Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bu adama arakçılık konusunda madalya verilmeli. Adam çok güzel çalıyor valla takdir etmek lazım. Araklardan seçmeler: Renkli rüyalar oteli: Noir Desir - Le Vent Nous Portera Papatya: Judas Priest - a touch of evil girişini aynen almış Yağmur: Texas - Black eyed boy ve beatles - while my guitar gently weeps Kardelen: Uriah heep - lady in black Paramparça: Led Zeppelin - Kashmir Gönülçelen: Manic Street Preachers - Ocean Spray Daha vardır bilmediğim... Burada da videosu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bu adam ... , neyse. Sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 magazin programları bu topiği görsünde bi rezil etsinler arakçıyı bu herif şimdi zamanında onlardan etkilendim der [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 11:59 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Onları dinleyerek büyüdü (sdajasjkdasjkdkasd yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Enterasting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bu videoyu biliyordum,ekşi'den bir eleman yapmıştı,herkese de göndermiştim vakti zamanında..Arakçı işte yaaa,bi de orda burda asi rockçı falan denmiyo mu? deliriyorum,magazin rockçısı teoman,Ayrıca ski hali harbiden tam ezik tipimiş aıhuahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yalnızlıktan bu hale gelmiş bence bu adam.. yani lisede buna tipe bak ulan ibiş ahahhahah yapan birsürü adam olunca bu cocuk kabuguna cekildikte çekilmiş..sonra muzige vermiş kendini..odasında saatlerce bu arakladıgı grupları dinlemiş.. cogu zaman aglamış,cok asosyal bir cocukluk geçirmiş,sessiz ve sakin. diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 olm yaptıgım yorumu arada bir resme bakarak okuyunca koptum lan kendi kendime ahahaha çokta ciddi yazmıstım hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Lisede muhtemelen sadece 2 arkadaşı vardı, biri kendisi öbürü de bi kız (olabildiğine şişman ve müzikseverdi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 "Orjinal" değil yalnız, "Orijinal". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ufakkaten topu inşaata kaçmışta olabiler. bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ilk ciktigindan beri teoman hayraniydim, hala hayraniyim. hic bir sekilde fikrimi degistirmedi, sözleri baskasindan caliyor desinler yiyorsa? o sözler olmasa o ''calinti'' dedikleri melodi hic bir $eye yaramaz. bu video'yu hazirlayan sevgili maL da artiz artiz yazmis. nickinde meymelet olsa ''justdarkness'' nickli adamdan ne beklersin hih justidiot. Ayrica insanlar sevdigi sanatcilardan ilham alabilirler. bu cok normal, araklanildigi iddia ediln bazi sarkilar hakkaten birbirine benzese de, adam gayet güzel bir sekilde bunu dinleyicilerine yansitmayi basarmis. önemli olan da bu zaten. dedigim gibi teomani yaptigi melodiler yüzünden degil, yazdigi sarki sözleri yüzünden seviyorum ki bu ikisi de birbirini bütünleyince güzel seyler ortaya cikiyor. bi de not: bu yukarda görmüs oldugunuz yorumu, sadece teoman hayrani olup gaza geldigimden yapmadim. önyargilara son vermek lazim su noktada. araklamis olsa dahi, bunu basari ile yansitabilmis ve bu kadar yol katedebilmis . [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 17:02 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: azdigi sarki sözleri yüzünden seviyorum O zaman gitsin şiir kitabı yazsın,milletin melodileri çalıpta burda satmasın,ayrıca melodi çalmak ne kadar ahlaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ilham almak değil ki onunki direk araklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: A-R-E-S üye [şikayet et] § 03 Mayıs 2007, Perşembe - 17:06 [ özel msj ] ayrıca melodi çalmak ne kadar ahlaki? Kimin sözleriydi hatırlayamadım şimdi ama şöyle birşey okumuştum bir röportajda; "Müzikte önemli olan kimin kimden ne kadar çaldığı değildir, bu çaldığını nasıl kullandığıdır" tarzı bir cümle söylüyordu eskilerden bayağı ünlü bi abimiz. Teoman'ın yaptığını savunacak değilim ama bu dünyanın her yanında olan birşey, "ahlak" pek geçerli değil müzik söz konusu olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 picasso demişti galba good artists copy, great artists steal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 vaniLLe bir de olaya diğer açıdan bak? O sözleri yazmış hadi sözleri güzel diyelim,o melodiler olmasa ne olacaktı peki? Müzisyenlik sadece söz yazmak mı? Kötü bir besteyle yine dinleyecekmiydin o şarkıları sırf sözler güzel diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben calmadigini iddia etmiyorum, bilinmez tabi. kendisine sormak lazim.büyük bir benzerlik olsa dahi güzel yansitabilmis bunu sözleriyle, belirli bir kitleye ulasabilmis birisi sadece. ''teoman su su sarkinin coverini yapti'' deselerdi, birsey farkedecek miydi sizin icin? kaldi ki cover lafi abarti kaciyor sarkilar direkt c/plenmemis cünkü, belirlii kisimlar benzesiyor Sebep sadece ''araklandigini '' düsünüp heriften sogumaniz mi yoksa zaten sempati beslememeniz mi? simdi teomanin sarkisiyla- araklanildigi söylenen sarkyi birbiriyle karsilastirirsaniz, ikisi de bambaska bir tat verir. e ben de diyorum ki, naparsa yapsin, ne bok yaptigindan haberim yok fakat ben dinleyince keyif aliyorum. At gözlügü takip, hebe teoman parcapincik et beni papatyan olayim modunda, 15 yasindaki genclers gibi bir yorum yapmadim, yanlis anlasilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 trash metal metallica'yla basladı bircok yorumcuya ve bana göre,ondan sonra cıkanların hepsinde metallica müziklerine uyarlama sözkonusu büyük benzerlikte,o sekilde düsünürsek sıctık yani.Ayrıca Renkli rüyalar oteli: Noir Desir - Le Vent Nous Portera alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kitleye ulaşmak önemli bir başarı kriteri olarak alınmış gibi geldi. Yanlış. Pek çok beceriksiz yeteneksiz insan tanıyorum, geniş kitlelerce sevilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Çalmış işte :D Arockçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ya bırakın da şu karılarla seks yapsın herif. Melodi çalmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bence alakası yok... Istedigin herhangi bir sanatcının herhangi bir parcasına çalıntı diyebilirsiniz eğer biraz araştırır kasarsanız benzeyen birşeyler bulursunuz... Not: Teoman fanatiği filan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 takım tutar gibi şarkıcı tutanlar var. hayır arak kısmı bi yana, eğer adam kibirli kendini beğenmiş bazılarının deiyimiyle "artiZ" olmasaydı bu kadar gıcık olmazdık. nedir kimdir ya. bu arada videonun tamamını izlememiştim. gerçekten savunulamayacak kadar arak be. gerçi, kimileri de, opeth - a fair judgement solosu için "selvi boylum al yazmalımdan arak" diyebilmiştir... [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:52 tarihinde, Sailor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bir ledzeppelinci olarak kınıyorum. Ama eski parçalarını da çok severim o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar