vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Leydiz ent centilmine,http://myspace.com/mikaelakerfeldt Nasil ya? Hadi lan yeme beni. Yan tarafta music kisminda, sevdigi sarkicilar arasinda Ibrahim Tatlises yaziyor. Bulamayanlar, Ctrl+F yapin bulursunuz. Hadi Orphaned Land'i biliyordum, anlamistim da ama opeth'i duyunca bildigin dumur oldum. Kolpa olma ihtimali var mi bunun? Simdi kopun evladim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 rofl. ibo galaksiye açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Opeth'te cok bariz oryantal bi hava var ondan cok da garipsemedim ben. Ama komik olmus : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ya ben önce direk o space'i kolpa sandım ama, bikaç saniye göz atınca olmadığı anlaşılıyor zaten. ama neden ibo lan, neden yani, ne alaka ki =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ingilizce söyleyebiliyo diye eklemiştir idollerine. [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:29 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mikael Tatlises :P Mikael dinlerse ben de dinlerim moduna gectim. Dogru tabi oryantal havasi oldugu.hayir gidip mezdeke dinlesin o zaman, daha güzel. niye ibo? bi alakasini bulamadim. hatta ibonun dedigi gibi; ama bulamaaadiğm bulaaamadiğm bulaaamaddddiiiiğğğğmmmmmm yaaaeeeağr. Demek ki yabancilarin bakis acisi daha degisik oluyormus. Ayrica arkadasim söyledi demin, sagdan soldan duymus kendisi. Mikael istanbula geldiginde bi sürü ibrahim tatlises cdsi almis, hatta Bleak sarkisini da ibo dinledikten sonra yapmis. yiyor muyuz? [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:06 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Opeth sevmememin bi sbebi varmış demek :) Belki de sırf farklı olmak için yazmışitır, sanatçı ya hesapta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 çarpılırsın bak öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 istanbula geldiklerinde ibonun kasedini istemişler gibi bir geyik vardı görünüşe göre doğru gözüküyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Kolpa diil o.. Biyerde okumuştum kimi oryantal ezgiler içeren parçalarında ibo'dan esintiler varmış.. Off söylemesi bile koyuyor bir opeth hayranı olarak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yanlız mikael' ile film zevkımız tamamen uyuşuyormuş çok şaşırdım heh. Joe pesci, de niro, pacino,hoffman: goodfellas,scarface,heat hastasıyım hepsinin bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ibrahim tatlises saka gibi adam gerçekten ama, hic birinizde yok muydu 94 çıkıslı haydi soyle kaseti ibonun, kaseti sona alıp tekrar tekrar tombul tombul u dinleyip cosmadiniz mi hiç ? son sarkilarini bilmemde adamin sesi guzel bence, akerfeldt te bihaberdir tabi reelde otel odalarinda mangal yakan bi insan oldugundan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 İbo'ya laf yok. En azından Mikael'e bin basar sdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Olayin etkisinden kurtuldum simdi söyle bi düsündüm de, normaldir. Ibo$un sesinin oktavi cok yüksek, merak etmistir dinlemistir. Oryantal ezgiler icermesi de büyük bir unsur tabii. Müzisyen dedigin de zaten, müzigini gelistirmek icin bu tür farkli müzik türlerinden ilham almali, esinlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ibraham'a söylemeyin, duyarsa kızabilir KİM LAHEY O ADIMI YAZAN UZUNSAÇLI İBLİS! gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yanlis hatirlamiyorsam opeth konseri sonrasi akerfeldt trtde bir programa roportaj vermisti,orada klasik turkiyeden kimi seviyorsunuz diye sormuslardi ve adam Ibrahim tatlises demisti,hatta Blackwater Park albumunu yapmadan once paso Ibo dinlemis arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ona ilginç gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Aslinda cidden ilginc gelmis olabilecegi dogru tamamen bir fransiz olarak yetismis kuzenim var dogma buyume orali,evinde de turkce konusulmaz tek kelime turkce bilmez,turkiyeye gelmisti, kac sene oldu gerci,o zamanlar 15 yasinda miydi neydi kiz tutturmustu ibo kasedi istiyorum diye,fransaya ibonun 5-6 albulunu bu yolla ihrac etmistik=) [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 01:11 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Martin Lopez'de seviyor İbrahim Tatlıses .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ibo ibo diye makara yapıyonuz ama o adamdaki ses ciddi kimsede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ibrahim tatlıses roma'da doğsa pavarotti olmuştu diye bir geyik vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 heaaa..ondan tüm emo amcamlar iboooocu oldu bu aralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 İbo'daki ses kimde var yahu? Hayran oluncak ses cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ne sesi yaa, Roma'da doğsa hiçbir şey ıolamazdı. Doğudaki herkesin sesi neyse ibonunki de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bence de adamda ses mes yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar