Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En eğlenceli dota anları

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Evet oyuna ilk 5.84c ile başladımız zamanlardı. Utanmadan söylüyom yaptım arkadaş. Ben yaptım.
Şimdi rezilliği anlatıyorum.

Bende şu an hangisi olduğunu hatırlayamadığım bir int herosu vardı. Orta base 1. kule önünde kapışıyoruz. Comabttada baya kalabalığız. 3v3 mü ne öyle bi durumdu. Baya karışık yani. Karşıdan bir heronun hp az kaldı. Dagon çakayımda ölsün dedim. Dagona tıklayım derken(noramalde sol tıklıyozda noobluk işte sağ tıkladık) null talismana tıklayıp, üstüne birde utanmadan adamı ıslakayarak, kule diplerine null talisman attım. Adam beni kesti. Sonrada aaa kulenin yanında null talisman var. Kimin dedi.(cafedeyiz arka masada oturuyo adamlar). Kimsein değilse çöküyom dedi. Kimseden ses çıkmıyo. Ben pis pis gülüyom olduğum yerde. Yndaki arkadaş bena döndü. Sen attın dimi lan dedi. Baya gülmüştük :]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oyunu yeni öğreniyoruz arkadaşlarla nubuz komple..
arkadaş manamı sömürmüş hp de yok beni kesecek İllidian var ultisi hp leri değiştiriyormuş... :D

auehuehueh koptuk o anda zaten :D

o klasiktir zaten. ben de yaptim yani. ilk oynayisim illidian'la hic okumadan etmeden skilli, hpsinin %90nini somurdugum bir karsi takim oyuncusuna ''ulti nin damage i iyidir hic kovalamiyim, keserim zaten'' diye atip, kovalanan durumuna dusmustum. allahtan olmedim orda, yoksa pek rezil bir durum olurdu ki bu haliyle bile yeterince rezil. =P

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 23:47 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir fantazim var terrorblade ile. Günün birinde yapacam. Refresh çıkacam terror a. Combatta hpsi az olan bir rakiple hp değişecem. Adam tam aha derken şaka lan şaka diyip tekrar hp değişecem. Evet yapacam bunu günün birinde. Ama ne zaman bilmiyom.
Sosyal ağlarda paylaş

daha bugün oluyor olay 3v3 dota yapacaz 1 adam eksik 1 tane noob arkadası aldık
1. oyun adamda rhasta war vodooya wermiyor ama direk guinsio yapıyor

2. oyun yine aynı adam auisista war adamda lvl 10 sadece staff of wizard we basilus ile roshan solomaya calısıyor beyler görmeniz lazımdı karsı takımdaydım gülmekten neutrallere yattım keske replay alsaydım

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 19:11 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Benim bir fantazim var terrorblade ile. Günün birinde yapacam. Refresh çıkacam terror a. Combatta hpsi az olan bir rakiple hp değişecem. Adam tam aha derken şaka lan şaka diyip tekrar hp değişecem. Evet yapacam bunu günün birinde. Ama ne zaman bilmiyom.
ya geberirsen saka lan saka diyene kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ohaha süper=)

bu arada başlığı açmışken yazayım ben de.

geçen oynuyoruz, bizim takımda kim var hatırlamıyorum, karşıda füks ve azmo var; füksde butcher azmoda riki.

sol naturellerin tarafında ayar almışız, kaçıyoruz yanımdaki eleman ile, ben kurtulmuşum hp olarak da diğer adamın rikinin blinki ile ölecek kadar hp si var.

Kesin yani artık, azmonun blinki atmasını bekliyorum ben, adam tam blinki atarken phyx kanca atar, kanca attığı yerde azmo vardır, onu çeker geriye. onlar suyun öbür tarafında kalırken biz base e doğru uzaklaşırız ehah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...