Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 tarifi bu siteden aldım ama kendim anlatıyorm :D Malzemeler: * 3 adet soğan * 1 çay bardağı soda * 1 yumurta * 1/2 çay bardağından biraz fazla süt * aldığı kadar un * tuz * Kızartmak için sıvıyağ önce soda,yumurta,süt ve tuzu karıştırın.Daha sonra üzerine yavaş yavaş un ilave edin. Karışım boza gibi akışkanla akışkamayan arasında bi kıvama gelince un dökmeyi bırakın. Daha sonra soğanın dışını soyduktan sonra enine ince ince doğrayın. Bu sayede iç içe geçmiş bir sürü soğan halkası olacak. Bunları ayırın. Sonra üzerlerine biraz un dökün hepsinin az çok un kaplanmasını sağlayın. Daha sonra hepsini karışımın içine atın. Her tarafları bununla kaplanana kadar elinizle karştırın soğanları. Daha sonra soğanların yüzeceği kadar kızarmış yağın içine bunları atın. Ateşin altı tam yanıyo olsun, kısmayın. Attıktan sonra önce birbirlerine yapışacaklar. Sorun değil daha sonra pıt diye vurunca ayrılıyo. İşte bi 3-4 dakkada pişiyo. Sonra çıkarın üstüne peçete serdiğiniz bi tabağa doldurun. Yiyin [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 23:36 tarihinde, Caranlothwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Hımm... Saol. Ama sanırım biraz öküzlük edip soracağım; Burda kastedilen soda nedir_? Maden suyu değil herhalde? Cahillik işte ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 valla bildiğin maden suyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 vaay guzelmiş ben hep ahzır alıyorum bunu donmuş pişiriyorum onlarınki sanırım pire şeklinde ki soğana şekil vererek oluyo cok guzel olmuyo bunuda deniyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 galete unu > un bira > soda [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 05:24 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 "Karışım boza gibi akışkanla akışkamayan arasında bi kıvama gelince" akışkanlar mekaniğinde bi devrim! akışkamamak, akışkamak, akışka! Akhışka akünün üreticisi Temel reis holdingten bir yenilik daha!! bayilikler verilecektir. iletişim için lütfen: 776-153154 ________ onion rings güzeldir.. severek yeriz.. bi de kalamar vardı.. bööle halka halka.. o da güzeldi de.. kalmadı be baba! yedik onu biz biliyon mu? olsa dükkan senin.. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 06:32 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Allah razı olsun ya.. midemize bişi girdi sayende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: Yiyin başka bişi yapsak olmuyo mu : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 :D çerçeveletip asabilirsibilrisiniz ama koku yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 soda kullanmasak olmaz mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yalnız o site harikaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Halka olan herşeyi severiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 soda yerine bira da kullanan var ama bilmiyom sanki soda tat katıyo buna. not: sakın tek başınıza yarım soğandan fazlasını yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Halka olan herşeyi severiz. Samara... Gel canım... Atıl!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Yuvarlak erkek adamı bozar.Karelerinden yokmu bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ben yaptım güzel oldu. Birde bira ile deneyeceğim. Sağol tarif için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya ben de yaptım güzel oldu ama biraz tatsiz oldu tuzu az tutmuştum acaba ondan mı bilemiyorum fakat yanina böyle kalamar sosuna benzer bişi kötü olmaz diye düşünüyorum tarifini bilen var mı yada başka bir sos tarifi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 güzele benzo sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 2 gündür yapıyorum tam kabarmıyo lan yağlı şeyi yemekten uyuyamıcam gece güzel oluyor bir de şerefsiz ühühü [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 01:55 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: ghost_boo üye § 27 Nisan 2007, Cuma - 23:04 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- başka bişi yapsak olmuyo mu : P püüü fesat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yaptım şahane oldu tavsiye edom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 migrostan dondurulmus sogan halkalar aldım.yaga atıp 10 dakikada yenecek kıvama getiriyorum.öneririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 oha hazıra para yetiştiremiyordum çok iyi oldu bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: püüü fesat. Yok be öle değil.. Sensin Fesat. git pis adam! yiyin demesi hoşuma gitti sadece xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 galete + bira kullanarak yaptım. Efes Dark kullandım önce sonra Miller. Efes çok daha iyi oldu. Tavsiyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar