Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaş!

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Çirkeflik işlemiş benliklerine, arkadaş sıfatını vermiş kendilerine. Alayı beş para etmez.
Yahu anlamıyorum. İnsanlara yüz verince anında tepene çıkıyor. El kaldırmıyorum diye afedersiniz ağzıma sıçıyorlar. Kaldırınca yada birşey deyince de kötü olan ben oluyorum.
Eski kız arkadaşım olayını anlatmıştım hepside bu arkadaşların yüzünden olmuş. Kızı dolduruşa getirmişler carttı curttu bugün herşeyi öğrendim ki kızda zaten saf her söze gelen bi kız, kızlada herşeyi konuştum rahatladım. Sinirlerim o kadar gergin ki anlatamam. Karşımda olsalar vurcam yapıştırcam.
[spo](o kızın bana anlattıkları biraz yalanlıymış bu arada. Bırak peşimi diyememiş soğutmaya çalışmış arkadaşları sağolsun)[/spo]
Onu geçtim, kızla tekrar buluştuk anlaştık falan geziniyoruz bunun arkadaşları görüyor dalga geçiyor. Ya sen kimsin dalga geçiyorsun, ne haddine? Çekememizliğin bu kadarı. Alışmışlar 10 yaş büyüklerinden yemeye böyle görünce dayanamıyorlar.
Kıza neler neler demişler öğrendiğimde fitil oldum.
Birde benim "arkadaş" olarak gördüklerim var.
Alayı süt çocuğuydu, alayı bezmişti, alayıda ezikti. Yüz verdik şimdi yanlarından kovmaya başladılar sanki onlar almıştı beni yanlarına sanki ben muhtaçtım. Ortama soktuğum insanlar şimdi beni kovmaya çalışıyor. Daha dün kuyruğum olanlar şimdi beni kızın yanında rezil etmeye çalışıyor.
Anladım ki kimseye yüz vermeyeceksin bir sınır çizeceksin. Ama bende hata niye bu kadar iyilik yaptım neden bu kadar yüz verdim.
Kavga etmeyi sevmem, hoşlanmam fakat şuan suratlarına ortasına vurasım geliyor. Aklımdan binbir türlü şeyler geçiyor.
Hiç biri insan değil. Ama şuan takmamaya çalışıyorum takarsam fena can yakcam.
Kızlada konuştum tekrar birlikteyiz. Oda pişman dediklerinden ve yaptıklarından. Vede artık milletin sözlerine aldırış etmeyeceğinede söz verdi.
Mutluyum anasını satayım tekrar...
Ya düşünüyorum ama yapmak istemiyorum, bu adi heriflerin hepsinin açığını biliyorum(malum hepsinin bi tarafını kaldıran ben olduğum için). Gidipte rezil etmesi var, yüzlerine vurması var. Ama yapmak istemiyorum.
Şeytan diyor git...
Sosyal ağlarda paylaş

var ya öyle şerefsizler, kimseyi fazla yakına sokmamak lazım adam gibi güvenmedikçe, ki güvensen de düzgün temelleri olmalı, niye güveniyorum diyince bi cevabı olmalı.
bana da olmuştu benzer birşey, bana ayrı kıza ayrı gaz werip ayrılmamızdan sonra kıza sarkan bir insan modeliydi. tey. heh.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One
üye [şikayet et]
§ 03 Mayıs 2007, Perşembe - 15:49 [ özel msj ]

bana da olmuştu benzer birşey, bana ayrı kıza ayrı gaz werip ayrılmamızdan sonra kıza sarkan bir insan modeliydi. tey. heh.

Pati Yıkım Timi kurup bu tip herifleri süründürelim =)

Düpedüz şerefsizliktir bu abi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ortama soktuğum insanlar şimdi beni kovmaya çalışıyor. Daha dün kuyruğum olanlar şimdi beni kızın yanında rezil etmeye çalışıyor.

Sakın acıma yetime , döner koyar götüne işte . Önemli olan senin ve kız arkadaşının yaşananlardan ders almış olması ve mutlu olmanız . Gerisini boşver .
Sosyal ağlarda paylaş

Kısasa Kısas

YAK ONLARI !

BURN BABY BURN

P.s: şaka degil hakkaten, bak burada bi arkadaş topak açmıştı kendisini satan partye gelmeyen arkadaşlarına dalıp bı guzel giriştim diye. Bu aşırı bi yol olabilir ama nebıleyım rezil et, sırlarını soyle falan bişi yap yani yanlarına kar kalmasın.

Nıhahahahahörrrr
Sosyal ağlarda paylaş

Passanger'da dediği gibi bırak insanlık sende kalsın. Sen onların açıklarını söylesen onlar artık iflah olmaz. Ne yapar ne eder ordan bile kendine bir şey çıkartır sana yüklerler. Takma aldırış etme. Arkadaşlarını iyi seç. Benim toplam arkadaş dediğim 7 kişi var toplam hepsiyle beraberliğim 9 yıl olmuştur. Düşün, illa yılla olmaz gerçi ama, sonuç ne olduğunu nasıl can ciğer diceğim kişiler oldu. Bence kendine ayıkla çevrenden. Seç sağlamları. Gerisini boş koy. Kavga hiç bi zaman bir şeyi cözmez. Cözmüş olsa. Herkes dilsiz olurdu. Boşuna ağız diye bişi verilmemiş.

" Tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarır. "
örnek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...