khalad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Çok uzun bir zaman Vakko kullandım genelde insanların hoşuna gitti ama son olarak Hugo Boss'a geçtim insanlardan çok daha iyi tepkiler aldım güzel hoş bir kokusu var ağır değil. Fiyatıda keseye ağır değil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 fahrenheit? tanıdıım 10 kızdan 8i bastan cıkartıcı buluo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Onunda çok klasik bir kokusu var be,agirda geliyor ilk basta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben agır istiorm demis die okudum istemiomus. tmm olmaz o sana o zamn.. channel egoiste platinum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hacı yağı süperdir böyle küçük poşetlerde patlak kafandan aşağı sanki bir bahar çiçeği gibi kok. Kızların %97'sinde işe yaradığı klinik verilerle belirlenmiş, fda tarafından onay almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 rochas 212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Türkiyede yok ama Abercrombie 'nin Fierce ine hayran millet yani feci belki internetten getirtebilirsin [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 19:15 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 19:17 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Rochas ı çok duydum siparişini yeni verdim =) 212 yi 5yıldır kullanıyorum harika bi parfüm. Kışın 212 Yazın 212 On Ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Doğum günümden beri Jaguar kullanıyorum. Beğenen var beğenmeyen var, ama ben bir türlü ısınamadım. Bakalım bu sene ne alacak babam. (Evet doğru bildiniz her sene parfüm alıyor doğum günümde...) Ayrıca sahte parfüme karşıyım, üreticileri çevreye zararlı maddeler kullanıyor olabilirler, yasak maddeler kullanıyor olabilirler vs. vs. hem cilde de zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sakın Sahte parfum aliyim demeyin . Kansere kadar bir ton hastalığa yakalanabilirsiniz. Benim tavsiyem Davidoff cool water . Yaz kokusun cıkarmış simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bond No. 9 tavsiyem olur. Chinatown'ları mükemmel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 davidoff coolwater lacoste (ozel bi adı yok lacoste men die gecıo) ultraviolet 3ü de fresh kokular , ne keskin ne de ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sabah fierce gece code diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yazin azzaro veya bvlgari blue, kisin kesinlikle roma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 En Kaliteli Koku Listesi: Armani Black Code Armani GIO Fahrenheit Chrome Azzaro 212 Fierce Issey Miyake Caroline Herrera Ben şahsen ağır kokuları kışın kullanırım. Bunların arasından en ağırını sorsanız bence Fahrenheit'dır. Herkes çok sever. Yazın 212 çok iyi gider. Çok kişi Fahrenheit kullanmaz, ama kullananlar her zaman belli olur. Şu aralarki favorilerim ise Code ve Azzaro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 orta okul lıse unıversıte asistanlı..ilk ve tek parfumum..polo sport.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 peki nerden alinir? kalite olsun, uygun olsun ya da en azindan kazik yemeyelim ?? Ankara'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 freeshop =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 13.esans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ultraviolet, eternity ve rochas 3 lüsünün üzerine tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Giorgio Armani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Sağolun canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar