Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pirates of Caribbean : At Worlds End

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Davy jones un kendi kalbi ordaki.
Şimdi olay u,

Davy jones 10. yılında karaya dönüyor buluşma noktasına.Ama kalipso orda yok, tahminen başka biriyle beraber zaten its my nature diyor kadın açıklarken.
Davy jones da buna çok kızıyor,aldatılmıs hıssedıyor. Gidip konseye onu nasıl yaklayabilceklerini söylüyor, ve kalbini çıkarıyor ki hissetmesin.
Kendi kalbi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Çok anlaşılmayan olay vardı yahu, neden orada evlendiler, william neden dutchman oldu, dutchman olması için yapılması gerekenler falan filan nası ayarladılar? Evlenme sahnesi dutchman ile alakalıydı heralde. Beckett neden Elizabeth'in babasını öldürdü? Bizim deniz canavarı hala hayatta mıydı? Hayatta ise neden hiç kullanmadılar? Şimdi o deniz canavarı William'ın emrinde mi olacak? William elizabeth'e nasıl bir daha geri dönebilecek? Calypso'yu serbest bıraktılar da ne oldu? Calypso nası oldu da o büyücü şeysinin içine hapsoldu? Bildiğim kadarıyla o hatun eskiden jack'e yazıyodu fakat bi baktık eski dutchman (john heralde) sevgilisi çıktı, o kalp sevgilisinin değil miydi? Sevgilisinin kalbini söktüğü yazmıştı? o hoo daha birsürü soru var bikaç kere daha izlemek lazım filmi :/
sen filmi bir daha izle hic birşey anlamamışsın filmden :S
Sosyal ağlarda paylaş

Senaryo acayip kopuktu bence 5 6 filmlik konu vardı filmin içinde hepsini birbirine karıştırmışlar.
Hop ordan kalipso çıkıyo fırt burdan meğersem korsan kralı diye bişe varmış o çıkıyo vay efendim Kodları tutan bi adam varmış çok karizma korsanmış o çıkıyo. Açıkcası hiç bi temele dayandırılmadan birden ortaya çıkan olaylar silsilesi beni ve diğer izleyen arkadaşlarımı çok yordu ve sıktı. Film boyunca birkaç sahnede gülebildim o kadar.
Bu kadar karambole ne gerek vardı bilmiyorum. Ayrıca Kaptan Sparrow'un çöldeki taş-yengeç sahnesinde ölüyorum zannettim...
Sosyal ağlarda paylaş

Jack'in babası zaten :)

edit:onu oynayan da zaten Keith Richards Rolling Stones'in efsane gitaristi.Jack Sparrow karakterinin özellikle tipi bakımından onun 1960'lardan sonraki tipinden esinlenme varmış,özellikle Johhny Deep çok istemiş bu filmde olmasını da ufak bir rolü kabul etmiş :)

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 01:24 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Yaw Arkadaşlar 10 Yıl Sonunda Buluşuyorlar Mutlu Mesut Yaşıyorlar Demişte ...Benim Anladığım Kadarıyla O Lanet Ortadan Kalkmıyor Öylece...Will Her Türlü Uçan Hollandalıya Bağlı Başka Birisi Kalbini Kesip Kendi Kalbini Koymadığı Sürece Hatta Will'in Babasıda Orda Karada Bir Gün Suda 10 Yıl Kalacaksın Diyor...Davy Jones'un İhanetinden Dolayı Gelen Lanet Ahtapot Kafa Olması Yoksa Will Bi On Sene Çalışıp Sonra Geri Karaya Dönmüyor Biri Kalbini Kesene Kadar Orda Uçan Hollandalının Anlaşmasını Yerine Getirmekle Yükümlü Will(Benim Anladığım Kadarı İle)[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]filmlerin romantik kısımları beni pek bi ilgilendirmediği için

bütün filmde EN çok sevdiğim kısım

Black Pearl ile Flyling Dutchman'ın teketek kapışmasıydı :D acayipppp gaz olurum öyle sahnelerde nitekim de oldum..

Black Pearl ağzının payını iyi verdi bence :D[/spo]

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:10 tarihinde, Sovereign tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...