Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 İlgimi çeken bir konu oldu ve sizlerle paylaşmak istedim AVEON sizi ve sevdiklerinizi sesli ve görüntülü iletişime davet ediyor. Kişisel bilgisayarınız, web kameranız ve mikrofonunuz sayesinde AVEON 'u kullanarak şimdilik aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz; Sevdiklerinizle güvenli bir şekilde yazışabilirsiniz. Yazışmalarınız hiçbir şekilde tutulmamaktadır. AVEON kişisel mahremiyete saygılıdır. Sevdiklerinizle sesli ve görüntülü bir şekilde görüşebilirsiniz. %100 TÜRK MALI AVEON'un geliştirilmesi siz bu satırları okurken devam ediyor. Görüşmelerinizin görüntü kalitesinden memnun değilseniz, lütfen donanımınızı, işletim sisteminizi ve veri aktarım olanaklarınızı [email protected] adresine gönderin. Sizlerin görüşleri AVEON'u daha ileriye taşıyacaktır. Sorularınız ve Görüşleriniz için iletişim adresi : [email protected] alıntı : http://www.aveon.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 skype varken gereksiz hareketler bence bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hiç bir zaman gereksiz değil bence. ne olacağı bilinmez. pratik veya orjinal bir fikir bulamaz mı türk insanı. :) biyerden başlamak lazım. denemeden olmaz. güzel şeyler bunlar ben gülümseyerek bakıyorum yani. iyi kötü çabalamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ben gereksiz görmüyoruz. Skype'ın da geçmişine bakarsak oda böyle amatör bir şeklide başlamıştı. Belki desteklenirse ileride türkiyede ciddi kullanıcı sayılarına ulaşabilir, ama yok biz gereksiz diyip geçersek ve bu tarz oluşumlara destek vermessek sadece tüketici olarak kalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ya adam direk gereksiz demiş ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ya feyk ya da gerçekten tasarımcıya ihtiyaçları var. ayrıca kutulu, herşeye son kullanıcı gözüyle bakmamak lazım, vizyonu dar arkadaşım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 feyk olduğunu sanmıyorum da :) evet tasarım konusunda haklısın. Ya aslında kafamdakileri tam aktaramadım. Asıl demek istediğim direk kesip atmaktansa bir şans vererek az da olsa manevi olarak projenin gelişimine destek olmak dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Tabi canım, bakın pardusa. yurtdışından birsürü istek alıyor, farklı dillere çevrilmesi talep ediliyormuş falan ordan burdan. Negzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 evetttttt işte Dynun kalbimin sesi oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: ya feyk ya da gerçekten tasarımcıya ihtiyaçları var. fake olmasa bile, "info" uzantılı hiç bir domain'i ciddiye almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bedava olduğu için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 %100 Türk Malı da ismi %100 ne malıdır? Aveon ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 olsun olur öyle. şeykit ap şekerim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bLackcha0s haklısın orasını hiç düşünmemiştik adminlerden rica edelim konu başlığını %90 lan değiştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 .info bedava falan değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 turkticaret.net vs birkaç yabancı site ücretsiz dağıtıyordu bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Onlar ücretsiz değildi, bişeyler alırsan karşılığında bedava veriyolardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 şimdi başvurdum deneme amacı ile TEBRİKLER ! Alan adı başvuru işleminizi tamamlanmıştır. dedi ve herhangi birşey talep etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben boşuna para vermişim demekki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 1-2 dolara satılıyor genelde. ucuz olduğu için de millet onu alıyor. adam gibi com/net/org almak varken gidip info alanları ciddiye alamıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hangi dille yazmışlar acaba, allah bilir visual basicle kasmışlardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: CthuLhu üye § 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:06 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- skype varken gereksiz hareketler bence bunlar.. Katılmıyorum, çok hızlı bir şekilde çok büyük değişikliklerin yapılabildiği bir ortam internet, her şey trend neredeyse. Örnek vermek gerekirse herkes altavista ve yahoo kullanırken bir anda google fırladı aradan ve şu anda neredeyse her alanına el attılar / atıyorlar internetin. Ha belki daha iyi diye dersiniz. O halde şöyle diyeyim, ICQ'nun tek "geçerli" im olduğu dönemde sırf trend uğruna msn messenger'a geçti millet ki ICQ kat kat kaliteli bir IM MSN'e kıyasla. Ya da binlerce video sitesi varken (Metacafe cart curt) bir anda Youtube aldı liderliği aralarından. O yüzden ne olacağı hiç belli olmuyor bu net ortamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: 1-2 dolara satılıyor genelde. ucuz olduğu için de millet onu alıyor. adam gibi com/net/org almak varken gidip info alanları ciddiye alamıyorum o yüzden. Ama şöyle birşeyde söz konusu diğer uzantıların geneli dolu o nedenle infoya yönelmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar