Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mikael Akerfeldt- Ibrahim Tatlises alakasi

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

Leydiz ent centilmine,

http://myspace.com/mikaelakerfeldt

Nasil ya? Hadi lan yeme beni.
Yan tarafta music kisminda, sevdigi sarkicilar arasinda Ibrahim Tatlises yaziyor.
Bulamayanlar, Ctrl+F yapin bulursunuz.

Hadi Orphaned Land'i biliyordum, anlamistim da ama opeth'i duyunca bildigin dumur oldum.
Kolpa olma ihtimali var mi bunun?

Simdi kopun evladim. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Mikael Tatlises :P
Mikael dinlerse ben de dinlerim moduna gectim.
Dogru tabi oryantal havasi oldugu.hayir gidip mezdeke dinlesin o zaman, daha güzel.
niye ibo?
bi alakasini bulamadim.
hatta ibonun dedigi gibi;
ama bulamaaadiğm bulaaamadiğm bulaaamaddddiiiiğğğğmmmmmm yaaaeeeağr.
Demek ki yabancilarin bakis acisi daha degisik oluyormus.
Ayrica arkadasim söyledi demin, sagdan soldan duymus kendisi. Mikael istanbula geldiginde bi sürü ibrahim tatlises cdsi almis, hatta Bleak sarkisini da ibo dinledikten sonra yapmis. yiyor muyuz?

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:06 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim tatlises saka gibi adam gerçekten ama, hic birinizde yok muydu 94 çıkıslı haydi soyle kaseti ibonun, kaseti sona alıp tekrar tekrar tombul tombul u dinleyip cosmadiniz mi hiç ? son sarkilarini bilmemde adamin sesi guzel bence, akerfeldt te bihaberdir tabi reelde otel odalarinda mangal yakan bi insan oldugundan vs
Sosyal ağlarda paylaş

Olayin etkisinden kurtuldum simdi söyle bi düsündüm de,
normaldir. Ibo$un sesinin oktavi cok yüksek, merak etmistir dinlemistir. Oryantal ezgiler icermesi de büyük bir unsur tabii.
Müzisyen dedigin de zaten, müzigini gelistirmek icin bu tür farkli müzik türlerinden ilham almali, esinlenmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda cidden ilginc gelmis olabilecegi dogru tamamen bir fransiz olarak yetismis kuzenim var dogma buyume orali,evinde de turkce konusulmaz tek kelime turkce bilmez,turkiyeye gelmisti, kac sene oldu gerci,o zamanlar 15 yasinda miydi neydi kiz tutturmustu ibo kasedi istiyorum diye,fransaya ibonun 5-6 albulunu bu yolla ihrac etmistik=)

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 01:11 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...