Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard yeni oyununu mu açıklayacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cold valla zerg rush denen bir tabir resmen dile yerleşmiş, ne kadar geçerliydi ne kadar baskındı artık bilemeyeceğim.

quel aklıma ilk geleni söylüyorum üç soruna: age of empires, age of empires, age of empires. başka oyunlar da bulunabilir o vakitlerden, bazıları myth'te de görülebilir bir diğer bilinen oyun.

said:
mesela myth,
starcrafttaki senaryonun yanında senaryosu zayıf, savaşlar bir kaos, kontrol sıfır bir oyundu bence

valla baltayı taşa vurmuşsun lakin myth senaryosu ve anlatımıyla beyinlere kazınmış, oynanışa getirdiği devrimci yeniliklerle (evet sc'nin örnek olduğu tarz ve myth'in örnek olduğu tarz ayrı yollara gitti ve total war serisinde görebiliyoruz bu diğer tarzın nasıl bir başareı sağladığını) sayısız övgü almış, tüm zamanların en iyi oyunları ve stratejileri arasında defalarca gösterilmiş, hayran kitlesi halen sağlam bir oyun. 10 yıl sonra halen multiplayer oynayanı da mevcut hatta heh

hayır bu sc'yi sevmediğim şehir efsanesi nereden çıktı anlasam. cidden okuyor musunuz yazdıklarımı yoksa körlemesine mi atlıyorsunuz? bold'la altını çizerek filan mı yazmam gerekiyor sc'yi vaktinde beğenip, keyif alıp oynadığımı? seven kişinin eleştirmesi mümkün olmuyor mu birşeyi? yok mu öyle bir hak?
Mesaj tarihi:
baltayı taşa vurmuşum? evet myth oynamadım daha önce işkembeden sallıyorum...

said:
myth, starcrafttaki senaryonun yanında senaryosu zayıf, savaşlar bir kaos, kontrol sıfır bir oyundu bence.

aoe'ye diyecek pek bişey yok, sc'ye bayağı bi yaklaşmış kaliteli bi strateji, sc ye kıyasla eksik yönü çok ama zaten konseptleri farklı iki oyunun, hedef kitlesi farklı. şahsen terran pulse rifle'ı kılıç kalkana tercih ederim :)
Mesaj tarihi:

onu geçtim benim gözüm gameplaydaki nightelf danseden hatuna takıldı yine koymuşlar alizee dansını :D

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 10:29 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Bırakın siz şimdi onu bunu, amma döt oldum ben ya. Çıkmaz çıkmaz dedikce ben Blizzard sinsi sinsi oyun üzerinde çalışıyormuş. Neyse, madem oyun çıkıyor apm kasayım ben biraz ühüh
Mesaj tarihi:
Birkere aoe de ikiden fazla düzgün rkın dengesi falan yok.
Hani denge belki olabilirde,
Bütün rklar birbirinin aynı ya?
2-3 birim oynatmayla,2-3 özellik değiştirmeyle olmaz.

AoE 2 nin bile milyon tane eksiği varken
- mesela attack a basıp arkaya basınca her birim rasgele dalmaz,illa kliklemen gerekir mal gibi,okçulara avantaj sağlar her zaman. -

Sınırlı bir kaynağıda yok aoe nin, 5 mineralde 2 sini sağladığın anda - odun zaten cok oluyor yiyecek desen sen üretiosun zaten - diğerlerinide parayla alabiliyorsun.

Yok yanlış oyunla kıyaslıyorsun sen sc yi
Mesaj tarihi:
http://www.starcraft2.com/movies.xml

çıkmış bliz'in sitesinde gameplay video'ları. bu 2 video aynısının farklı boyutlarda olanları mı yoksa 2 farklı video mu bilen var mı?
Mesaj tarihi:
ayrıca sam bütün bu cliff avantajı ve cliff tepesi görülmemesi vs, damage tipleri, supply limitleri, ünite boyutları/tipleri ve aldıkları damage'lar. her ünitenin counter'ı olması vs bunlar sırayla hangi oyunlarda var sayar mısın? hep vardı vardı demişin ama oyun saymamışın...

bir de çok tank basan kazanır stratejisini zergling rush ile karşılaştırmışın. sadece yuh diyorum.... adı üstünde rush. ve o rush karşılandıktan sonra anında bir kontra atakla zerg yenilir %90 ihtimalle...
Mesaj tarihi:
said:
huun, AOD'u yeniden kurucam =]

Sen AOD'u kur, ben dün herisi bağladım bile, [LombaK]® fırtına gibi dönecek. Off kanalın halini düşünmek bile istemiyorum hehe

Bunun dışında, şehir dışındaydım sabah sslere bakabildim bir tek. dalacam birazdan siteye. Bu sebeple, mesajımda oyunla ilgili birşey yok ^^

NOT: Sam ayıp ediyorsun, en bir süper rts sc işte.
Mesaj tarihi:
blizzard sitesinde 24 dakkalık bi video var. yeni üniteleri falan tanıtıyo protoss ağırlıklı ve terran'da da 1-2 ünite tanıtıyo.

müthiş bi video. kesinlikle izleyin arkadaşlar.

yalnız protoss mothership yuh diyorum yani =)
Mesaj tarihi:
o mothership demoya özel modifiye edilmiş. normalde o kadar güçlü değil yani. özelliklerini duraksamadan göstermek için enerjisi filan artırılmış.

ha tabiki güçlü ama o kadar değil. zaten o şekilde olsa protoss ırkına gerek kalmaz. mothership desek yeter :)

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 01:16 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
onu biliyorum, enerjisi arttırılmamış sadece enerjisi azalmıyo. 2 ability üst üste kullanabiliyo ve ability'leri inanılmaz. özellikle kara delik açması... yuh yani yuh =)
Mesaj tarihi:
said:
baltayı taşa vurmuşum? evet myth oynamadım daha önce işkembeden sallıyorum...

valla ben de sc oynadım ama sırf oynadım diye sözümü ciddiye alan yok. :p
Mesaj tarihi:
brrodwardada tassadar diyolardı arada zaten, Adun'unde modası eskimemiştir canım onuda sölerler arada.

bu arada sırf ünitelerin üstüen cok tıklayınca ne diyicekler diye bile meraktan catlıycam oyunun geri kalanını gectim.
  • Yeni Oluştur...