eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kadın kadın göğüsleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 erkek arkadaşı varmıdır lan onun burada ego tatmini yapıyo adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ya o kafa karıştırıcı bi olay. Geçen MTV'de bi tipe denk geldim "made" diye bi programda. Adamın kafam kadar memeleri var sarkmış falan. Gaymiş adam sonra çıktı ortaya. Futbol takımına girmeye çalışıyodu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yok direk delikanlı gomlegi ceket gıymıs kahveden çıkan asım abi ye benzıyo kadından daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 17 Serbia Marija SERIFOVIC Molitva Maria değilmiş Marija ymış=) [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 01:12 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 İngiliz kız güzeldi ya sdf Ben beğenmedim Sırbıstan'in şarkısını tamamen politik olarak görüyorum. Türkiye'nin 4. olması zaten ayrı bir başarı bu şarkıyla. Neyse bende yatıyorum dershane de var 7'de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bence ilk kez katıldığından kıyak yapmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Fransa bize 12 puan verdi ya ben hala şoktayım. Ermenistan bize vermişmiydi hatırlamıorm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 En beğenmediğim şarkı kazandı, Moldova bişey yapamdı oyum boka gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bulgaristan güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 şov bitti dağılın bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 uykum var zaten oyun runtime error vermiyor hem ne güzel hadin iyi geceler öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Çok salak saçma bi yarışma bu be Ruslara ve makedonlara yağdırdığım dolarlar haram zıkkım olsun. O kadar turkey turkey yurovizyon vote turkii dedim. ancak 2 puan çıkardık :( [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 01:24 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 dun sarkıların 5 er 10 ar sanıyelık ozetlerıne denk gelmıstım tvde. ukrayna'nınkını duyunca "oha ne ıyıymıs keske bunlar alsa" demıstım. alamamıslar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Niye bırakıcak mışız o geiyiğ? Ben şahsen Türkiye'nin iyibi derece alamsını da istemdim, sırf Kenanın dötü kalkamsın diye :) Aslkında bizim şarkı o kadar kötü değildi ama insanların oy verme lekli iğğrenç. Dünya çağında olunca nasıl olucak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ben Bulgaristanı ve Gürcistanı sevmiştim, türlerini aslında pek sevmesem de. Ukraynayı da kınıyorum. Baydı artık aynı numaralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 diğer bir durum türkiye ermenistana 12 verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bosna , sırplara 12 verdi. Ermeniler bizi öldürdünüz diyo bizden 12 alıyı, Sırplar ise öldürerek alıyolar.. garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 tüm ülkelere benden 12 puan. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bosna nın sırplara verdiği puanı ben dahil milyonlarca bosnalıda anlamadı.Her konuştuğum küfür ediyor :=) babam bile çıldırdı ehehe (bosnalıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Exchange'in en guzel anilarindan biri de buydu sanirim 20 kisi falan izledik herkes farkli ulkeden :D Ne geyikler dondu ya superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bosnanın sırplara 12si çok ilginç hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 sanata saygısı olunca insanların, ilginç olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bende sunu anlamiyorum niye kenanin gotu kalkmasin ? sertap erenerin sarkisi cokmu guzeldi ? bence hic guzel bir sarki degildi ama ordaki sahne performansiyla aldik biz o puanlari seyirci cosmustu, kenan doguluda sahnesi gayet guzel olan bi adam, o sahneyi biraz daha guzel yapsaydi bence alabilme sansi vardi. ps: sertap erenerin sarkisina rezaletti demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar