Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hmm bak orasını bilmiyodum ben bizde kapattılar ışıkları vaay demek o yüzden devy jones ohaaa lan... OHAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 filmin OST'u torrente düştü. Sanırım satılıyor da. dinleyip dinleyip gaz oluyorum. kaçırmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 @azure şarkının adı hoist the colours kompla soundtrack albümünün rapid linki var yasak deilse yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Davy jones un kendi kalbi ordaki. Şimdi olay u, Davy jones 10. yılında karaya dönüyor buluşma noktasına.Ama kalipso orda yok, tahminen başka biriyle beraber zaten its my nature diyor kadın açıklarken. Davy jones da buna çok kızıyor,aldatılmıs hıssedıyor. Gidip konseye onu nasıl yaklayabilceklerini söylüyor, ve kalbini çıkarıyor ki hissetmesin. Kendi kalbi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ölümsüz olmak için zaten kalbini sökmesi grekiyo yahu, anlaşmalarının kuralı o. bide yukarda acıklanmışlar, clypso geri dönmediği için davey jones mahkum kalıyo denize bide öle bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Hm bende ihanet ettiği için kalbini çıkardı die düşünüodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hmm bence hepiniz filmi bi kere daha izleseniz iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: Çok anlaşılmayan olay vardı yahu, neden orada evlendiler, william neden dutchman oldu, dutchman olması için yapılması gerekenler falan filan nası ayarladılar? Evlenme sahnesi dutchman ile alakalıydı heralde. Beckett neden Elizabeth'in babasını öldürdü? Bizim deniz canavarı hala hayatta mıydı? Hayatta ise neden hiç kullanmadılar? Şimdi o deniz canavarı William'ın emrinde mi olacak? William elizabeth'e nasıl bir daha geri dönebilecek? Calypso'yu serbest bıraktılar da ne oldu? Calypso nası oldu da o büyücü şeysinin içine hapsoldu? Bildiğim kadarıyla o hatun eskiden jack'e yazıyodu fakat bi baktık eski dutchman (john heralde) sevgilisi çıktı, o kalp sevgilisinin değil miydi? Sevgilisinin kalbini söktüğü yazmıştı? o hoo daha birsürü soru var bikaç kere daha izlemek lazım filmi :/ sen filmi bir daha izle hic birşey anlamamışsın filmden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Senaryo acayip kopuktu bence 5 6 filmlik konu vardı filmin içinde hepsini birbirine karıştırmışlar. Hop ordan kalipso çıkıyo fırt burdan meğersem korsan kralı diye bişe varmış o çıkıyo vay efendim Kodları tutan bi adam varmış çok karizma korsanmış o çıkıyo. Açıkcası hiç bi temele dayandırılmadan birden ortaya çıkan olaylar silsilesi beni ve diğer izleyen arkadaşlarımı çok yordu ve sıktı. Film boyunca birkaç sahnede gülebildim o kadar. Bu kadar karambole ne gerek vardı bilmiyorum. Ayrıca Kaptan Sparrow'un çöldeki taş-yengeç sahnesinde ölüyorum zannettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bence konuyu anlayamamışsınız. Basit bir senaryo değil, sadece karmaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 İyiydi yaw. "Pirate Codex" ve onu koruyan şahısın hastasıyız. Nasıl bir karizmadır o be. Elizabeth'e acıdık hepberaber. Will 10 sene denizde, 1 gün karada. Yazık yaw. Calipso sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 4 çekilir bence. bide o codexi koruyan elemanı hep jack'e benzettim. filmde sanki jackin babasıymış gibi benzetme sezdim. böle arada yanyana geliolardı felan. =) tipler tavırlar benzeşio zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Jack'in babası zaten :) edit:onu oynayan da zaten Keith Richards Rolling Stones'in efsane gitaristi.Jack Sparrow karakterinin özellikle tipi bakımından onun 1960'lardan sonraki tipinden esinlenme varmış,özellikle Johhny Deep çok istemiş bu filmde olmasını da ufak bir rolü kabul etmiş :) [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 01:24 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Abi ufak bi rol ama karizma süper. Tek hareketle korsan lordları hizaya geçiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 + Baba annem nasıl? Sahnesi süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]Yaw Arkadaşlar 10 Yıl Sonunda Buluşuyorlar Mutlu Mesut Yaşıyorlar Demişte ...Benim Anladığım Kadarıyla O Lanet Ortadan Kalkmıyor Öylece...Will Her Türlü Uçan Hollandalıya Bağlı Başka Birisi Kalbini Kesip Kendi Kalbini Koymadığı Sürece Hatta Will'in Babasıda Orda Karada Bir Gün Suda 10 Yıl Kalacaksın Diyor...Davy Jones'un İhanetinden Dolayı Gelen Lanet Ahtapot Kafa Olması Yoksa Will Bi On Sene Çalışıp Sonra Geri Karaya Dönmüyor Biri Kalbini Kesene Kadar Orda Uçan Hollandalının Anlaşmasını Yerine Getirmekle Yükümlü Will(Benim Anladığım Kadarı İle)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]lanet gitmiyor zaten 10 yılda bir kez karaya çıkıyor sonra geri dönüyor. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]filmlerin romantik kısımları beni pek bi ilgilendirmediği için bütün filmde EN çok sevdiğim kısım Black Pearl ile Flyling Dutchman'ın teketek kapışmasıydı :D acayipppp gaz olurum öyle sahnelerde nitekim de oldum.. Black Pearl ağzının payını iyi verdi bence :D[/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:10 tarihinde, Sovereign tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 izleyemeyenler için yazılardan sonrası.. http://www.youtube.com/watch?v=fUzkzj76r7g&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben yeni izledim gusel olmus ama ilk bolumler cok sıkıcı geldı. ilk filmler cok daha guseldi bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 artık kabak tadı vermeye başladı bu karayip korsanları ya...belli 4. süde gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yazılardan sonrasının düzgünü http://www.youtube.com/watch?v=HcbY-Q-zp6c&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben çok sevdim filmi ama afm'ye kafam girsin..saat 10da başlayan filmde 2 reklam seansı 45 dakika sürdü nertedeyse..10da girip 01.40ta mı ne çıktık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bi de kenshin said: öyle bir yazmışsın ki birisi keserse kurtulacak gibi..hayır birisi onun kalbini keserse o da ölecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Lanetten Kurtulcak Sonuçta =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar