Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lig Tv Aboneliği İptal Kampanyası

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Yav arkadaslar biraz aklinizi basiniza alin hepiniz genc adamlarsiniz elinizin altinda bir bilgi kultur hazinesi olan internet var..

Lig tv den cekilmekmis bu takimlarin paralarininin %80 ini kim veriyor? Siz lig tv den cikin fenerbahce 1 yil icinde herhangi bir anadolu takimi olur.. Fenerbahcenin neden seyircisi var herzaman gazetede haberi var her haftasonu maci var..

Ikinci konu sen Ali Koc olarak cikip ekmegimizi caldi serefsizler dersen sonrada sizde duzgun yayinlayin su haberleri dersen adamlar konusur.. Bence orda Ali koc kendini kaybetti simdide cok pisman yarin bu adama ceza gelicek yine konusucaklar..

Ilk golden once bobonun faulu var diyorlar bana orda faul oldugunu gosterecek futbol gecmisi 1 yildan fazla olan biri ciksin operim elini..

Ya keske hakem ciksada canli yayina dese kardesim itiraziniz olan pozisyonu getirin tartisalim.. Fenerbahcenin getirecegi pozisyon maksimum 3 tur..

Bakinin atilmasi gerekiyor evet bencede atilmasi gerekiyordu ama yaptigi hareketlerin hicbirinde kasti birsey yok herif kazma..

Lugona boboyu oldurmek icin girdi.. Sari kart cikti dunyanin her yerinde ona kirmizi kart versen kimsenin giki cikmaz.. Topu aldi yere vurdu. Ugandada bile sari kart o hareket hala itiraz ediyor.. Onder bizim adama ucan tekme atti.. Yillar once halilagic in yaptigi bir hareket vardi.. Yorumcu bu hareket faul degil 1. dereceden adam oldurmeye tesebus demisti bence farki yok.. Orda yanlis bir hareket yapsan kirarsin herifin boynunu..

Taraftarin Vur! Vur! Vur! Vur! tezaruhatina uyan fenerbahce kontrolu kaybetti ve macida kaybetti..
Takim birbirine girdi sonra bjk lileri dovdu yoneticiler savas ilan etti 50 bin kisiyi kontrol edilemeyecek bir kivama getirdiler diye tehdit etti..

Iste Fenerbahce durusu..

28 mac yapmislar 12 macta puan kaybettilerse zico basin toplantisinda hepsinin hakem hatasi oldugunu iddia etti.. 11 vs 14 oynuyorlarmis..

Ali Koc ta kazansaydik yapmayacaktik bu aciklamayi diyor en cok ona guldum ben eliyle gol atildiktan sonra evet elimizle attik hakeme cok kizginiz gormedi diyen yada faullu bir golde evt tuncay faul yapti keske vermeseydi golu diyen yada evet ofsaytti diyen bir fenerbahce yoneticisi ciktida benmi bilmiyorum..

Hicbir takimin yoneticisi cikmaz ayrica etikligi centilmenligi bu kadar tartisilan bir takimin yoneticisinin bunu demesi 2 kat gulunc..
Sosyal ağlarda paylaş

terbiyesizlik yapıldıgı yok

fenerbhaçe ligden cekilmicek sende biliosun.digiturke devam edicek sende biliosun.boş boş tehditler bunlar

dün murat özaydınlı fb tv ye cıkmış konusuodu komik şeyler söledi.mahmut uslu hakkaten şaşırmış.devleti göreve cagırıyorum başbakanı göreve cagırıyorum bilmemne.şike varmış şaibe varmış.biz golleri atsaydık bile attırırlardı gibi şeyler soluodu yani.

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 16:57 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

terbiyesizlik kavramını açıkla bi.fenere koyim fenere sokyim mı dio insanlar?

sadece genel olarak herkesin düşüncesi(fenerliler hariç))

fenerbahçenin gereksiz ağlama zırlamalarıdır.ligden çkeilcez digiturkten ayrılcaz gibi gereksiz tehditleri falan.insanlar eleştirio kimse terbiyesizlik yapmıo

ama fener hakkında ne konuşşsan sizin için hakaret gibi gelio endense
Sosyal ağlarda paylaş

yahu hangi topice baksam tabi azizin paraları var şike yapıyonuz yok bjk hep takar ömrü boyunca taktı fbnin kaderi bu yenilmeye mahkum gibi şeyler görüyorum hala hakaret yok diyosunuz bir tane yazı yazmadım ben gs bjk hakkında böyle ama fb ile iligli konu oldu mu maşallah döktürüyosunuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...