Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 kaanı üzmeyin lön! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Delanın "bi işe yaramıyon" sözleri hala gözlerimin önüne geliyor asdasfas. Bir de Ekmek'in "dolaşma artık, bak hala natural kesiyon, basee gel def. yap sözleri" , 2. tarrasqı kasamadım içimde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ben de roshan kesemedim içimde kaldı :S gerçi kestim en son da kule gitti hemen arkasından, keyfini süremedim. aegis'e yer olmadığı için patlattım hatta, tam dönüyodum oyun bitti :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 takımımda fistan ve azmo varsa her oyun benim için unutulmazdır :) azmonun 2. oyunuydu rhasta vardı o oyun bombaydı. adamı yılanların arasına alması felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ahah bi de ogrettiler diyo aldiktan sonra, terbiyesiz. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 00:17 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Hayır bir de rakibi kovalarken hop der yılanların arasına alır, höt der ağaçların arasına alır böyle kalırsın sonra ---> o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 agaca kendi de giriyo ama, iyi niyetli, birlikte olmak istiyo adam. sapik midir nedir, yolun ortasinda agaca almalar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 oyunu yeni öğreniyoruz arkadaşlarla nubuz komple.. arkadaş manamı sömürmüş hp de yok beni kesecek İllidian var ultisi hp leri değiştiriyormuş... :D auehuehueh koptuk o anda zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Evet oyuna ilk 5.84c ile başladımız zamanlardı. Utanmadan söylüyom yaptım arkadaş. Ben yaptım. Şimdi rezilliği anlatıyorum. Bende şu an hangisi olduğunu hatırlayamadığım bir int herosu vardı. Orta base 1. kule önünde kapışıyoruz. Comabttada baya kalabalığız. 3v3 mü ne öyle bi durumdu. Baya karışık yani. Karşıdan bir heronun hp az kaldı. Dagon çakayımda ölsün dedim. Dagona tıklayım derken(noramalde sol tıklıyozda noobluk işte sağ tıkladık) null talismana tıklayıp, üstüne birde utanmadan adamı ıslakayarak, kule diplerine null talisman attım. Adam beni kesti. Sonrada aaa kulenin yanında null talisman var. Kimin dedi.(cafedeyiz arka masada oturuyo adamlar). Kimsein değilse çöküyom dedi. Kimseden ses çıkmıyo. Ben pis pis gülüyom olduğum yerde. Yndaki arkadaş bena döndü. Sen attın dimi lan dedi. Baya gülmüştük :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bugün sand king ile öldükten sonra triple çekmem güzeldi oyundakilerden replay alan varsa koysun bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 calmak icin izliyodum orda, az daha yaticaktim kreplere =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: oyunu yeni öğreniyoruz arkadaşlarla nubuz komple.. arkadaş manamı sömürmüş hp de yok beni kesecek İllidian var ultisi hp leri değiştiriyormuş... :D auehuehueh koptuk o anda zaten :D o klasiktir zaten. ben de yaptim yani. ilk oynayisim illidian'la hic okumadan etmeden skilli, hpsinin %90nini somurdugum bir karsi takim oyuncusuna ''ulti nin damage i iyidir hic kovalamiyim, keserim zaten'' diye atip, kovalanan durumuna dusmustum. allahtan olmedim orda, yoksa pek rezil bir durum olurdu ki bu haliyle bile yeterince rezil. =P [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 23:47 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Benim bir fantazim var terrorblade ile. Günün birinde yapacam. Refresh çıkacam terror a. Combatta hpsi az olan bir rakiple hp değişecem. Adam tam aha derken şaka lan şaka diyip tekrar hp değişecem. Evet yapacam bunu günün birinde. Ama ne zaman bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 4 lvl Dagon yap Roshan'a git hp ini indir . Ulti+Dagon at rakibe 2 saniye içinde geberince daha bi şaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 daha bugün oluyor olay 3v3 dota yapacaz 1 adam eksik 1 tane noob arkadası aldık 1. oyun adamda rhasta war vodooya wermiyor ama direk guinsio yapıyor 2. oyun yine aynı adam auisista war adamda lvl 10 sadece staff of wizard we basilus ile roshan solomaya calısıyor beyler görmeniz lazımdı karsı takımdaydım gülmekten neutrallere yattım keske replay alsaydım [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 19:11 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bugun sudan bi sallamısım mirana ile oku, sentinellerin taraftaki lvl2 neutrallerin oldugu yerde ursa yı tuttum bizimkiler kovalıyodu kestik =P güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: Benim bir fantazim var terrorblade ile. Günün birinde yapacam. Refresh çıkacam terror a. Combatta hpsi az olan bir rakiple hp değişecem. Adam tam aha derken şaka lan şaka diyip tekrar hp değişecem. Evet yapacam bunu günün birinde. Ama ne zaman bilmiyom.ya geberirsen saka lan saka diyene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ya gebermezse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Geberirsem millet yaptığım deliliğe güler eğlenir. Gebermezem hll süperdi diyip gülüp eğlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Fazla söze gerek yok sanırım : [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 SHADLKJASFLKJSAHDLKSAFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Naaaa ben ciktintan sonra oyun mu yaptiniiiz : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Abi rezalet ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ohaha süper=) bu arada başlığı açmışken yazayım ben de. geçen oynuyoruz, bizim takımda kim var hatırlamıyorum, karşıda füks ve azmo var; füksde butcher azmoda riki. sol naturellerin tarafında ayar almışız, kaçıyoruz yanımdaki eleman ile, ben kurtulmuşum hp olarak da diğer adamın rikinin blinki ile ölecek kadar hp si var. Kesin yani artık, azmonun blinki atmasını bekliyorum ben, adam tam blinki atarken phyx kanca atar, kanca attığı yerde azmo vardır, onu çeker geriye. onlar suyun öbür tarafında kalırken biz base e doğru uzaklaşırız ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar