Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ettirmezseniz GSli olun hadi bakalım hodri meydan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Benım sahsi fıkrım cafelerın kahvelerın lokantalrın falan dıgıturkunu ıptal etmeyeceği yonunde ozaman fb nın kampanyası dıgıturku etkılemez cunku dıgıturk parayı bu tıcarı mekanlardan kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Millet alışmış digitürke hayatta iptal falan ettirmez. Sadece maç izlemiyorki insanlar. Sadece Lig TV aboneliğini iptal ettirselerde bi anlamı olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yav arkadaslar biraz aklinizi basiniza alin hepiniz genc adamlarsiniz elinizin altinda bir bilgi kultur hazinesi olan internet var.. Lig tv den cekilmekmis bu takimlarin paralarininin %80 ini kim veriyor? Siz lig tv den cikin fenerbahce 1 yil icinde herhangi bir anadolu takimi olur.. Fenerbahcenin neden seyircisi var herzaman gazetede haberi var her haftasonu maci var.. Ikinci konu sen Ali Koc olarak cikip ekmegimizi caldi serefsizler dersen sonrada sizde duzgun yayinlayin su haberleri dersen adamlar konusur.. Bence orda Ali koc kendini kaybetti simdide cok pisman yarin bu adama ceza gelicek yine konusucaklar.. Ilk golden once bobonun faulu var diyorlar bana orda faul oldugunu gosterecek futbol gecmisi 1 yildan fazla olan biri ciksin operim elini.. Ya keske hakem ciksada canli yayina dese kardesim itiraziniz olan pozisyonu getirin tartisalim.. Fenerbahcenin getirecegi pozisyon maksimum 3 tur.. Bakinin atilmasi gerekiyor evet bencede atilmasi gerekiyordu ama yaptigi hareketlerin hicbirinde kasti birsey yok herif kazma.. Lugona boboyu oldurmek icin girdi.. Sari kart cikti dunyanin her yerinde ona kirmizi kart versen kimsenin giki cikmaz.. Topu aldi yere vurdu. Ugandada bile sari kart o hareket hala itiraz ediyor.. Onder bizim adama ucan tekme atti.. Yillar once halilagic in yaptigi bir hareket vardi.. Yorumcu bu hareket faul degil 1. dereceden adam oldurmeye tesebus demisti bence farki yok.. Orda yanlis bir hareket yapsan kirarsin herifin boynunu.. Taraftarin Vur! Vur! Vur! Vur! tezaruhatina uyan fenerbahce kontrolu kaybetti ve macida kaybetti.. Takim birbirine girdi sonra bjk lileri dovdu yoneticiler savas ilan etti 50 bin kisiyi kontrol edilemeyecek bir kivama getirdiler diye tehdit etti.. Iste Fenerbahce durusu.. 28 mac yapmislar 12 macta puan kaybettilerse zico basin toplantisinda hepsinin hakem hatasi oldugunu iddia etti.. 11 vs 14 oynuyorlarmis.. Ali Koc ta kazansaydik yapmayacaktik bu aciklamayi diyor en cok ona guldum ben eliyle gol atildiktan sonra evet elimizle attik hakeme cok kizginiz gormedi diyen yada faullu bir golde evt tuncay faul yapti keske vermeseydi golu diyen yada evet ofsaytti diyen bir fenerbahce yoneticisi ciktida benmi bilmiyorum.. Hicbir takimin yoneticisi cikmaz ayrica etikligi centilmenligi bu kadar tartisilan bir takimin yoneticisinin bunu demesi 2 kat gulunc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 beşiktaş-samsun maçından sonra babam sinirlenip iptal ettirmişti Digitürk'ü.Mutluyuz artık,eski fanatik babam yok sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya iptal ettirelim de sorun o değil,tutturmuşlar Fener'i bu yüzden sevmiyoz,şu yüzden sevmiyoz,banane kardeşims evmiyorsan sevme,Ben bjk ve gs'yi seviyor muyum?Hayır sevmiyorum ama burda sizin gibi de rakip takıma terbiyesizlik yapmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 terbiyesizlik yapıldıgı yok fenerbhaçe ligden cekilmicek sende biliosun.digiturke devam edicek sende biliosun.boş boş tehditler bunlar dün murat özaydınlı fb tv ye cıkmış konusuodu komik şeyler söledi.mahmut uslu hakkaten şaşırmış.devleti göreve cagırıyorum başbakanı göreve cagırıyorum bilmemne.şike varmış şaibe varmış.biz golleri atsaydık bile attırırlardı gibi şeyler soluodu yani. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 16:57 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 fb kendine özel bir lig kurar bence :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: terbiyesizlik yapıldıgı yok forumdaki Fenerbhaçe topiclerindeki gs'li ve bjk'lilerin yazılarını oku,görürsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 terbiyesizlik kavramını açıkla bi.fenere koyim fenere sokyim mı dio insanlar? sadece genel olarak herkesin düşüncesi(fenerliler hariç)) fenerbahçenin gereksiz ağlama zırlamalarıdır.ligden çkeilcez digiturkten ayrılcaz gibi gereksiz tehditleri falan.insanlar eleştirio kimse terbiyesizlik yapmıo ama fener hakkında ne konuşşsan sizin için hakaret gibi gelio endense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bu forumdaki ne sabırlı kişi benimdir heralde Fenerbahçeliler arasında,ben gs'ye taktık dün gece yazarsam bu terbiyesizliktir..Bunu da duydum ben burada ama cvp vermedim..daha niceleri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 onları he de geç.normal tartıştıktan sora bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yar saçların lüle lüle, FB sana güle güle :) Gördüğünüz gibi hakaret değil eğlendirerek takılıyorum kalbi kırık FBli arkadaşlarmıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Zamanında 11 puan geriden gelirken Lig Tv aboneliğini iptal etmek isteyen Beşiktaş taraftarıyla dalga geçen Fenerbahçe taraftarımı yürütüyor bu kampanyayı ? Ne güzel dünya be :) dönüyor yine seni buluyor eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ya amma agladiniz be tamam 25 yil oldu kupayi alamadiniz oraya buraya satasicaginiza gidin zicoya satasin mal gibi kezman'i oynaticagina semih'i koysa kesin atardi kacan pozisyonlarin cogunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 İsteyen iptal ettirsin yav bize ne aslında. Bu haftaki maça lig tv kamerasını sokmayız gibi bişi demişler federasyon avukatları mı lig tv avukatları mı ne gidip kontrol ediceklermiş. Gereksiz geriyorsunuz ortalığı sonra herkes bize düşman herkes bize kıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yahu hangi topice baksam tabi azizin paraları var şike yapıyonuz yok bjk hep takar ömrü boyunca taktı fbnin kaderi bu yenilmeye mahkum gibi şeyler görüyorum hala hakaret yok diyosunuz bir tane yazı yazmadım ben gs bjk hakkında böyle ama fb ile iligli konu oldu mu maşallah döktürüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ii ozman telegol yada cine5 yeniden acılsın orda izleyelim maçları :S gereksiz tartışmalar bunlar 1-2 aya unutulur gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar