Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bir defa mouse pad parmağımı kesmişti. Optik mouse padler olanlar hani incecik plastik gibi. Hem de kağıt kesiği gibi yanmıştı. Hmm bir de parmağımı tahta eğesi ile kesmiştim. Nasıl oldu bilemiyorum ama eğe ile parmağını kesebilen çok insan yoktur. (Tahta eğesi bunun gibi bir şey, bütün bir metal keskin bir tarafı yok) tahta parçasını eğelerken bi baktım parmağımın ucundan bi parça gitmiş. Uzun süredir bir şey ile uğraşmamaktan nasırlar gidince oluyor sanırım böyle şeyler. Ayak serçe parmağımı pervaza vurdum bir defa. Hani şu parkelerin duvarlarla birleştiği yere çakılan tahta pervazlar. Nasıl nişan aldıysam tam pervazın köşesine. 10 saniye boyunca dolu dolu küfretmiştim lavaboya gitmeden önce. Lavaboda da küfrettim. Arabada maket bıçağı ile oynuyordum bi defa. Akıl ya. Yaş ta küçük. Arabanın hareketi ile olsa gerek lap diye baş parmağı avuca bağlıyan öbeğe saplamıştım bıçağı. Komik tarafı acımamıştı. Eczanede pansuman yaptılar. Kereste taşıyordum kadiköyde (ne alaka demeyin oradan alıyorum ağaçları) kereste dişbudak, felaket ağır. Kaydı bir an, yere düşerken tutayım dedim ama hareketine devam etmekte inat etti ve sol elimin gene baş parmağı avuça bağlıyan kısımını halletti. Maket bıçağını da sapladığım yer hani. Anatomik adını bile bilmiyorum ama defalarca yaralamayı başardım. Bi defa bisiklet ile dönüşü alamamış ve palmiye ağacına kafadan girmiştim. Elime girmişti palmiyenin dikenleri. Gene aynı yere sanırım, sol elin anatomik adını bilmediğim bölgesine. Evet evet oraya saplanmıştı. Sağ da olabilir ama çok büyük ihtimalle sol, şanssız olan el sol çünkü. Daha hatırlayamıyorum. Çok vardır aslında. Şeyi de anlatiyim. Bir defa kendimi çok fena yakıyordum. Yani tutuşsam ölme şansım bayağı yüksekti. Şimdiye kadar yaşadığım en saçma ve en büyük kazalardan birisidir bu. Allah korumuş, anlatıyorum. Balkondaydım. 2 beygirlik çift zamanlı bir motor vardı. Bunu mengeneye taktım çalıştırmak için (motor merakım yeni başlamış oynuyorum) İşte ip ile çalıştırılıyor. Karbüratör ayarından anlamıyorum daha nasıl çalıştığını çıkaramamışım. Küçük bir benzin bidonu var, içine azıcık benzin koyup motora bağladım (mantıklı davranış, büyük ihtimalle beni kutaran buydu. Depoyu doldurabilirdim de.) İpi sardım, çalışmasını beklemediğim halde çektim. Sen misin çalışmıyan. Bir kaptırdı, pat dedi, pat pat dedi. Sonra PAtAtATATATATATATA diye olabilicek en yüksek devirde çalışmaya başladı. Dedim ya karbüratörden anlamıyordum. Gaz sonuna kadar açıkmış. Motorda yük yok. Son devire çıktı. Ses inanılmaz yüksek. Ben panikledim biraz. Motoru durdumanın tek yolu benzini kesmek. Ama o bile borudaki benzin bitene kadar devam ediyor. Buji kablosunu çıkartiyim dedim. Ulan. Hayatımda bu kadar kötü çarpılmamışımdır. Acısını hala hatırlıyorum. Elimi buji kablosuna yaklaştırdığım an çekemeden defalarca çarptı. İnanılmaz bir şey. Gözünüz falan kayıyor. Öldürecek kadar yüksek değil sanırım ama inanılmaz acıtacak kadar da kuvvetli. Baktım çarpıyor. Tahta parçası ile çekmeye çalıştım kabloyu. (bu arada motor hala inanılmaz bir devirde çalışıyor her tarafı sise boğuyor) Bir vurdum, iki vurdum. Kablo çıktı motor anında devir kaybetmeye başladı. Ben o mengeneyi 3-4 yıl önce çok ucuza bauhausdan almıştım. Avuç kadar bir şey, çok dandik. Param büyüğüne yetmemişti. (Burası aptallık) Eşya alırken para biriktirip düzgününü almaya o gün başladım. Mengene, devir kaybedince dengesini de kaybeden motoru taşıyamadı ve dişlerini sıyırarak yerinden koptu. Motora bağlı olan benzin deposunu da beraberinde götürdü. Deponun kapağı yok. Savruldu, bütün benzini kafamdan aşağı döktü. Motor yere inince hala durmamıştı ve buji kablosu hala sağa sola ateşleme yapıyordu. O anda tutuşabilirdim. Allah o anda korudu sanırım. Tutuşma şansım bayağı yüksekti. Depoyu tam doldursaydım, benzin yerlere kadar dökülecek ve motor beni kesin tutuşturacaktı. Depoyu tam doldursam bir şekilde kapağını kapatırdım bence ama kapatmıyabilirdim de. Neyse ki evde yangın söndürücüsü vardı ve tek başıma değildim. Neyse sesleri duyan annem geldi. Gözlere benzin dolmuş tabi. Banyoda gözümü açıp resmen gözümü yıkadım. Sonra doktora, 2 gün göze ilaç damlattık ne olur olmaz eheh. Neyse benim saçma büyük küçük olaylarım bunlar. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 13:47 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 13:49 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bisikletle merdivenlerden inebilirmisin,inemezmisin iddiası uzerine inmis dusmus ve sol bacagımın ortasındaki kemigi merdivenin kenar tarafıyla bütünlestirip catlatmıstım.ustundeki deride soyulmustu eve dondugumde soylemedim bir muddet korkudan sonra soyledim aaao falan diye goturduler gorunumu cok etkilemisti :P odamdaki dolabın kapagı oynuyordu yerinden vidalarında sorun vardı,degistirirken dolap kapagının üstündeki cam bi anda yerinden cıkıp sag bas parmagımı böyle incecik ama asırı derinden kesmisti.acımadı ama icim garip olmustu. sarıyer çayının kenarındaki merdivenlerden zıplayarak geçeyim derken takla atmış diken çalılarının içine düşmüştüm.bir hafta diken temizledim vücudumdan. ankara da olanlar bilirler.kütüphanenin güney tarafında emek e doğru inerken çok büyük bir yokuş vardır.oradan bisikletle son sürat inerken kamyona çarpıp,yerlerde sürüklenmistim.bir arabanın ezmemesi süper rastlantıydı :P kalktıktan sonra yere sürünen taraflarım simsiyahtı,sonra kırmızı siyah oldu ehe [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 14:06 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Balkonda kolonya ile adımı yazıp duvara sonra yakıyordum. Geceleyin çok hoş oluyordu ama kısa sürüyordu. zun sürmesi için çok döktüm bütün yerler falan kolonya doldu, gerisi malum :) Sokaktakiler ev yanıyor sanmışlar beni de balkondan atlıcak yanmamak için diye düşünmüşler. Tüf tüf borusu ile futbol oynayanları vurucaktım, kocaman bi ağaca tırmanıp haırlıklarımı yaptım ağzımdada boru tam hangisini vurayım derken bi ses mi geldi bişi oldu kafamı boru ağzımda iken oynatınca boru bademciklerima dalmıştı. 3-4 kere kan tükürdüm ve ertesi gün sesim kısıldı sonra geçti :) 100luk kızkovalayanı büyükçe bi puro kutusuna boşaltmıştık evin karşısındaki kocaman kayaları patlatıcaz diye. Sonra 2 kayanın arasına yerleştirdik ve kendi yapımımız fitil ile ateşledik. Allahtan çok uzağa kaçmıştık çünkü ,nanılmaz bir patlama olmulştu ve polis falan gelip terörist aramıştı. Hehehe sesi hala unutamam. Bİrde akvaryuma Duruyu düşürüyordum onu nutmam hiç :) Üstünden balıkları gözteriyordum bi anda elimden kaydı kafası suyun içine girdi, tuzlu su olduğundan baya bi ağlamıştı gözüm yandı diye. Bende balıklarda ağlıyorlar sen gittin falan gibi manasız sözler ile konuyu unutturmaya çalışmıştım :) [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 14:08 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 chem senin son anlattığın olay biras biras coyote kokuyor yok dimi bi yakınlık ? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Hahah absolut ben de yılbaşında torpil barutunu gene puro kutusuna doldurup patlatınca sivil polislerden saklanmıştım gece gece. İnanılmaz bir benzerlik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hehe ben hayatımda ilk kez terlikle sokağa çıkmıştım böle cıbıl ayaklar fln , normalde hic sevmezdim öle kücüktümde bayaa heves etmişiz akada akada terlikle koşturmaya =p sanırım yakalamac gibi bi oyun oynuoduk , bizim mahallede bi marangozhane deposu wardı koca molozlar vs depolanır , ole tahtaların üstüne cıkmıştım geri geri yürüorm , ayağım tahtaların arasına girdi aksilligin büyügü 2 tahta arasında metal plaka warmış o plaka vvıııjjjtt die sağ ayak bileğimin ic kısmını resmen cizittirdi koca bi parçada deriyi ayırmıştı :D yardıra yardıra doktor a gittik babamla , adam cağız dayanamamişti =) 12 dış 4 te iç kısmına dikiş atmıştı sanırım doktor az daha derin olsa tendom mendom hak getire direk topal olacakmışım =p allahtan öle bi sorunum olmadı ucuz kurtardım. bi kaç olay war da en cok bu etkilemişti beni =) bi kere de bisikletle giderken (cadde üstünde) karşıdan gelen arabayı son anda farketmiştim panikle direksiyonu fazla kırmışım ve BAM çakıldım yere son duyduum acı bi fren sesi gözümü açtığımda kafamın 8-10 santim yukarısında duran arabanın lastiği idi :S kafayı bögürtlen gibi ezdirecektik =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 somun ekmekle elimi kesebiliyorum bazen o kıtır köşeleri cok keskin nan =p. sonra yeni çıkan danone süt kutularını açamıyorum onun kapagıda baya bi kesti elimi. bide çizim dersinde pergelin ucu sıkışmıştı onu cıkarmaya çalışırken avucuma batmıstı başkada bişey olmada küçükken :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 klozetin kapagıyla elimi kesmiştim onu hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Okul bahçesinde koşarken taklıp kaşımı yarmıştım ama yanlış kaşı elleyip kan görmeyince hadi devam demiştim. Sonra arkadaşım beni göstererek ağlayınca doğru kaşı elleyip kanı görüp bende ağlamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ufakken, ilk elma soyma girişimimde işaret parmağımın aynı noktasına üstüste 3 kere bıçağı yanlamasına saplamışlığım vardır. Parmağı soyduk resmen. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Kendi yaralanmalarımı hatırlamıyorum , dikkat ederim hep . Ama gülerken kaşını yaran bir arkadaşa ve parmağı kopan başka bir arkadaşa sahibim , evet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Arkadaş kafama kalem saplamıştı sonra arkasına basıp geri çekmişti. 0.7 uç kafada saplı kalmıştı çok gülmüştük. Sonra hoca dersten attı bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Lise 1 de benden 10 yas buyuk kuzenimle dalmaya gitmistik Kibris'a. Tup zipkin falan sirtlandik gidiyoruz acildik baya, Magosa'nin orda adalar var onlara gittik (enistem o sirada tuggeneraldi orada o yuzden Magosa'ya girebiliyorduk, kimse de giremediginden dokunulmamis gibiydi deniz, dana dana baliklar falan var) Bir kirlangic baligi gorduk, vurdu kuzenim tam sirttan girdi iste ama buyuk yani balik cidden, dirsegimden parmagima kadar var abartmiyorum. Zaptetmeye calisiyoruz bir yandan baligi, bir yandan nasil donucez onu dusunuyoruz. Zipkin sisini havaya kaldirdik ikimiz, biraz disarda dursun olur belki falan diye cirpiniyo tabi balik paso. Kafaya da bisey falan vuramiyoruz cunku balik cidden enteresan kafasi kemik, kirlangic baligi demelerinin sebebini de anladik kanat gibi seyler var falan biz dedik sictik heralde. 2 dakka sonra sahil guvenlik geldi bizi gormusler oyle lamer lamer elimizde balik falan, napiyonuz siz burda diye geldiler sukur eniste saolsun aldilar hemen bota eve goturuyorlar. Balik benim elimdeki siste hala. Embesilligimi konusturarak baligi cikarttim sisten, soyle bi bakiyim nasilmis diye elimi gotururken bir isirdi balik sag el yuzuk parmagimi, jilet gibiymis disleri allah kahretmesin kemigime kadar girdi. Hala yarik izi var parmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ahahhah su 0.7 uç olayı çok güzelmiş [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 15:35 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Abso sen de kolonyadan girdin, kafaya kalem sokmaya kadar geldi olay. Korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: Arkadaş kafama kalem saplamıştı sonra arkasına basıp geri çekmişti. 0.7 uç kafada saplı kalmıştı çok gülmüştük. Sonra hoca dersten attı bizi. ön sırada uyuyan kızın cıbıl beline 0.5 tombo marka ucu , yine aynı marka kalem ile batırdğım için dersten tüm dönem boyu atılmıştım :D sonuç : alttan ders almak zorunda kaldım. aklıma geldi bi an yaziim dedim =p [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 15:55 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Küçükken bilgisayar, internet falan daha icat edilmemişti, TV tek kanal akşam 8de başlardı ki o da Adile Naşitin Uykudan öncesiydi yani tek oyun yerimiz sokaktı. :) bu yüzden baya bi olay yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 7 yaşındaydı sanırım, bizim odada "abi hadi bu kalemi kim tutacak" diyerek kalemi havaya attım, ararken o heyecanla üstüne basmışım. Kalemin ucu hala ayağımda ve görülüyor ciddi ciddi. Gene o yaşlarda, komşuya inmiştik, kızı vardı bir de. Ona artislik olsun diye, koltuktan koltuğa atlıyordum o atlayamıyordu. Araları da o yaşlarda atlayabilmek için bayağı açıktı, bir atladım kaşımı koltuğun sivri köşesine vurdum, dikiş atıldı. İzi hala duruyor, kaşı ordan ayırabiliyom böyle, orjinal =) 10 yaşlarında, asfalt yolda bisikletle yarış yapıyoruz, bayağı hızlıyım ama, arkadan gelen araba yola çıkmayayım diye kornaya "daaaaat" diye basınca, korkup takla atmıştım, dizim fena parçalanmıştı, kocaman bir izi hala durur. İlkokulda, bu zamanlardı heralde. Arılar henüz ortalığa çıkmıyolar ama yuvaları var bir duvarda böyle. Çok afacan bir arkadaş hadi şunları dışarı çıkartalım diye tekme atmaya başladı. Bir o atıyor, bir ben. Arılar bir çıktı, biz topukladık, en az 15'er arı soktu bizi. Okulun lavabosuna girdim, abim filan geldi, kalemle kafamdan arı ayıklıyor, o derece. Diğer arkadaşın da, arı allerjisi varmış, 1 ay okula gelememişti salak =) Hadi ben alerjim yokta yapıyom adsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Sitede bisiklete binip tur atardık.. Benimde bisikletin selesi yoktu.. Onsuz binmeye çalıştım, biraz acıyordu ama yinede binebiliyordum çocukluk işte.. Son sürat bayır aşağı kaptırmıştım kendimi.. Önüme birden bir bisikletli kız çıkıverdi.. Büyük bir çarpışma... Selenin demirleri yumurtalıklara girmişti.. Çok acıyordu çok kan vardı.. Eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.. Açıp baktığımda 2 tane delik mevcuttu.. Hemen pansuman filan, dikişe gerek kalmadı.. Hala izleri duruo.. :D Arada bakıyorum.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu yazılmaz ama yaaaa. Zor tutuyorum kendimi valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: Bende balıklarda ağlıyorlar sen gittin falan gibi manasız sözler ile konuyu unutturmaya çalışmıştım :) buna baya bi güldüm, Abso'da şaka maka Johnny Knoxville gibi adammış haberimiz yokmuş Bi gün lisede maç yaparken ( KAL lılar bilir havuz denen yerde) bi arkadaş so layağı ile sağ bileğine tekme atıp yere düşmüştü. Sonra da kalkıp kimin kendisini düşürmeye çalıştığını anlamıştı. Yine aynı yerde bir gün yine top oynarken bir arkadaş dışarı çıkan topu almak için duvardan dışarı atlamıştı. Dönerken artslik yapacak ya elini duvarın üstüne koyup zıpladı, ayaklar tam tepeden geçerken o talihsiz olay oldu ve bir ayağı takıldı. Önce kafasının üzerien düştü, ayakları havaya kalktı. Sonra boynu biraz büküldü ayaklar iyice dikildi (amuda kalkmış gibiydi). Daha sonra ayaklar bükülüp yere düşünce bi an için kendi bacaklarının altında kalmış gibi abuk bişey oldu. Adamın düşmesi rahat bi 2-3 saniye sürmüştü. Kaltığında hepimiz gülmekten yerdeydik. Bide heryıl İngilterede hatrı sayılır bi miktarda insan sabah aceleyle pantolonlarını giyerken düşüp bacak falan çatlatıyomuş. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 16:10 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ne büyük malmışım şimdi bunları okuyunca aklıma geldi (: plastik topçuk atan tabancalardan vardı bende her küçük çocukta olduğu gibi :) ablama falan sıkıyodum arada sinirlendirince :) bigün kafama nerden estiyse kurşunları boşaltıp gözüme doğrultup sıkacaktım tetiği, gözüme hava gelsin diye, şarjörü falan çıkardım silah boş sanıyorum... namluda kalmış bi kurşun. sıktım gözüme çok şükür gözkapağımda patladı gözüm şişti baya bi. kör bile olabilirdim valla o günü hatırladıkça şükrederim gözüme gelmedi diye, şiş indi 1-2 güne :) millet dayak yedim sandı bende bişey demedim, gerçek olayı bilmelerinden iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 @Quel-Thul ehehe.. süpersin.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bende 2 tane havalı silah almıştım. Birini ben birini babam bütün gece dolaba koyduğumuz güya 2 kat halıya ateş etmiştik. Sonra halıyı bi kaldırdık dolap kapağı delik deşik olmuş. Babam hemen satıp beni içeri kçmıştı bütün azarı annemden ben yemiştim hehe. Ertesi gün kafama 0.7 saplayan arkadaşla birbirimizi vurup acıtır mı denemesi yaptık çok acıtmıştı. 2 hafta kalçamız mosmor gezmiştik. Hayır halıları delen tabanca iyiki dötümüzü delmedi birde acil servislerde erotik show yapardık. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 16:39 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Abso her yazdığın ayrı koparıyo neler yaşadın sen abi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar