Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik alkol sevenler topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
smirnoff vodkanın hem anası hem babası ben hep içtimmi smirnoff içerim eğer içiyosam bi tat alacam kaliteli içki içerim o yüzden bira şarap hamallık işim olmaz rakı şalgam oda ayrı bi zevk laf söyletmem rakı içene soframda yerim sofram yoksa saygım vardır.
Mesaj tarihi:
karaciğer yağ bağlayabiliyor bazı bazı. siroz başlangıcı, 6 ay küçük bir miktar bile alkol alınmayacak denebiliyor. o yüzden güzel içmek lazım aslında.

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:34 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla benim durum çok sakat
2 aydır sadece 1 hafta ara verdim içmeye o da işte final zamanı.
gittim geldim hala içiyorum :)

ben kesin siroz ya ciddi ciddi düşünüyorum alkol problemimi.Pc ye ram lazım.
arkadaşa sordum ram almış tonla para vemriş.Sonra ben oturdum 1 ayda harcadığım içki parasını çıkardım ulan ramin 3 katı :)
Mesaj tarihi:
karaciger de max buyume gerceklesmis (yaglanma olmamasina ragmen ) 5 sene icinde karaciger hastasisin derim dedi kadin

tirstimki bu donem az ictik yazin baya bi icmemeyi planliyorum toparlamak lazim biraz ayarinda icmek lazim
Mesaj tarihi:
bırakmak istiyorum bırakamıyorum bi şekilde elimde bira ile buluyorum kendimi 1.5 yıldır boş günüm yok desem yeridir tek tük ya erken uyumuşumdur öyle içmemişimdir ama oda iki elimin parmaklarının sayısını geçirmez ama bugün den itibaren bırakıcam bırakıcam bırakıcam
Mesaj tarihi:
bu sene okulum biticek inşallah. Arkadaşlarla okulun bitmesi şerefine yerlerde sürünene kadar içip sabah saatlerinde köpeklere sarılıp uyucaz. :D
Mesaj tarihi:
valla bende uzun zamandır hergün içiyorum.
İşte eve geldiğimden beri yine içiyorum ama sabah uyanınca güzel bi duş.
Sonra akşama doğru bi koşu yapıyorum dengelemeye çalışıyorum.
Ama birazdan yemeğe oturucam ve yine rakı :) sonrada arkadaşlarla bi rakı daha
Mesaj tarihi:
yasadigin yere ve kisiligine bakiyor hergun alkol icme

senin icin oyle olabilirde
zaten acaip alkol potansiyeli olan biriydim

edirnede okumaya baslayinca benligimi buldum

hergun icmek iyi birsey degil ama aliskanlik oluyor bide sevince alkolu vazgecilmiyor
  • Yeni Oluştur...