xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 eh adamların istediği de o değil mi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu arada siz teklif verip kaybederseniz parayı sizden yinede alıyolar bilmem ne puan oluyo sanırım yanlıs anlamadıysam böylelikle aslında cooooooooooooook fazla kazaniyolar en ufak seyden bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 e tabi yoksa adamlar zarar eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 gordugum kadarı ile araba ihalelerini 3-4 kişi domine ediyor. hep aynı kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 kanka neye 719 sayfa teklif gelmis ya 35 milyara range rovera bile 3500 teklif wardi 719 * 15 10 k teklif eder xaty said: kertenkel said: daha pahalı arttırmalarda daha çok zarar ediyorsun düzgün ayarlanmamış oranlar... ben bunların yerinde olsam bir matematikçi + bir istatikçi çalıştırıp oranları ayarlatırdım bence tam tersine ufaklardan karları yok. zararına satıyorlar ama hep ufak tefek zarar olduğu için büyük parçalar fazlasıyla çıkarıyor acısını. az önce bir araba satışını inceledim de 719 sayfa teklif gelmiş ve sayfada 15 teklif oluyor. ayrıca her bir teklif için 20ytl alınıyor. bu durumda 719x15x20'den 215700 gibi bir rakam ediyor. bir de bunun üstüne arabanın altivi fiyatı ekleniyor. böylece arabanın satış fiyatı geçilmiş oluyor ve kar kalıyor altiviye. 2-3 günde bi araba sattıkları düşünülürse ve her birinden 10bin ytl kazanıyolarsa. güzel iş bence.. (örnek verdiğim satışta 25bin ytl civarı kar vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 simdi bide eksiltme ihalesi çıkmış?Buda neyin nesi diye inceledim birazda,tam piyango gibi yapmışlar çok saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 daha iyi para kirarlar yeni ihaleyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Evet kesinlikle,alınmaz böyle bişey ya.Yazık giden onca paralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Eveet bugün itibariyle patlamış sitedir. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=77330&cat=210&dt=2008/05/29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 batuhan said: Ya bişey dikkatimi çekti bi adam nicki Marauder1905 wii' ihalesine 227 ytl den bi 50 ytl aşağıya kadar ihale vermiş ki bayağı bir para harcamış.Şimdi bu piyasa fiyatından niye daha çok para harcamış zaten kazanmış ihaleyi.Diyorum acaba şirketin kendi elemanı flnmı.Nasılsa para yine şirkete gidio diğer teklifleri yapanların paraları yanıyor. adam söylemiş zamanında.. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Geçmiş olsun benim hesapta 10 ytl vardı acil durum ihale parası olrak turuyordum yandı mı şimdi o. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Teknik çalışmalardan dolayı sitemiz bir süre hizmet veremeyecektir. Mevcut ihaleler iptal edilmiş olup, teklif kayıt bedelleri üyelerin hesaplarına geri yüklenmiştir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Yalan walla hareket yok benimkinde bir cuma yattı yattı yatmadı kan çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 adamlar iyi dolandırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 nesi iyi dolandırmış yaw, organize dolandırıcılık ve çetecilikten yargılanacaklar. adamın kariyerine çöker böyle davalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oha dava mı açıldı bu site hakkında? edit: ha şimdi gördüm ahaha olaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Site ilk açıldığı gün arayıp ya siz dolandırıcılık yapıyorsunuz resmen demiştim. Yetkili de hayır bütün çekilişlerimiz noter huzurunda oluyor falan demişti. İşte bizim halkımızda ihbar alışkanlığı olmadığı için 2 sene dayandı bunlar. Yazık kim bilir kimlerin paraları gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ortada bir çekiliş mi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gittigidiyorda bile yapilir bu, fake acc ile bid yukseltmeceler falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ama gittigidiyor da durum biraz daha farklı. satıcı, firmanın kendisi değil. dolayısıyla firma bid veritabanıyla oynama gereği duymuyor, çünkü adamlar için çok bir şey fark etmeyecek. ama altivi de sunucuda çalışan son saniyede tüm tekliflere bakan ve benzersiz en yüksek teklifi yapan ufak bir script her türlü işi görür, insanlar da bir şeyler alabileceğini sanıp oynamaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Şimdi arayıp bulamam 2345423 sayfa arasından ama daha öncede söyledim bunu yaparlar abi kendi yapmasın bir akrabasına bir çalışanına yada ne biliyim tuttuğu bir adama yaptırır bunu. Teklifleri görmeleri yeterli ne nöteri yahu...... sanal ortamda notermi işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Geçen yaz 6-7 tane telefon alıp satmıştım burdan. İlginç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yorumlar süper yalnız.. birisi 190 ytl için ağlarken üstündeki yorumda "80.000 ytl kaptırdım adamlar süper dolandırıcı." gibi cool bi mesaj atmış. bende şahsen 120 ytl kaptırmıştım gerçi. kazanamamıştım telefonu uyuz olmuştum. bi daha da bişe almadım. iyi de etmişim aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 vay be adamlara bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 haha benim bir arkadaşım telefon aldı gayet güzel kullanıyor, kim kimi dolandırdı şimdi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar