dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 adam şenliğe geldikten sonra bende daha buyuk bagimlilik yapti. bu sarkiya da bittim, yalnızım dostlarimdan sonra favorim oldu. sozleri soyle ki: Ben hergece sarhosum derdimden boyle ask yolunda berdusum kaderim boyle felek beni yazimi kisa cevirdi firtinaya kapilmis asigim boyle icki nedir bilmezdim simdi bir ayyas oldum kederle izdirapla ben arkadas oldum derdimi hic kimseye diyemiyorum boyle alim yazim silemiyorum bana sarhos diyorlar varsin desinler neden ictigimi bende bilemiyorum icki nedir bilmezdim simdi bir ayyas oldum kederle izdirapla ben arkadas oldum ibo b4ps t3h k3nk kendimi tanıyamıyorum=(((88 [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:36 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: aşk kötü bişey o_O sarroş?? [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:37 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 evet, sarros! silin o alintiyi! yapmadim ben, bak orda değiştirildi yaziyo arkadasim!! [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:38 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sarroş?iboca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sarroş hatta sarrrojj boyle bastirarak bu arada loopa aldim, kendimden korkuyorum resmen. hayır bana neler oluyor? yarın obur gun ciğkofte partilerine gidip, lahmacuncu mu acicam? =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 o eskiğ haliiiiiyyynden eseeeğr yoğk simdiiğğğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 AAHAHAHAH abv. hain kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 arkada$ım, gidin msn den sata$ın birbirinize.millet sizi çekmek zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 pyro. bu topicde gereksizsin. taqiL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ananın [spo]topici mi arkada$ım?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 anamın sen de ananı aL git. şarki cok guzeL demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 gidin msnden satasin diyorsun ve kendin gelip satasiyorsun. bir mumdur iki mumdur bu ne denyooluktur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sarrosum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bu şarkı aslında İbrahim Tatlısesin değil Arif Sağındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 güzel şarkıdır ama. sarhoş insana dinletince fena coşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 aa gotic dory ibocancı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 birde hesabım var ı dinle piliz ibo forevaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 fosforlu cevriye FTW ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 dogru yolu bulmana sevindim dori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 +1 [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:18 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 gayet sardi, oyle boyle değil artik tek sarki falan kesmiyor, arsiv aldim arkadastan iişteeeeğ dooostlaaar buuuduur haaaliiiğm, gooormediiğm ben boyleeeeğ zalliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 dürüye olma yolunda emin adımlarla ilerliyo walalhi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 dürüye hemen açıyorsun bi 70lik hehe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 param yok. hem fakir hem dertliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 sözleri güzel aslında. black metal olur mu lan? hmm. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar