Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Evet bitmiş yada bitmeden bitirilmiş animelerden hangilerinin tekrar yapılmasını isterdiniz? Ben Ouran ve twelve kingdoms'u isterdim. Ayrıca inuyasha yıda bitirmelerini isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Elfen Lied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Kidou Senshi Double Zeta Gundam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 basilisk [spo]gerçi yaşayan kimse kalmadı ama :p[/spo] heh [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 21:39 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ears naptın abi alaasen spoilerin kralı oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 eski gundamlarin yeniden yapilmasini isterdim diyicemde yaptilar zaten gundam seed iyi hosta destiny direk rip-off rekoru kirdi twelve kingdoms in devam etmesini isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 TSUBASA. o topun gene elips şeklini aldığını görmek. topun kaleciye yaptığı darbelerdeki efektleri. topa aynı anda 2 kişi vurunca topun alev almasını özledim aslında. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 21:59 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Narutaru'yu zorttanak ortada bitirip, gerisi için mangamızı takip edin dediklerinde bayaa bi dellenmiştim. Berserk de anime olarak devam etsin isterdim. Arkadaşın dedii gibi Ouran High School Host Club'a da tam bir nokta konmadı. O da devam etsin isterüz elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 1.berserk 2.berserk 3.berserk hmm gattz hastasıyım galiba berserker armor ftw =) neyse 2.Hajime no ippo 3.Air master 4.love hina 5.tenjo tenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 gantz elfen lied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ghost in the shell (gittiği kadar yaparlar umarım tv serisini) juuni kokuki (twelve kingdoms) great teacher onizuka berserk kesin unuttuğum birşeyler var ama aklıma ilk gelenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ghost in the shell hachimitsu to clover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Berserk derim direk manga okumak hakikaten sıkıcı geliyor bazı bazı.Griffith'i mangadan okumak kurtarıyor zaten pasif hırsı varda adamın.Gattz'ın öfkesini anime'de tekrar görmek isterim.Birde Hellsing bi'tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 paparnoz hellsing normal animesinden biraz daha değişik bir şekilde ova olarak cıkıyor istiyorsan ona başla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 12 kingdoms berserk mushishi basilisk samurai champloo FMA çok oldu ama istiyorum napayım :P [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 03:31 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 3 ova çıktı şimdiye kadar bildiğim Hellsing Ultimate olarak mangaya göre gidiyormuş diye biliyordum.Bitmiş olan tv serisinemi bağladılar ova'ları bağlamadılar diye izlemedim ama bu benim kendi hüsnü kuruntum olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 tv serisi ilk yarısından sonra mangadan hikaye olarak kopmuştu, devam etmesi için bir neden yok. ova'lardaki hakiki hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 samurai champloo cowboy bebop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Sam abim , millet hala Elfen Lied deyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 elfen lied e laf yok *gaz verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 "Şuna buna laf yok" diye diye fanboy animeleri bu hale geldi zaten.Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hava bugunde cok gunesli ve guzel lay lay lom elfen lied rullaz laf yok gelmis gecmis en uber anime caktirma elfen lied den nefret ederimde sam i gaza getirmeye calisiyorum [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 07:16 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 En başta Kenshin son manga arcını yapmalarını istiyorum. Love hinayıda özledik onun gibisi gelmeyecek herhal Yakın dönemden Ouran Host Club var bide Yakında Air Gear da gelir Suzumiya Haruhi no Yuutsu ... Kitaplarını okudum kesinlikle bomba olur gelirse Bide Cowboy Bebop var. Çok özledik onları çok... Spike'ın vurdum duymazlığını. Jet'in herşeye tedirginlikle yakşamasını. Faye'nin hinliklerini. Ed ve ein'nin hallerini hepsini çok özledik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 eheh elfen lied öğretici bir deneyim oldu, artık yüksek puan almış animelere gözü kapalı atlamıyorum. çok şey borçluyum ona.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 School Rumble (san gakki gelcek diyolardı nedir durum bilen var mı?) GTO Daha ne isterim :P [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 11:53 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar