LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 smirnoff vodkanın hem anası hem babası ben hep içtimmi smirnoff içerim eğer içiyosam bi tat alacam kaliteli içki içerim o yüzden bira şarap hamallık işim olmaz rakı şalgam oda ayrı bi zevk laf söyletmem rakı içene soframda yerim sofram yoksa saygım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 o deil de, şu an bu olayın zirvesindeyim. 10 gün üstüste her gece zil zurna sarhoş olarak rekorlara koştum bünye iflas etmeden bırakma peşindeyim göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bırakabilecen mi zannetmem ama günler inebilir şuan 10 sa 5 düşer en fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yarın da parti var, ama çarşamba perşembe deli ders var dolayısıyla seve seve diyesim geliyor da, geçen hafta da her gün ders vardı yani lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 karaciğer yağ bağlayabiliyor bazı bazı. siroz başlangıcı, 6 ay küçük bir miktar bile alkol alınmayacak denebiliyor. o yüzden güzel içmek lazım aslında. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:34 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 valla benim durum çok sakat 2 aydır sadece 1 hafta ara verdim içmeye o da işte final zamanı. gittim geldim hala içiyorum :) ben kesin siroz ya ciddi ciddi düşünüyorum alkol problemimi.Pc ye ram lazım. arkadaşa sordum ram almış tonla para vemriş.Sonra ben oturdum 1 ayda harcadığım içki parasını çıkardım ulan ramin 3 katı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bişi olmaz ya ben kendimi biliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yarasın sana bişey olmaz da transkript yamulmasın d: [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bide transkript var dimi :( kripton gibi etki edio lan bana o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sarapa laf eden diller kopar ^^ tanrıların ickisi bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 alkol rakı falan değildir, rakı alkol değildir zaten o ne lan öyle ? içiyorsun 24 saat gitmiyor kokusu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Oğlum günah içmeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ahaha yıllar önce bira kutuları ile paticik yazan ben miydim lan dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 karaciger de max buyume gerceklesmis (yaglanma olmamasina ragmen ) 5 sene icinde karaciger hastasisin derim dedi kadin tirstimki bu donem az ictik yazin baya bi icmemeyi planliyorum toparlamak lazim biraz ayarinda icmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 iki aydır haftada bir falan içiyoru ben. azalttım epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bırakmak istiyorum bırakamıyorum bi şekilde elimde bira ile buluyorum kendimi 1.5 yıldır boş günüm yok desem yeridir tek tük ya erken uyumuşumdur öyle içmemişimdir ama oda iki elimin parmaklarının sayısını geçirmez ama bugün den itibaren bırakıcam bırakıcam bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bu sene okulum biticek inşallah. Arkadaşlarla okulun bitmesi şerefine yerlerde sürünene kadar içip sabah saatlerinde köpeklere sarılıp uyucaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 valla bende uzun zamandır hergün içiyorum. İşte eve geldiğimden beri yine içiyorum ama sabah uyanınca güzel bi duş. Sonra akşama doğru bi koşu yapıyorum dengelemeye çalışıyorum. Ama birazdan yemeğe oturucam ve yine rakı :) sonrada arkadaşlarla bi rakı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bu aksamki listemde pamukkale anfora shiraz var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 biradan sonra sarap + tang yapiyorum fukara isi olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben içki seviyorum da hergün içilmez. özel birşey bir olay olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yasadigin yere ve kisiligine bakiyor hergun alkol icme senin icin oyle olabilirde zaten acaip alkol potansiyeli olan biriydim edirnede okumaya baslayinca benligimi buldum hergun icmek iyi birsey degil ama aliskanlik oluyor bide sevince alkolu vazgecilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 fazladan kalori be : / göbeğin çıkmasın dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 cok gec =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: edirnede okumaya baslayinca benligimi buldum trakya bambaşka ya :) Ama şarap içilmez ayıp! Rakı! bugun yine içtim :( yarın biraya dönerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar