Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bu FSM denilen hadiseyi sıkça duymaktayım. Tanrı inançlarına karşı bir mizah olduğunu da biliyorum. Ancak işin esprisini bir türlü anlayamadım. Bu konuda detaylı bilgisi olan birisi varsa açıklayabilir mi? Belki konuyu yalamış yutmuş kişiler vardır aramızda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 gugıla sordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ola ki gugıl cevap verirse buraya da koy da biz de sormak zorunda kalmayalım, laziness rules! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 lan google'ı wikipedia'yı biz de biliyoruz herhalde. ama konuyu bilenin anlatması çok daha farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 wiki'den okuduğum kadarıyla kansas'ta bir kurulun fen derslerinde "bilinçli yaradılış"ı evrime alternatif olarak okutulması kararına bir tepki olarak oregon üniverstesinde bi adam bu konsepti yaratmış. bu geyik yayıldıkça yayılmış, bir din parodisi halini almış. http://www.venganza.org adresinde baya güzel şeyler var ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 South Park'ta bunun dalgası geçilmişti bir kaç bölümde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Süpermiş ya çok sevdim, Tayyipe yollamak lazım bunu Türkçe'ye çevirip. Zorunlu din derslerinde bunu da koysunlar, bu da bi inanç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 south parkta da bu olayın bahsi geçiyordu, ateist bi adamla mrs. garrison tanrı hakkında konuşuyorlardı, mrs. garrison tanrının var olmadığınının kanıtlanamayacağını söylüyordu, ateist adam da, sana uçan bir spagetti canavarı olduğunu söyleseydim, bunun da var olmadığının kanıtlanamayacağı için inanır mıydın diyordu, ve mrs. garrison ateist oluyordu, sonra da sevişiyorlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hazır başlamışken Russell'ın çaydanlığını da bir araştırın google dan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 south parkın hangi bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 10. sezon 12. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 FSM gerçekten harika bişeydir şu an kafam çok ayar uzun uzun anlatmak isterdim ama, bilgim tabi ki internetle sınırlı zaten gugılın türkçesini anlatmayayım yani. insanın inanası geliyo. ama korkunç da bi ironisi var. söyledği tüm şeyler, yani varsaymanızı istediği şeyler, şu an dünyada en çok inananı olan dinlerin varsaymamızı talep ettiklerine benzer ve hiç biri daha az mantıklı değil. hatta bazıları daha mantıklı. o yüzden geyik de olsa dalga da olsa inancınızı sorgulatıyor isteseniz de istemeseniz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 FSM mükemmel bir kapak, ayardır. Hastasıyım kendisinin, en sevdiiniz tanrı topicine yazmıştım orda sitesini. Ebayden FSM nin kutsal kitabının siparişini vericez bi süre sonra : ) Süper şeyler var venganza da [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:54 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya o bölüm harikaydı south park'ın 2 bölümlük bir hikayeydi.Cartman Wii falan bekliyordu,geleceğe gidiyordu vs. diye hatırlıyorum ben. Harikadır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Evet CArtman'ın "Kyle, don't let me freeze myself, yesKyle, I'll suck your balls if you don't let me" demesi de bombadır. Ya da o tarz bişey diyo işte ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: FSM gerçekten harika bişeydir şu an kafam çok ayar uzun uzun anlatmak isterdim ama, bilgim tabi ki internetle sınırlı zaten gugılın türkçesini anlatmayayım yani. insanın inanası geliyo. ama korkunç da bi ironisi var. söyledği tüm şeyler, yani varsaymanızı istediği şeyler, şu an dünyada en çok inananı olan dinlerin varsaymamızı talep ettiklerine benzer ve hiç biri daha az mantıklı değil. hatta bazıları daha mantıklı. o yüzden geyik de olsa dalga da olsa inancınızı sorgulatıyor isteseniz de istemeseniz de. merak ettim anlatsana. tam aradığım kişisin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya wikipedia ile sitesini okudum bunu birde kitabı varmış ama bulamadım baya sağlam dalga geçmişler yanlız hele "kanıtlar" hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 amazon.com da falan sanirim kitaplari.bi ara okumak lazim sitelerinden neymis tezleri gorusleri.T-shirt falan da satiyolar lan sanirim,guzel t shirt leri var he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ahah hatırladım, FSM dinine göre tarihteki korsan sayısı azaldıkça gelen felaketler artıyor. Grafik vardı sitede : )). Ayrıca bu iş geyik gibi gözükse de çok güzel bir konudur, gayet ciddi tarafı da vardır. Evrim teorisi dersinin yanında akıllı tasarın dersini isteyenlere verilmiş bir kapak. Yamulmuyorsam "biz de buna inanıyoruz, bunun dersi verilmezse dava açarız" gibi bir olaya gitmiş FSM ciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 South Park'in en sevdiigm bolumlerinden birinde vardi, Wii muhabeti + bu harikaydi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 heheh come oooon come oooon ve cartmandan gelen muhteşem söz: - Suck my balls cartman - I will suck your balls kyle. I am serious.. I will get down on my knees and suck them dry [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 04:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yeni duyuyorum bunu ve çok sevdim :D. T-shirt'ü falan alınmalı acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ben de yeni gördüm ve bayıldım hastası oldum resmen. Peki sonuç ne olmuş? En azından alternatif olarak sunulan Intelligent Design dersini kaldırabilmişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Intelligent Design demişken: Intelligent Design New Intelligent Design Unintelligent Design Stupid Design Your Mom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar