Astral Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Blizzard horde'u rahat bırak :p http://www.youtube.com/watch?v=nCem2c_apoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 leave those horde alone sa şayet bu açılmıştı diye hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 hmm bilemiyorum, ben görmedim. en son orgrimmar kapı önünde bir mage var kalabalığı görünce headbang yapmaya başlıyor ahah süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yeni bi tartışma patlamak üzere !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 asıl undead istemiyoruz lan biz. dwarf gelsin, paladine bile razıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 hem undead hem bloodelf istemiyoruz. Paladin olabilir ama bloodelf ve iğrenç rezil questleri olmasın lütfen. Dranei leri horde a istiyoruz, okadar yozlaşmış rkın arasında işleri ne. Aslında en başından horde Tauren Orc Troll Night Elf olmalıydı. Şimdide dranei eklenirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 şahsen undead paladin ve tauren rogue istiyorum oyun çıktığından beri =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 fallen paladin nefis olurdu aslında yahu. arthas fallen paladin değil mi? çok iyi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 your holy light heals you 1895 your holy light hirs crits you 3185 release spirit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 night elf? aman tanrım. kabus gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Dragondan amca paladinden kanka olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 çok eski bu, ayrıca açılmıştı, ve paladin horde bünyesine çoktan girdi çıkamaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 night elf tabi ya. Tam bizden, bi kere cüsseliler Tam savage lar, doğanın adamlarılar. Ve hordun çoğu o tarafta zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ibneler bikez yahu horde'u bozar. illa vahşi cüsseli adam arıyosan horde'a 4. Wildhammer dwarflar var miss gibi shamanlarıda var hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 said: Tauren Orc Troll Night Elf olmalıydı. Şimdide dranei eklenirdi. ha diyosun kalimdor horde, azeroth ally olsun :) ee peki undead allianceta nasıl olacaktı? "lan olm amcanım ben tanımadın mı eşşoğlueşşek" gibi mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Abi Nayt elf horde olmaz istemiyoruz.Troll Orc Tauren yeter olmadı bide Ogre yada goblinleri ekleseler tmmdir.Undeadlarla Bloodelfler birlessin gözümde bi farkları yok ztn.Onlar bi grup olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 horde un istediği şey belli de. du bakalım bi vakit artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180537 actim ben bunu o zaman niye tartismadiniz ! adami ayar etmeyin lo nickimizi mi begenmoynuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 senden önce de acılmıstı ama bulamıyorum, belki de baska bir baslık içinde verdiler linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 loladin, go home. NE orcun karizmasini cizer yakişik almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ulan rp server ında paladin açacam, fallen rp si yapacam holy light da atmayacam. blizzard duyacak beni bir gün. ille frostmourne mu almamız gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 HEALFFSNOOBLOLADIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar