Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pirates of Caribbean : At Worlds End

Zegna

Öne çıkan mesajlar

[spo]konu ortalarda birbirine girdi, herkes birbirine kazık attı ama kim kime ne zaman ne şekilde kazık attı anlayamadım. ama ilk 3'lü için güzel bir bitiş filmiydi. en son gördüğüm sahneden devamı geleceği anlaşılıyor. inşallah devam eder.

elizabeth'in bacakları, elizabeth'in bacakları, elizabeth'in bacakları, elizabeth'in bacakları, elizabeth'in bacakları ronronronronronron...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi geldim filmden

hiç beğenmedim, acaip sıkıldım film boyunca zaten çok uzun geldi uzunlugunu bırak aşırı efekt manyağı olmuş konu hikaye anlamını yitiricek kadar karmaşıklaşmış finalide beğenmedim.

2. filmde okadar eglenip zevkle izlerken bunda bukadar sıkılabilecegim aklıma bile gelmezdi.

luzumsuz bi film olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

filme gittik(m) 2 fragman geriye kalan 30 dk boyunda tv de gorebilceginiz reklamları verdi filme gelince ilk 2 kadar olmasada güzeldi hatta bi ara azkalsın uyuyordum arada güldürdüler allahtan yoksa film boyunca uyuyabilirdim

@gerge torrent cinin hazin sonu :P 9 ytl ne kıyda git bare :P

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 22:44 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi geldim , konuyu çok karmaşıklaştırmışlar vs. şimdi oturup spoiler içinde yazamıycam hiç bişey ama görsel açıdan hakikaten büyüleyiciydi . Ayrıca Prison Break'de Mr. Kim karizmasıyla gönlümde taht kurmuştu , ancak bu filmde libidosunu yerlere kusmuş , takdir etmedim .
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben filmi çok beğendim ciddi eleştircek bir negatif yön bulamıyorum gerçekten doyurdu film.this is madness bölümünde bende takıldım az kaldı bağırıyordum this is sparta diye hehe tam sinemada izlenilmesi gereken bir film olmuş kanımca film duruyor duruyor ama sonunda bir patlıyor ki ekşına doyuyorsunuz :) espri dozu tam kıvamındaydı bayağı güldüm.

edit: kişisel yorumlara saplantılı kalmayın tabi, genelde benim beğendiğim filmler hep burda yerden yere vuruluyor ya ben zevksizim ya da millet eleştri manyağı :p

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:09 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...