Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Sparkcaster said: kitap mitap okuyun lan manyak mısınız 2 ay için gw2'yi kastediyorsan, bu oyunu oynayacak hedef kitlenin oyunu ne wow ne de gw2 zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Benimde kafam karıştı oyuna acaip övgüler var forumlarda tera mı alsam bunumu alsam karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 valla official forumları saatlerce okuduktan sonra bu oyunun baya iyi bir oyun olduğunu düşünmeye başladım. özellikle sandboxcilari azda olsa tatmin etmiş gibi yazmışlar. bi akalım şu oyuna görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 akmayın allahın izniyle gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 2 saat uğraştığın questin son aşaması buglı cıkıyor bazen o sinir bozuyor.Ama questlere harbiden kafa patlatılmıs.Hele 3-5 questi resmen ağzım acık bitirdim bu kadar güzel hikaye anlatılır.Çevreyi güzel yansıtmışlar.Olayların içinde oldugunuzun hissini veriyor.Craft olayını pek anlayamadım.Eksikleri var evet ama gelecek vaat eden bi oyun bence.Tabi funcomun nasıl çalışacağınada bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Benim betada hafif kasmalar oluodu kaldırırmı acaba 9500 gt ekran kartım alıcı olsun yeter yüksek fps de gözüm yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Alcest said: Benimde kafam karıştı oyuna acaip övgüler var forumlarda tera mı alsam bunumu alsam karar veremedim ikisi birbirinden farklı oyunlar yalnız. tera klasik uçuk kaçık fantastik kore oyunu tarzında yapılmış. wow gibi gidiyorsun yaratıkları kesiyorsun felan. bu biraz daha hikaye yönüne ağırlık vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bu arada grim'de oynayanlar varsa nick Zenthar. iletsinler, ilk kasabadayım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 max 15 gun sonra bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bayarsa yine baştan oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Oynamadım ama farklı farklı 3 saate yakın gameplay izledim oyun içeriği dağınık biçimde kalabalık gözüküyor. Öyle animasyon vs takıntım olmadığı için yorum yapmayacağım ama bence 1 yıl sonra f2p olur oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Sardı benide baya uyku tutmadı kalktım oynamak için sabağın köründe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 29 dolardan aldım oyunu bayada hesaplı oldu şuan için güzel gibi 5-6 saattir oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 29$ a nerden aldın oyunu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 thepowerlevel.com diye bir siteden aldım ilk alışverişim olduğu için onaylama maili cart curt yolladılar 30 dakkaya geldi key 28.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Varsa oynayan Grimdeyim bende nickim evoken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Tek yol templar gençler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bu arada friend list gibi bişi var mıydı ekleyebiliyor muyduk vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 shift+f olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Alcest, Aldığın site paypal'ı kabul etti mi? Ek olarak yok işte ID'ni yolla gibi saçma sapan şeyler istiyorlar mı? Ona göre gidip oradan alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ne yaparsaniz yapin en az iki kisi olun, oyunun zevki grup ve teamspeak den geciyor ya da vent iste ne kullaniyorsaniz. tek kisi iskenceye donebiliyor ama grupla cikmis en iyi mmolardan. sasirdim yani funcom. oyun hakettigi degeri goremeyecek oyunlardan o derece iyi ve farkli. cogu insan daha beyni basamadan, yetemeden bu ne yea diyip almayacak ya da birakacak :) yeni nesil gamerlardan bahsettim gene ustunuze alinmayin alinan olursa diye diyim ben. herkes sevecek diye birsey de yok ama oynayan arkadaslara rush etmeden sindire sindire bu guzelligi tadmalarini oneririm. tekrar baska classla oynar gorurum oralari diye birsey yok cunku class sistemi yok. questleri tekrar edebilirsiniz istediginiz kadar ama bir kez yaptiktan sonra eski nesesi kalmiyor tabiiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Evet paypalle aldım sadece birkaç soru yolladı paypal mailime onay almak için ilk alışverişim olduğu için 20-30 dakikaya verdiler keyi canlıdan da sorabilirsin istediğin soruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Kanuni said: cogu insan daha beyni basamadan, yetemeden bu ne yea diyip almayacak ya da birakacak :) 10 günder bir oyun, 15 günde bir mmo değiştiren, ben sadece levellarım abi diyen adamın yetememe muhabbetine dem vurması da ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 yetemedim diyorsun :) istedigim yere istedigim sekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 yetemedim demiyorum, o senin anlamsız çıkarımın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar