Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Güçlü Türkiye Partisi 25 yaş olayı için vekillere baskı yapmak için cep telefonu numaralarını yayınlamış. arayıp sormak istediğiniz şeyler varsa liste alttaki linkte. http://www.gtp.org.tr/index.php?news=203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 GTP izin almış mı acaba ? herkes sapıttı memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Vekillerimizi aramak için izin mi alması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bilmem ne soruyor telefon numaramı nerden aldın diye,niye sormasın ki milletvekili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Elbette lazım. Özel telefonları bunlar adamların. Her ne karar aralarında iyi adamdır diyebileceğim biri olmasa da(zaten iyi adam ile politikaci aynı kelimede zor kullanılır) , böyle bir şeyin doğru olduğunu söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 vekilleri masasından aramak için tabiki izin almak gerekmiyor. Gerekli yerleri arayıp istenilen vekilin numarası pek tabi alınabilir. Lakin cep numarası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 O vekil beni temsil ediyor, istediğimde ulaşmak için cebinin bende olması güzel bir jest :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 neden deniz atı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 vekil deed olsun cebimize koyalım gerekli yerde çıkaralım :P said: neden deniz atı? Hep millet hamile kalıyor bu memlekette artık sıra bizde sizin yerinize biz hamile kalıcaz diyo :P [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:02 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Can't connect! Too many connections LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 cep telefonu ozel numaradir OZEL eger bir isteginiz varsa gidersiniz randevu alirsiniz. Bugun cami imamina bile cep telefonundan arayamazsin o adam milletvekili adap denen birsey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 uçan kuş yapıyor işte bunları,kalmadı özel hayat falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: neden deniz atı? ahaha bende dikkat ettim. adi da gtp, gay turkiye partisi ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 türkiye gay partisi olabilirdi ama gay türkiye olmaz. ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 nedanko tayyibi geçti süper çamlar deviriyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hem ismin ters olmasida baska bir mesaj olabilir, ters isim koyarken ne mesaj vermeye calismis olabilirler acaba, ters mers falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Kafam attıkça arıcam ankara vekilini bu ne rezillik kardeşim dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 denizatı çünkü denizde yaşayan hayvanlardan dik duran tek hayvan oymuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ....yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 deamon sen daha degil gtp,4 yıl öncesinde ilk kurulan mail list ile başlayan bu oluşumu bilmezken biz fikirlerimizi paylaşırken siyasi oluşumun genç nüfusun elinde birleşmenin imkansızlığından bahsediyorduk. tuna beklevic coluk cocugu toplayıp meclisemi girecek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 gtp nin siyasi bir kimliği yok zaten. 301 kalksın der,cumhuriyet mitingine destek verir. hepimiz ermeniyiz der,kıbrıs propagandası yapar. partiden çok popülist bos beles genc toplulugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hani yani sen şimdi Sly: türkiye gay partisi olabilirdi ama gay türkiye olmaz. ters demesini ve milletin ndn denizatı die dalga geçmesini onaylıosn öyle mi apache ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 yani ben partiyle ilgili seviyesiz yorumlar yapan insanlara kızınca senin bana ayar vermenin tek nedeni bu olabilir ya da ben senden önce gördüm diye sidik yarışına giriosn ki böyle byük laflar eden birinin o seviyeye düşecegini sanmıorm apache sonucta ben partiyle bi bagımın oldugunu söylemedm dikaktli okursan sadece naptıkları hakkkında bi fikrm oldugunu ve çaba harcadıklarını bildigimi belirttim. Bu da bu insanların saygıyı hakettiği anlamına gelir sanırım. yannışsam düzelt ya da ben daha cok biliorm bana ne die ayar vermeye dvm et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hayır demem o ki 'denizatı tek cinsliymis gay bi hayvanmıs','turkıyenın gay partısı buymus' denilince o partidekiler gay olmuyor. ama 'siz tasagınızı kasıyan insanlar,bir bok bilmiyorsunuz' denilince hakaret oluyor ve gtp ile görüşmüş aydın bir kesim var diyorsun o aydınlığı yansıtacak şekilde insanlara hitap etmiyorsun. sen bilirsin tabii ki,sidik yarıstıracak konumda değilim ama çok ciddi bir parti değil gtp :) [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:55 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar