Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 of heyecan bastı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 http://www.dailymotion.com/us/cluster/fun/featured/video/x21i84_black20-trailer-park-pirates-of-the Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 2 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 20 saat kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yarın 14.30 seansına konak piere 6 tane biletim bulunmaktadır.. mutlu aynı zamanda mesudum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 o biletlerden birinin sahibiyimdir... mutlu mesudumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 izlemeye gidemiyorum, son paramla gitar teli almam lazım :( torrent'i çabuk düşse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bugün gösterime girdi ankarada gitmek isteyenler icin büyülü fener kızılay ve bahcelievler salonları bombos :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Biz biraz hayvanlık ettik 20 kişilik rezervasyon yaptırdık Arcadium Cinebonus'da (ankara) 2:30 da başlıycak şimdi çıkmam lazım. Of çok heycanlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ohooo :( bugünde sınavlarım var neyse yarına artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 lol...torrenti shemale çıktı, midem bulandı iğrenç. *iç ses: izlemeseydin bulanmazdı.sus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 gittik gördük ve beğendik.. güzel olmuş güzel ayrıcana bi ara uzun uzun yorum yaparım.. =))) long live captain jack sparrow...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bazi yerlerde sacmalasalarda (will ve elizabeth'in olayi) genel olarak guzel filmdi. 4. yolda dediler sonda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bence 1-2 daha zevkliydi. bide bişi sorcam.ben unuttum ve cast sırasında çıktım sinemadan.castden sonra bişiler gösteriomu? ne gösteriyor spoda yazsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]konu ortalarda birbirine girdi, herkes birbirine kazık attı ama kim kime ne zaman ne şekilde kazık attı anlayamadım. ama ilk 3'lü için güzel bir bitiş filmiydi. en son gördüğüm sahneden devamı geleceği anlaşılıyor. inşallah devam eder. elizabeth'in bacakları, elizabeth'in bacakları, elizabeth'in bacakları, elizabeth'in bacakları, elizabeth'in bacakları ronronronronronron...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 şimdi geldim filmden hiç beğenmedim, acaip sıkıldım film boyunca zaten çok uzun geldi uzunlugunu bırak aşırı efekt manyağı olmuş konu hikaye anlamını yitiricek kadar karmaşıklaşmış finalide beğenmedim. 2. filmde okadar eglenip zevkle izlerken bunda bukadar sıkılabilecegim aklıma bile gelmezdi. luzumsuz bi film olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 filme gittik(m) 2 fragman geriye kalan 30 dk boyunda tv de gorebilceginiz reklamları verdi filme gelince ilk 2 kadar olmasada güzeldi hatta bi ara azkalsın uyuyordum arada güldürdüler allahtan yoksa film boyunca uyuyabilirdim @gerge torrent cinin hazin sonu :P 9 ytl ne kıyda git bare :P [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 22:44 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Şimdi geldim , konuyu çok karmaşıklaştırmışlar vs. şimdi oturup spoiler içinde yazamıycam hiç bişey ama görsel açıdan hakikaten büyüleyiciydi . Ayrıca Prison Break'de Mr. Kim karizmasıyla gönlümde taht kurmuştu , ancak bu filmde libidosunu yerlere kusmuş , takdir etmedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 pb de mr. kim kimdi yaw :D bu filmdede hangi roldeydi hic dikkat etmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hayatimda izledigim en kötü filmlerden ve ilk kez bi film devam ederken çıktım (bi işimde vardı ama durabilirdim)ne karmaşıklık yaratmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 eheh filmde this is madness, this is politics lafi dikkatimi cekti acaba gondermemi yapmislar istemedenmi olmus? sonucta 300 yayinlandiginda cekimleri falan bitmisti heralde filmin o yuzden heralde rastlanti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 valla o this is madness dedigi sahnede biz arkadasla aynı anda gaza gelip this is spartaaa diye bagırdık kendiliginden oldu aniden reflex gibi bişy olmuş yandakiler garip garip baktılar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 valla ben filmi çok beğendim ciddi eleştircek bir negatif yön bulamıyorum gerçekten doyurdu film.this is madness bölümünde bende takıldım az kaldı bağırıyordum this is sparta diye hehe tam sinemada izlenilmesi gereken bir film olmuş kanımca film duruyor duruyor ama sonunda bir patlıyor ki ekşına doyuyorsunuz :) espri dozu tam kıvamındaydı bayağı güldüm. edit: kişisel yorumlara saplantılı kalmayın tabi, genelde benim beğendiğim filmler hep burda yerden yere vuruluyor ya ben zevksizim ya da millet eleştri manyağı :p [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:09 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 çok keyifliydi.. birkaç kere daha izlenince daha çok keyif verir. 3.filmde cok kalite olmuş. 8 veriyorum 10 üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yemekti memekti simdi girebildim eve.. 12 matinesi xD karmaşik filan ama serinin en iyi filmi budur diyorum ben. cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar