Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple Get a Mac reklamı

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

mac sux.
sistem olarak da hardware olarak da yaklaşım olarak da sux.
aman da mac ile beraber iphoto geliyomuş da yok web sitesi yapabiliyomuşsun da... sanki tandy dönemindeki pc var karşısında. gerizekalılar.

bi de şey var, pcyi simüle edebiliyomuş, compatible program sorununu öyle aşmışlar. yavrum benim. daha yavaş pc kullanmak için mi alıyorum maci?

neyse.. mac userları genelde şunlardan oluşur:

hocası tarafından mac tavsiye edilmiş insanlar.
çalıştığı yerde hep mac gören insanlar
bilgisayardan pek anlamayan ve mac'in "it just works!" sloganına bayılmış insanlar
kendilerine bütün sanatçı ve tasarımcılar mac kullanır ki, denilen ve bu yüzden mac alan insanlar ( bu kişiler müzik yapıyorsa signature aletlerden alır. eziktirler.)
ve raven.

küçük bir azınlık da mac os a alışmış, pcde rahat edemeyen insanlardan oluşuyor. onlara saygım var.

hangi mac olursa olsun, en az yarı fiyatına, upgradeli durumlarda dörtte bir fiyatına hazırlanacak iyi bir pc karşısında eline alır. böyledir.

heyecanlı genç bi tasaratör arkadaşla tartışmıştık bu konuyu, yaptığımız tartışma, ve gösterdiğim performanstan sonra söyleyebildiği şu kalmıştı. "abi mac daha pahalı, bu kadar insan aptal değil herhalde"

bilemiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Suark okuduysan dual core kullanan intel işlemcili bi g5 den bahsetmiştim orda.

ha bide horace2ın dediği gibi yaklaşım larına kaptığım gıcık durumda var, ama artık o kadar bıktımki "dont be a hater maaaaaayn" yavşaklığından objektif ve sadece teknik özellikleridne bahsettim.
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma şey geldi mac addleridnen eskilerden birinde bi polis, kamera almış diyoki cd ye kaydedicem, arkadaşları buna evde yapamazsın hollywooda olur onlar demiş, zaten oda kamerayı naıl makineye bağlıyacağını bulamamış

sorna mac almış bı tane "firewire"ı kablosunu cat firewire girişine takınca MAC DE OLMUUUUUUUŞŞŞŞ!!!!

yanı insanlar mac alınca anlıyo iki aleti kabloyla bağlıyacaklarını ne kadar super bi konsept dimi bi urun tanıtımında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Music açısından yaklasırsak , Logic gerçekten çok iyi program. Eğer notebook oyun için de kulanmıyor olmasaydım(Mac'de EVE Online çalışmıyor) bir Maalıp Logic kullanırdım. PC'de Logic ile yarışabilen tek şey Pro Tools bence , ama o da bazı karmaşık midi işlemlerini beceremiyor , Mac almaya zorluyor beni. Yine de Pro Tools'unyeni versiyonunu bekliyeceğim , yine aynı bırakırlarsa Mac'çiyim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Macintosh'un avantajı özellikle programlarını kullanıyorsanız öne çıkıyor.

Final Cut Pro'da görüntüye efekt gerekti, atıyorsunuz shake'e ya da motion'a, seste çalışma gerekti atıyorsunuz soundtrack pro ya da logic express'e/pro'ya, görüntüyü sıkıştırmanız gerekti atıyorsunuz compressor'a vs vs. işiniz bitince geri gönderiyorsunuz çalışmaya devam.

Bu bakımdan macintosh çok yararlı. Ama hangi modeli alın derseniz fiyat performans'ta mac pro derim taşınabilirlik sorun olmayacaksa. ahsen daha alt bir modeline girmem. Çünkü hem ses hem görüntü çalışılması gerektiğinde makinanın tek hard disk'le tıkanmaması lazım, bunu da bir tek kasa mac ler sağlıyor.

Oyun derdim değil, çok sıkışırsam bootcamp var :) ama oyun için alınmaz bu alet :D
Sosyal ağlarda paylaş

taa eski zamanda büyük kolej'de yaz okuluna gittiğim zamanlar mac kullanmışlığım vardı.
oyun oynuyorduk, resim çiziyorduk, yazı yazıyorduk felan basit şeyler.
ama tek tuş mouse olayı çok gıcıktı.
bir mac bir de internet laboratuvarı vardı okulda. internet laboratuvarında win 95 yüklü ibm pc'ler vardı yanlış hatırlamıyorsam. hatta ie ve netscape yüklüydü bilgisayarlarda :)

valla linux'u ve mac'i çok övüyor millet.
ancak win32 oyunlarını çalıştıran bir tek windows olduğundan, windows pc dışında başka birşey kullanamıycam sanırım.
ancak windows vista'da dediğin gibi bir allow sorunu varsa, korktum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Allow olayına neden bu kadar taktınız ki? Çok basit bir şekilde kaldırılabiliyor ve bence biraz daha esnetilebilse daha iyi olurdu ama bu halide yeterince iyi. Senden izinsiz hiç bişi çalışmıyor seni kontrolün dışında hiç bir program bir yere erişemiyor. Hoşlanmıyorsan kapatırsın biter.

Mac'in görsellik haricinde PC'den daha iyi olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki Mac OS ile Windows kıyaslanmış ama PC Sadece windows değil ki. Windows'u sevmeyen gider Linux, Solaris bişiler kurar istediğini bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...