_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 İran, devlet televizyonunda yayımlanan ve ülkede çekilen tüm dizilerde 'namaz kılma' sahnesini şart koştu. Bu şarta uymayan diziler yayından kaldırılacak İran, devlet televizyonunda yayımlanan ve İran'da çekilmiş olan tüm TV dizisi ile filmlere "namaz kılma sahnesi" koyma zorunluluğu getirildi. Karakterleri namaz kılarken gösterilmeyen dizi ya da filmlerin yayından kaldırılacağı bildirildi. AFP'nin haberine göre, İran'ın dini lideri Ali Hamaney tarafından atanmış olan İran'daki devlet televizyonlarının Başkanı Ezatollah Zarghami, içeriğinde namaz sahneleri olmayan televizyon prodüksiyonlarının yayımlanmasına izin verilmeyeceğini söyledi. Zarghami, çocuk programlarında da çocuklara "namaz kılınmasını öğreten sahnelerin bulunması gerektiğini" söyledi. İran'daki popüler bir dizi filmdeki katil zanlısının namaz kılarken gösterildiği sahneyi örnek olarak veren Zarghami, "Namaz sahneleri sadece pozitif karakterlerle, yaşlılarla, temiz bir hayat yaşayanlarla ve başrollerdeki karakterlerle sınırlanmamalı" dedi. Yönetmeliğin drama dizilerine ve filmlere de uygulanacağı ancak oyun-eğlence programları ile sit-com'ları kapsayıp kapsamadığının bilinmediği belirtiliyor. İran'da tüm kanallar devlet tarafından işletiliyor. Namaz saatlerinde programlar kesiliyor, haber bülteninden önce spikerler dua ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 İrandan bize ne :) Bizde illa ki kahramanın 4 kişiyi vurması veya kötü adaın minmum 3 kıza tecavüzü şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 LOST[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 11:49 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Hayret, akp neden akıl edemedi buun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bizim dizilerdede var biraz sılada biraz köprüde sanırsam iki bölümde bir mutlaka görmüşlüğüm var annem seyrediyor ordan biliyom izlediğimden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 rtuk ornek alsin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bu sayid kabe yi nasil buluyor yaw hareketli gemide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bir an Türkiye'de sandım ödüm koptu be:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Iran sinemasına da yansır mı acaba... Iran sineması inanılmaz kalitelidir. Filmlerini izleyin göreceksiniz zaten bizim kat kat önümüzdeler sinema konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bir ülkenin göz göregöre bu hale getirilmesi çok acı bişey ama tabii bizim yapabilceğimiz bişey yok sadece üzülebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: bir an Türkiye'de sandım ödüm koptu be:) inanir misin, bende Turkiye'de sandim, ve sasirmadim. bu da ilginc bi anekdot.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 neden bu kadar dini baskı? rönesans öncesi avrupaya benzemiyormu? gelişebilmek için bu dini baskının atılması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Forgiver İran da yaşasaydı buna çok mantıklı bir açıklama yapmaya çalışır .Kaynaklarla yapılan bu yasayı savunurdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yok elm şimdide savunur yani beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ben Iran'ı beğeniyorum şahsen. tarz sahibi bir ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kılarız iki rekat dizi başına nolcakki edit: ha öle değilmiş [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 17:21 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 AHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 cuce LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL alexi sen nerden cıktın gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ahah lostu yayınlayacaklar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 iran zaten islam cumhuriyeti bence gayet normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: iran zaten islam cumhuriyeti bence gayet normal.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 brezilya pembe dizilerinde ortalık papazlardan geçilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 o mecburi degil ama heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar