Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Secret World (post apocalyptic mmorpg)

Sylian

Öne çıkan mesajlar

2 saat uğraştığın questin son aşaması buglı cıkıyor bazen o sinir bozuyor.Ama questlere harbiden kafa patlatılmıs.Hele 3-5 questi resmen ağzım acık bitirdim bu kadar güzel hikaye anlatılır.Çevreyi güzel yansıtmışlar.Olayların içinde oldugunuzun hissini veriyor.Craft olayını pek anlayamadım.Eksikleri var evet ama gelecek vaat eden bi oyun bence.Tabi funcomun nasıl çalışacağınada bağlı
Sosyal ağlarda paylaş

Alcest said:

Benimde kafam karıştı oyuna acaip övgüler var forumlarda tera mı alsam bunumu alsam karar veremedim

ikisi birbirinden farklı oyunlar yalnız.

tera klasik uçuk kaçık fantastik kore oyunu tarzında yapılmış. wow gibi gidiyorsun yaratıkları kesiyorsun felan.
bu biraz daha hikaye yönüne ağırlık vermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

ne yaparsaniz yapin en az iki kisi olun, oyunun zevki grup ve teamspeak den geciyor ya da vent iste ne kullaniyorsaniz. tek kisi iskenceye donebiliyor ama grupla cikmis en iyi mmolardan.

sasirdim yani funcom. oyun hakettigi degeri goremeyecek oyunlardan o derece iyi ve farkli. cogu insan daha beyni basamadan, yetemeden bu ne yea diyip almayacak ya da birakacak :)

yeni nesil gamerlardan bahsettim gene ustunuze alinmayin alinan olursa diye diyim ben. herkes sevecek diye birsey de yok ama oynayan arkadaslara rush etmeden sindire sindire bu guzelligi tadmalarini oneririm. tekrar baska classla oynar gorurum oralari diye birsey yok cunku class sistemi yok. questleri tekrar edebilirsiniz istediginiz kadar ama bir kez yaptiktan sonra eski nesesi kalmiyor tabiiki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...