Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard yeni oyununu mu açıklayacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sc2 olmayacağını filan söylemişlerdi güya, neyse fenaya benzemiyor her ne kadar tür baydıysa da. çıksın oynarız. diablo 3 tercih ederdim gerçi.

heh ilkini nasıl beklemiştim, 11 yıl filan oldu herhalde dergide gördüğümden beri önincelemesini ya da haberini.
Mesaj tarihi:
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
laylaylaylaylaylay =D=DD=D=D=D sevincimi anlatamam cok güzel cok güzel allahım cok sükür ya
Mesaj tarihi:
aslına bakarsanız sc2 ismi hoşuma gitse de, aynı sc'nin yenilenmişi gibi duruyor ss ler. grafikler de pek tatmin etmedi açıkçası. total annihalation havası tattım grafiklerden. umarım işin sonunda yamulurum ve deliler gibi oynarım ama ss lerden aldığım etki aynen böyle.
Mesaj tarihi:
valla scye expansion bile çıkarsalar aynı oyun motoruyla yine satış rekorları kırardı:D

ben çok memnunum ilk izlenimler sonucunda. sc ruhunu gelişmiş 3d grafiklerle taşıyor gibi gözüküyor ki daha ne istenir. umarım hantallaşmamıştır oynanabilirlik
Mesaj tarihi:
ağlamak istiyorum ya ağlamak istiyorum, lopethin verdigi youtube linkinde sc2nin cinematigi var!! feci olmuş

10 sene once yaptiklari cinematikler hala bence zamaninin cok ötesinde yapilmisti, su an bile seredilebiliyor.

ama bu videoyu seredince acaba diyorum diğer cinematicleri nasildir bu oyunun, dayanamiyorum ne zmn cikar acaba ya, 1 senesi varmıdır acaba? =/

yeni sistem farz oldu oyunun tüm nimetlerinden yararlanmak icin
Mesaj tarihi:
ulan bu ne be.

grafikler aynı. daha dun attık sc cok fark goremedim, dragoonların ismini immortal yapınca sc sc2 olmuyo :P

nese campaigni güzel olur isalla.

pf d3 ciksaydi yaaaa.
Mesaj tarihi:
heh cinematic olayını halen iyi kıvırıyorlar ama ki blizzard'a o konuda hakkını veriyorum. gerçi o şaşaalı marine 1,5sn içinde filan ölüyor, tbc videosundaki retri paladinin orcları dağıtması gibi yanıltıcı reklam sözkonusu denebilir.. :p

yalnız lead designer eski c&c'lerde filan çalışmış, kadere bakın heh
  • Yeni Oluştur...