Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ilk basta sen ısmarla gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hizli basladi sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 adam zengin.. biz bazooka'dan gidiorz hep. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hadi afiyet olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 canım çekti uleyn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 devaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 absolutu iki kişi içmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bende esaretin bedelini izlerken içtim yine bugün! :D özellikle o gardiyanların hapisanedekilere bira verdiği sahne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Büyük gün yaklaşıyor! 8 kişi, bir evde, 3 şişe tekila, 2 şişe votka, 2 şişe cin, 1 şişe viski, 1 şişe absent ve aperatif/cila niyetine 30 şişe bira ile beraber güzel bir gece geçirecek. Tabi ki evin her yerine kova koymayı unutmıycaz. Ertesi güne anlatılacak ne çıkar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kişi başı 1 litreden fazla içki geliyor. sek içmeyin. asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 KingOfLoss said: Büyük gün yaklaşıyor! 8 kişi, bir evde, 3 şişe tekila, 2 şişe votka, 2 şişe cin, 1 şişe viski, 1 şişe absent ve aperatif/cila niyetine 30 şişe bira ile beraber güzel bir gece geçirecek. Tabi ki evin her yerine kova koymayı unutmıycaz. Ertesi güne anlatılacak ne çıkar yalnız. o kadar karıştırmayın be ne zevki var kusmaktan başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1 absinthe yetermiş zaten size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 KingOfLoss said: Büyük gün yaklaşıyor! 8 kişi, bir evde, 3 şişe tekila, 2 şişe votka, 2 şişe cin, 1 şişe viski, 1 şişe absent ve aperatif/cila niyetine 30 şişe bira ile beraber güzel bir gece geçirecek. Tabi ki evin her yerine kova koymayı unutmıycaz. Ertesi güne anlatılacak ne çıkar yalnız. şehir nere benide alın be sadece votka içerim gerisine karısmam cuma gecesi kısa bi sürelige sezonu bitirip yarın baslayacak 15 günlük vize arası verdik vizelerden sonra durmak yok yola dewam tekel votkası ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Laraken said: 1 absinthe yetermiş zaten size. iki şatta geceyi bitirmenin ne zevki var ama di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 3 o 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şişenin de sonuna geliyorum birazdan. ben de rakı 70 milyon olmadan önce komaya girmessem adam değilim ulan. yazacam bi de bi kağıda rakı 70 milyon oldu, mertlik bozuldu diye. görecek beni alan ambulans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 alkol durumlarında ambulans gelmiyor. 112 tınlamıyor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 rakı 70 ytl olmadan koli koli toparlamak lazım. stoklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 neredesiniz alkol sevenler kıs geldi yalan oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 feci içesim var tek başımada içmek istemiyorum bi Allah'ın kulu yok içmeye gelen yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Şaka yapıyosun di mi Orhan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hava kötü.dışarda yapcak bişi yok.malum yarın cumartesi hareketli olur bugun evdeyim cardinal melon içiyorum mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Thornwald said: Şaka yapıyosun di mi Orhan? :D hayata küstürcem seni kaç saatir msnde yazıyorum içmek istiyen varmı diye dur hele sen dur geliyorum msn'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 icmeyi bekleyenleri bulusturdum bu aksam bu mutluluk yeter beni topak misyonunu üstlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 vizeden sonra bir bara gittik akşamüstü, arkadaşlardan biri sarhoş oldu. çocuğa gaz verdik yan masaya ateş istemeye yolladık kızların yanına, 1 saat yalnız oturan kızların yanına o an dışarıdan sevgilileri geldi haha. şişede durduğu gibi durmuyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar