boca! Y Dale Dale Bo!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yalnız çok özür dilerim galiba adama çarpmış top ben direk oradan gömüyor zannettim başta. Sizce çarpma var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 dostum boca dedin river çıktı bu :s Sergen in böyle bir golü vardı.Güzel gol ama dünyanın en iyi golü demek çok yanlış onu seçmek imkansız. Tek merak ettiğim spiker bağsur olmuşmudur. hmm evet çarpmaya dikkat etmedim.O zaman bu hatan yüzünden sana ve senin gibi boca fanatiklerine river plate taraftarı bişeyler hazırladı bişey [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 19:19 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 river değil boca black futboldan anlamıyosun hadi bu kadar yazıosun takip ediosun takımları da tanımıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 mezelerde tedirgin bir sazanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 robertonun freekicki daha güzel bence ama bu da çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ayrıca çarpmıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bu bişeye benzemiyo ki basit bi gol. roberto carlos un bunun 5 kat iyi ne golleri var diyesim geldi, diyorum. üstelik artık fenerde :o bence bu gol olabilir en güzel gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Benim favorim Djorkaeff'in golü: http://youtube.com/watch?v=02Sq70VzeGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bunun üstüne gol tanımam ben :o) http://youtube.com/watch?v=ajurPjBbO1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 öeh pis atmı$.adama falanda çarpmamı$ top,alakası yok.ikinci tekrarda daha yakından gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 güzel gol ama kaleci hatası var. gerçi bir golü güzel gösteren en önemli etken de kalecinin çabasıdır, ama yine de bu goldwen her sene onlarcası atılıyor, bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 adama carpmamış baya güzel gol spikerin sesi acaip rahatsız edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 http://youtube.com/watch?v=vx16VA0NTZI probably the best goal ever! "Bergkamp is a striker known for the quality of his goals rather than the quantity." hatta bolede bi tanimlama wardir bergkampa wikipedia da cuk oturmustur [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 05:32 tarihinde, supremeallah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=3Mf86Eyds5Q [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 14:26 tarihinde, PZero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 roberto carlos bunun aynısını 0da atmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 van bastenin goller seç beğen herpsi bir aday:) nocomun koyduğu da çok iddialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Bence bu gol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hagi-monaco daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 OOHHHAAAAA!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Favorim Oktay'ın Belçika'ya (eyw Trasty) attığı gol. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 23:36 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Oktayın Belçikaya attığı çalım üstüne çalım gibilerinden golde hoştu ama dünyanın en güzel golü terimi çok yannış Ayrıca Roberto Carlos'un gerçekten 0 dan attığı golde efsane goldür .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 roberto carlos topicindeki en iyi 10 golünde 1. gol bu golden daha iyi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 fransa maçındaki frikik golü muhabbetti carlosun.ayrıca şu işveç maçı golüne gelince bence adam orda ciddi eline çarpmış ve centilmenlik yapmış asdfsad [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 08:39 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yok frikikten bahsetmiyorum koşup koşup nerdeyse 0'dan attığı golden bahsediyorum (korner bayrağına da yakın biyer) edit: yani şurdan attığı gol :D[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 09:34 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar