codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bu 3. kez oluyor sabah kalktım, kolum dümdüz arkadaydı kaldırıyım dedim çaat diye çıktı diyerleri 9 ar ay aralıkla voleybol oynarken ve uyurken çıktı pöff çok sıkıldım. tek elle yapıcak çok şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 lasdflashbdf kolun çıkmış ama hitabın yardı beni hehe çok sıradan bi durum heralde xD edit: tek elle yıllarımı verdim ben be sağ elimi seviyorum. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 08:25 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 O.o geçmiş olsun cehennem silahı'nda mel gibson oraya buraya vurup çatort diye sokardı yerine, dene istersen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yazın büyük ihtimal ameliyat olucam bu seferki doktor kötüydü. 5 seferde yerine oturtu öncekiler 1-2 sefer de oturtuyordu okuldan yırttım diyede sevinemiyorum. gezemiyorm, pc oynayamıyorum, sıkılyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 valla ben dötüme iğne yemiştim dört gün boyunca yine de pc başındaydım lise 2'de hatırlarım sdf. ama kol çıkması kötü tabi =/ otur sabah programı izle. feminist filan ol =p . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bende 90 klioyum ona göre kas gevçetici iğne yedim götümden. tv ye baktım, bakmaz olaydım. kitap okuyayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 banaada çok olurdu çözümü basketbolu bırakmakta buldum :D ama koyuyor sonra tabi :) şu an koluma ani hareket yaptım mı çatır çutur sesler çıkıyor laskjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 çizgi roman indir bilgisayarına torrentten. Fables, Lucifer, Sandman ya da Preacher tavsiyemdir. Tanesi bir hafta oyalar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ehe gerge hepsini zamanında çekmiştim, dvd ye koyup çıkttıım kıza verip, pc ye format attım. 1 hafta sorra ayrıldım, onda kaldı. (tim hunter iniyo bide şuan) tek elle oynanacak bir oyun bilen varmı? araba yarışı yüklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 benim omuzum çıkıyor.Çok komik oluyo çıkınca.Ota boka çıkıyo zaten yalama oldu.bu sene herhalde 5. kez falan çıkmıştır. Sonraaaa koluu çekiosun çekiosun omuzdan bi kavrayıp bi ittiriyorsun geri lakırt diye ses geliyo sanki orgazm oluyosun feci bi rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bende ilk bi kendim yapıcaktım. daha önce 2 defa doktor takmıştı biliyo gibiyim de. yemedi kendim takmak aman yanlış bir şey yaparm diye bide hala iğnenin etkisindeyim ya ne hoş bir şeydir iğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yalama oldu mu kötü olur, dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 haha anlatım biçimin beni öldürdü, geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 civilization sadece fareyle oynanabilir. Roguelikelara bak - A.D.O.M. 'a özellikle. Oyuna alışman iki saat alan sürer ama başından kalkamazsın. Grafikleri falan yok deme, kesinlikle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ben de diyorum ne diyor bu :p, sonradan uyandım dfghg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ya çık gez dolaş dışarda ne bu pc aşkı, asosyal olacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 birazdan dışarı çıkacam. otobüste bana yer vericekler nihaha bilgisayarı download a bırakıcam, şöyle güzel film önerin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 "ravenous" izle kült filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 android misiniz , çıkıyo çıkıyo takıyonuz fesupaanaaallah geçende benimki içime kaçmış ucundan tuttum bi çektim düzeldi oh rahat rahat işiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 pürüzün birek indir hiroz indir dırayv indir. (gerçi 4 bölüm var sadece ama güzel) ananızla nası tanıştım indir. hepsini indir. bunlar tek elle izlenebilecek diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 zaten 3 hafta kolumda askı var yapıcak ta pek bir şey yok death note ve heroes çekiyim ravenous un çok seedi yok ama oda duruyo listede hmm direk dl linki bilen varmı anime, hereos vs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 geçmiş olsun benımde omzum cıkmıstı cocukken cok acımıstı senın artık yalama olmus galiba tak cıkar yapıyorsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 geçmiş olsun yaf bende diyorum neden msn de yoksun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 öeh demin babam götürdü babaanneme liseli mal bi kız arabaya çarptı allahtan yavaş çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 gece uyurken napıyorsun anlamıyorum ki.. bu kaçıncı!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar