Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Elbette fake resimler. Ama şu ilki kafamı karıştırdı, böyle bir oyun/mod felan mı var? Bu da başka bişi.http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1079321 [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 14:14 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 son resim muhteşem = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Son resim harika cidden. =) Fake make ama ilk resim çok güzel görünüyor gerçekten, honkong filmlerini hatırlattı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 son resim harbiden süper, g-man bile var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 1.'deki arkaplan 3d grafik değil ki? direk resim yani. ikinci ve üçüncü den de olsa olsa direk half life 3 olur yani.:) öle grafik seviyesine ulaşabilen oldu mu ki şuan? gerçi 3. resme bakınca onun da photoshop fln olduğunu düşündüm ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 1. resim bana pek fotoğraf gibi gelmedi. Bariz programla filan yapılmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 resim'den kastım çizim yani. 3d grafik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 1. Resimde arkaplandaki 3D artı çizimdir muhtemelen (matte painting). Ama öyle olsa ne güzel olur beee. Son fotoda efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bence 2010 gibi ilk resimdeki oyunları görmeye başlarız, son resim de belki 2020.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben daha umutluyum. 2008'de ilk resim, 2010'da son resim gibi oyunlar çıkabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Yoo bana kalırsa ilk resim ve ikinci resim gerçekten oyundan olma ihtimali çok az adamlar çünkü şü anda half-life 3 için değil epsodi 3 için çalışıyorlar.Ama eğlenceli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 birinci fotoğraf fake değil sanki. sağ altta valve damgası var. hoş dandik bir valve damgasıyla mı anlayacağız orjinal olup olmadığını da... yine de yeterince gerçek geldi bana. ikinci resimde bump-mapping var sanki. zor onun olması. son resim de photoshop harikası tebrik etmek lazım adamı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Yalnız son resimde Citadel biraz sağa eğilmiş gibi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 şu taksili resim gerçekten gerçek mi? yav ben de gerçek diye açtım be fake muhabbeti dönüyomuş :) çenem düşücekti. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 21:54 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ilk resim dışındakiler ağır feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ya ilk resim fake yada değil tartışması yapmanız anlamsız. Tabikide fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bone yüreğime indirdin ya halflife 3 diye açmışsın topiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Render onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 episode serisinden sonra bitcek diyorlar ama 3. oyun icin de arada ipucu veriyorlar bunların hl3 den olcagını daha pek sanmam e2,3,4,5 serisi bitmedi ki buda en az 2 yıl eder (her 6 ayda bir cıkcagını düşünürsek) birazda fake ye benzior zaten resimler [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:36 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 haakaten nerde lan episode 2? yanında team fortress de çıkacaktı? ne zamana attılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ilk resimdeki arka plan zannediyorum bir filmden alinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Hatta film sanırım Enki Bilal'indi? Nikopol üçlemesinden Immortel (Ad Vitam) filmi. O filmde bu resme benzer bir sahne görmüştüm de, bu kadar kaliteli bir çizim değildi. Acaba birisi fan art olarak o sahnenin resmini mi çizmiş? Kim çizmiş bir de onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 nikopol ile alakası yok güzel rander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bonec cidden 22 dakika once atsaymisin mesaji tam 5 ay sonra cevap vermis olacakmissin... buyuk firsat kacmis gercekten uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar