Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bole irenc bi topic basligindan sonra imdat diyorum sarki ariyorum topic aradigim sarkilari tanimlamakla beraber bi ornek vermeden gecemicem. Sugababes- Too Lost In you gibin olanlar varsa bildiginiz cok makbule gecer... Iyice igrenc bi adam oldum... Actigim topice bak kendimden utaniyorum basligiyla turkcesiyle oss yanlis cumlede anlam ve imla duzeltmesi/
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 topic zaten igrenç, bide 2 tane açmışsın, tebrik ediyoruz :) "The Cure - Love Song" diyerekten uzaklaşıyorum
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 love song nasil neseli?? friday i'm in love desen neyse.
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 belle and sebastian - get me away from here,i'm dying
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 açılmıştı http://forum.paticik.com/konu.php?id=181480
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Jackson 5 - i want you back a-ha - take on me ya yazmicam hepsini kisaca 70-80 lerdeki neredeyse tum ask sarkilari : P
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Counting Crows - Accidentally In Love
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 videosu daha güzel o şarkının =) accidentally in love'ın
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 evet accidentally in love güzel şarkıdır.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Natasha Bedingfield-These Words,çok severim...
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Çok hızlı değil ama ritmik ve gaz verebilecek bir şekilde : Scorpions - Rhythm Of Love , gerçi biliyorsundur :)
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Firehouse - You're My Religion Firehouse - Here For You Queen - Crazy Little Thing Called Love Queen - Need Your Loving Tonight The Beatles - I Wanna Hold Your Hand The Beatles - I Saw Her Standing There The Beatles - Can't Buy Me Love Steelheart - Everybody Loves Eileen The Dogs D'Amour - I Don't Want You To Go Van Halen - Can't Stop Lovin' You Mr. Big - To Be With You Kumdan Kaleler - Bu Aşk Burada Biter Sezen Aksu - Kaçın Kurası Ajda Pekkan - Hür Doğdum Hür Yaşarım Kurban - Yalan bunlar geldi aklıma "bence" neşeli olan (zaten biliyosundur çoğunu da ne biliim görmemiş topic görmüş aklına geleni yazmış işte) ha unutmadan bi de şey var: İsmail YK - Allah Belanı Versin [spo]Allah belanıı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin Devamını unuttum kahretsiin![/spo] [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:40 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ]
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 BİMBAMBOM CATLASIN TÜM DOSTLAR BENİMDE ARTIK BİR SEVGİLİM VAR diye bişey vardı böle tam yavsagından.. onu bul lütfen.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 The Cure'un aksine, coverlanmis hali 311- Love Song neselidir. Tori Amos versionu da tavsiye edilesi tabii. Karisik karisik yaziyorum aklima gelenleri; Andrew Donalds - Michelle Archies- Sugar Sugar Cardigans - For what it's worth Cardigans - Say That You Love Me Led Zeppelin - D'yer M'aker Texas - Summer Son Remy Zero - Save Me Three Doors Down - So I need you Queen - Crazy Little Thing Called Love Piper Perabo - One way or Another Peggy March - I will follow him Muse - Bliss Muse - I can't take my eyes off of you No Doubt - Bathwater Marcy Playground - Sex and Candy Marcy Playground - Comin' Up From Behind Bare Jr. -You Blew me Off Phantom Planet - Lonely Day Red Hot Chilli Peppers - Scar Tissue Anja Garbarek - The Last Trick Anja Garbarek - I won't hurt you Anja Garbarek - Schock Activities Oasis - Wonderwall Travis - Love will come through Ian Brown - Time Is My Everything (tam ask sarkisi sayilmaz) Queens of the Stone Age - Another Love Song Dirty Dancing serisi. Iggy Pop - Candy Limp Bizkit - Faith mmh bitti, bu kadar kasabildim. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:55 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Aşk şarkısına girer mi bilmem ama bu "Hayat Sevince Güzel" adlı Türk filminin şarkısı vardı.Nedense o geldi aklıma :D [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:57 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar