Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Dizüstü Bilgisayarlar

xaty

Öne çıkan mesajlar

Bugün notebook araştırırken karşılaştım, özellik ve fiyat açısından uygun geldi ve dikkatimi çekti. Ama daha sonra hakkında fazla bilgi bulamadım ve nerden nasıl çıkıyor pek bir bilgi edinemedim, sıcak gelmedi açıkçası. Fokusshop diye bir site gördüm en fazla sahip çıkan. Kullanan, bir fikri olan var mı bu konuda? Ne önerirsiniz? Beğendiğim modeli buydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir başlık açmak istemedim, laptop almayı düşünüyorum da önerileriniz ne olur?

Aradığım net birşey yok ama ram olarak 1024, ekran kartı olarak ortalamanın hafif üstünde bir ekran kartı (oyunlarda falan problem çıkarmasın istiyorum), işlemci de amd 64 turion x2 düşünüyorum ama yine de belirsizlik var kafamda. harddisk önemli değil, en az 40gb olsa yeter.

şimdilik aklıma girenler ve kafama takılan yönleri:
BenQ JOYBOOK P52 - fiyatı :(
DELL Inspiron 1501 F5211 Plus - şimdilik bu favorim (edit:ekran kartı fikirlerimi değiştirdi)
bir de ilk mesajda belirttiğim monster var, onun da adı korkutuyor

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:02 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim görüşüm laptop alırken markaya para vermemek. Eğer monitörü tatmin ediyosa her marka alınır bence, zaten maks 2 yıl kullanılacak verimli şekilde, bunun ilk yılı garantili, ee daha ne? :)

Oyun oynamaksa amaç, işlemcisi kötü deme. En kötü laptop işlemcisi bile oyunlar için yeterli, oyunlarda performans sınırını çizen işlemci değil, onun için ekran kartını önemse. Bellek de önemlidir ama çok kolay arttırılabilir olduğundan ekran kartı ve monitör temel kıstas olmalıdır seçim yaparken.

Bu mosntrerın işlemcisi zayıd ama genel olarak bence dengeli b ikonfigürasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

monster t72hel801 var. kasası diğer markalara göre dandik, onun dışında gayet sağlam alet. fan bölgesine parmağım kalınlığında tozlar birikene kadar da ısınma falan yapmamıştı fazla.

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 14:28 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...