Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bole irenc bi topic basligindan sonra imdat diyorum sarki ariyorum topic aradigim sarkilari tanimlamakla beraber bi ornek vermeden gecemicem. Sugababes- Too Lost In you gibin olanlar varsa bildiginiz cok makbule gecer... Iyice igrenc bi adam oldum... Actigim topice bak kendimden utaniyorum basligiyla turkcesiyle oss yanlis cumlede anlam ve imla duzeltmesi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 topic zaten igrenç, bide 2 tane açmışsın, tebrik ediyoruz :) "The Cure - Love Song" diyerekten uzaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 The Supremes - My Baby Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 love song nasil neseli?? friday i'm in love desen neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 belle and sebastian - get me away from here,i'm dying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 açılmıştı http://forum.paticik.com/konu.php?id=181480 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Jackson 5 - i want you back a-ha - take on me ya yazmicam hepsini kisaca 70-80 lerdeki neredeyse tum ask sarkilari : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Counting Crows - Accidentally In Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 videosu daha güzel o şarkının =) accidentally in love'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 evet accidentally in love güzel şarkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 led zeppelin - fool in the rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Sixpense None The Richer - Kiss Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 the doors-hello,i love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Natasha Bedingfield-These Words,çok severim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 uppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Çok hızlı değil ama ritmik ve gaz verebilecek bir şekilde : Scorpions - Rhythm Of Love , gerçi biliyorsundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Firehouse - You're My Religion Firehouse - Here For You Queen - Crazy Little Thing Called Love Queen - Need Your Loving Tonight The Beatles - I Wanna Hold Your Hand The Beatles - I Saw Her Standing There The Beatles - Can't Buy Me Love Steelheart - Everybody Loves Eileen The Dogs D'Amour - I Don't Want You To Go Van Halen - Can't Stop Lovin' You Mr. Big - To Be With You Kumdan Kaleler - Bu Aşk Burada Biter Sezen Aksu - Kaçın Kurası Ajda Pekkan - Hür Doğdum Hür Yaşarım Kurban - Yalan bunlar geldi aklıma "bence" neşeli olan (zaten biliyosundur çoğunu da ne biliim görmemiş topic görmüş aklına geleni yazmış işte) ha unutmadan bi de şey var: İsmail YK - Allah Belanı Versin [spo]Allah belanıı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin Devamını unuttum kahretsiin![/spo] [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:40 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 benassi bros - hit my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 BİMBAMBOM CATLASIN TÜM DOSTLAR BENİMDE ARTIK BİR SEVGİLİM VAR diye bişey vardı böle tam yavsagından.. onu bul lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 The Cure'un aksine, coverlanmis hali 311- Love Song neselidir. Tori Amos versionu da tavsiye edilesi tabii. Karisik karisik yaziyorum aklima gelenleri; Andrew Donalds - Michelle Archies- Sugar Sugar Cardigans - For what it's worth Cardigans - Say That You Love Me Led Zeppelin - D'yer M'aker Texas - Summer Son Remy Zero - Save Me Three Doors Down - So I need you Queen - Crazy Little Thing Called Love Piper Perabo - One way or Another Peggy March - I will follow him Muse - Bliss Muse - I can't take my eyes off of you No Doubt - Bathwater Marcy Playground - Sex and Candy Marcy Playground - Comin' Up From Behind Bare Jr. -You Blew me Off Phantom Planet - Lonely Day Red Hot Chilli Peppers - Scar Tissue Anja Garbarek - The Last Trick Anja Garbarek - I won't hurt you Anja Garbarek - Schock Activities Oasis - Wonderwall Travis - Love will come through Ian Brown - Time Is My Everything (tam ask sarkisi sayilmaz) Queens of the Stone Age - Another Love Song Dirty Dancing serisi. Iggy Pop - Candy Limp Bizkit - Faith mmh bitti, bu kadar kasabildim. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:55 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 the cardigans - lovefool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 alice cooper - poison asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Aşk şarkısına girer mi bilmem ama bu "Hayat Sevince Güzel" adlı Türk filminin şarkısı vardı.Nedense o geldi aklıma :D [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:57 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar