Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Marvel çizgi romanlarını okurken kafamı karıştıran bazı noktalar var. Bunlar karakterlerin güç dengeleri üzerine. Bazı kişileri acayip şekilde abartmışlar. Hikayelerde abartı güçlü karakterler hoşuma gitmiyor. "I win" butonu gibi birşey. Onun yerine adamın birşeyler için mücadele verişini izlemek çok daha keyifli. Mesela Scarlet Witch. Tamam böyle mızraklar fırlatsın, basit büyüler yapsın. Ancak kadını abarttılar, tüm gerçekliği değiştirebilecek hale getirdiler. En sonunda House Of M vakasına neden oldu. Ultron eskiden beri güçlü olmuştur. Bir android ne kadar güçlü olabilir ki? Kendisini yaratan bilim adamını dövecek hale gelmiş, bir de Vision gibi androidler üretmişti. Tamam bunların hepsini geçelim, yeni Mighty Avengers çizgi romanlarında okuduğum olaya gelelim. Ultron female olmuş. sadece İnsan-ötesi değil, Tanrı-ötesi güçler elde etmiş. Ares'i madara ediyor. Ares lan Ares. Tanrı herif. Bir de Savaş Tanrısı. İnsan şöyle ciddi birşey bekliyor. Koskoca Savaş Tanrısı Ultron'a vuruyor da baltası eğriliyor. Jean Grey'in güçleri savaşı adaletsiz hale getirebilecek boyuttadır zaten. Utanmadan bir de buna Phoenix gücünü yüklediler. Çizgi romanlarda fazla hissedilmese de, x-men 3 filminde tanrıça gibi birşey yapmışlar. Sadece düşünmekle herkesi öldürebiliyor. Filmlerden bahsetmişken, Storm'u da abartmışlar. Konsantre olarak şimşek çakması zevkli. Ama filmdeki gibi basit bir şekilde onlarca koca koca hortumlar yaratması için zevkini kaçırıyor. Tamam bunlar super-hero çizgi romanları. Ama superhero yapalım derken imba yapıyorlar karakterleri. Thor gibi "TANRI"lar bile güçsüz karakterler haline geliyor. Aslında Amerika'da 18 yaş üstü kişiler için daha oturaklı çizgi romanlar var. X-Men/Avengers gibi çizgi romanlar genelde teenager'lara hitap etmek için çıkartılıyor. Ancak ünlü Marvel Comics'in bu kadar basit senaryolara kaçması beni şaşırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bone kendi sorunu cevaplamissin zaten evet marvel ve dc daha cok teenager ve dahada onemlisi hardcore comic fanlar icin domic uretiyo yane supermale marvel karakterlri arasindaki guc farklarini goz onune alirsan 50lerde ikinci dunya savasi sonrasi yazilmaya baslayan karakterlerle yvas yavas yeni geldikleri noktadaki karakterleirn farkini gorebilirsin super kahramanlar git dgide dahada insanlasiyo hatta kaptan amerika oldu felan ama daha bole karanlik dhaa gotik daha zor comicler okuyabilrsin ben tarzim deil ornek veremicem ama binlerce komik war piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 çizgi roman gerçekliği konusunda ( kendi sistni içinde elbet) DC rulez zaten. Ama Marvel'in yeni Ultimate serisinde (X-Men'de çıkıp kaybolan bir Magician dışında) manyağımsı güçlü tipler yok. Marvel bırak sen abi eğer edebi birşeyler istiyorsan. Vertigo oku. PS. 8GB'lik bir torrent indiriyorum şu anda ( Complete mini&maxi series of Vertigo diye bir şey.). Bitsin Ankara adresine yolluyorum dvdlerini. 4-5 tane olacaklar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 civil war spoilerı verme Bonepart :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 comic.. hmm.. olayım değil hiç ama sandman, enki bilal'in her bi şiyi ve the nightly news güzeldir, tavsiye edebilirim bunları der.. hızlıca tozu dumana katarak kaçarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kaptan amerika zaten ölüp ölüp diriliyor bir yaşlanmadı yaw gene bir yolunu bulup diriltirler onuda bu arada aklıma takıldı thor nasıl ölmüştü yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ölmedi. Thor v2 80-85'i oku. 4 Temmuz'da v3 baslıyor( ertelemezse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kaptan amerikan! ile ilgili şöle bişi vardı :) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 çizgi karakteri ya bunlar tabi değiştircekler hep aynı olsalardı kim merak edip aa bu sayısında ne olucak bilmemne diye almazdı yani en azından ben almazdım , spiderman i bile değiştirdi adamlar ultimate-spiderman yaptılar değişiklik şart abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 kaptan amerika kadar da gıcık olduğum bi karakter yok şu alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 galaktus gelicek hepimizi yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ben şeyi merak ediyorum şu simbiot wolverine e sarsa nasıl olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Onu bilmemde Batman ona sarsa aha böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yalnız bu batman ile wolverine'in birleştirildiği, amalgam comics altında çizgi romanı yapıldığı resim. venomla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ztn yazmış bone :D bu arada ultra aşmış karakter olmadan ne zevki olcak :P ama çoğu iki büyü attınmı madara olup düşüyorlar =) . Aslında marvelda sistem var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 nası birleşmiş batmanle wolverine? O_o akla kötü şeyler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ogulları galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Amalgam Comics Marvel ile DC'nin ortal çalışması. İki firmadan karekterleri birleştirip yeni bir evrene koyuyorlar. Torrentini biraz aradım şimdi ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: venomla alakası yok Var demedik zaten usta. Amalgam comics gayet güzel aslında. mesela joker'le sabretooth'u, storm la wonder woman'ı, superman'le kaptan america'yı falan daha bir sürü önemli karakteri bir DC'den bir Marvel'dan işte birleştirip bi seri yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 joker le sabertooth güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Sanki Marvel başka türlü ün yaptı gibi izlenime kapılmışsın Bonecrusher. Bunların kahramanları imbalık üzerine kurulu. Dota gibi işte herkes imba. Görülüyor ki bundan sıkılmışsın o zaman demekki Marvel falan seni kesmez bundan sonra. Güzel bir çizgiroman bulursan bize de söyle ben de arıyorum oturaklı, dengeli, ağırbaşlı birşey. Yaşlandık mı ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 sandman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 fables , watchmen , enki bilal , sin city , sandman oku. Fables özellikle tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Sandman , sandman ve sandman. Ötesi yok bence. Bir de sin city okuyabilirsin. Aralarda çerez mayetine güzel gider kısa öyküleri. Bundan gerisi yalan. Ha tabi bir de batman tarzı çizgiromanlardan hoşlanıyorsan , Frank Miller'ın The Dark Knight Returns'ü muhteşem bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Sandman güzel ve söylediğimiz tanıma uyuyor ama malesef beni kesemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar