Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milletvekillerinin cep telefonu numaraları

Apache

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Elbette lazım. Özel telefonları bunlar adamların. Her ne karar aralarında iyi adamdır diyebileceğim biri olmasa da(zaten iyi adam ile politikaci aynı kelimede zor kullanılır) , böyle bir şeyin doğru olduğunu söyleyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

deamon sen daha degil gtp,4 yıl öncesinde ilk kurulan mail list ile başlayan bu oluşumu bilmezken biz fikirlerimizi paylaşırken siyasi oluşumun genç nüfusun elinde birleşmenin imkansızlığından bahsediyorduk.

tuna beklevic coluk cocugu toplayıp meclisemi girecek lol
Sosyal ağlarda paylaş

yani ben partiyle ilgili seviyesiz yorumlar yapan insanlara kızınca senin bana ayar vermenin tek nedeni bu olabilir
ya da
ben senden önce gördüm diye sidik yarışına giriosn ki böyle byük laflar eden birinin o seviyeye düşecegini sanmıorm apache sonucta ben partiyle bi bagımın oldugunu söylemedm dikaktli okursan sadece naptıkları hakkkında bi fikrm oldugunu ve çaba harcadıklarını bildigimi belirttim. Bu da bu insanların saygıyı hakettiği anlamına gelir sanırım.
yannışsam düzelt ya da ben daha cok biliorm bana ne die ayar vermeye dvm et.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır demem o ki 'denizatı tek cinsliymis gay bi hayvanmıs','turkıyenın gay partısı buymus' denilince o partidekiler gay olmuyor.

ama 'siz tasagınızı kasıyan insanlar,bir bok bilmiyorsunuz' denilince hakaret oluyor ve gtp ile görüşmüş aydın bir kesim var diyorsun o aydınlığı yansıtacak şekilde insanlara hitap etmiyorsun.

sen bilirsin tabii ki,sidik yarıstıracak konumda değilim ama çok ciddi bir parti değil gtp :)

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:55 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...