Zopik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Merhaba, Asagida yer alan bir kac soruyu kisaca cevaplarsaniz sevinirim. 0. T-shirt ve boxer'lara (ozellikle ilginc baskilara sahip olanlara) duskun musunuz ? Bu tip urunler arar misiniz ? 1. Ihtiyaciniz oldugunda internet ustunden t-shirt ve boxer gibi isteginize ozel baskilarin bulunabilecegi urunler alir misiniz ? 2. (Bir onceki sorunun cevabi olumlu ise) Bu tip urunleri ne siklikla alirsiniz ? 3. Hosunuza giden bir urunler soz konusu oldugunda ne kadar para harcarsiniz ? 4. Urununuzu aldiginiz firmanin/kisinin ayda sadece 2 kere (15 gunde 1) teslimat yapmasi sizce bir sorun yaratir mi ? (Bir baska deyisle urununuzu almaniz 2 haftaya kadar uzayabilir fakat bu 3 gunde gelir deyip 2 hafta sonra gondermek degil. Alacaginiz zaman belli her sekilde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. T-shirt ve boxer'lara (ozellikle ilginc baskilara sahip olanlara) duskun musunuz ? Bu tip urunler arar misiniz ? evet ararim evde devamlı boxer'la gezdiğim için boxerın şekli şemali önemlidir. tshirtler de gırgır olsun isterim. severim de aldikca alasim gelir. 1. Ihtiyaciniz oldugunda internet ustunden t-shirt ve boxer gibi isteginize ozel baskilarin bulunabilecegi urunler alir misiniz ? evet tshirt alıyorum genelde. 2. (Bir onceki sorunun cevabi olumlu ise) Bu tip urunleri ne siklikla alirsiniz ? iki üç ayda bir 3. Hosunuza giden bir urunler soz konusu oldugunda ne kadar para harcarsiniz ? hoşuma gidenler ne kadar tutuyosa o kadar 4. Urununuzu aldiginiz firmanin/kisinin ayda sadece 2 kere (15 gunde 1) teslimat yapmasi sizce bir sorun yaratir mi ? (Bir baska deyisle urununuzu almaniz 2 haftaya kadar uzayabilir fakat bu 3 gunde gelir deyip 2 hafta sonra gondermek degil. Alacaginiz zaman belli her sekilde) e farketmez tabi ama mayıs gibi ısmarladıysam hoş olmaz. sonuçta tshirt bu yazın daha bi sık giyilir ama kışın falan farketnez nasılsa dolapta 3 tshirt yok. ayda 2 çok az aslında. haftada bir olmalı en azından her gün olmamasını anlarım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. T-shirt ve boxer'lara (ozellikle ilginc baskilara sahip olanlara) duskun musunuz ? Bu tip urunler arar misiniz ? düskün değilim aramam. 23 yaş 1.82 boy.uzun saç yakışıklı bi delikanlıyım. 1. Ihtiyaciniz oldugunda internet ustunden t-shirt ve boxer gibi isteginize ozel baskilarin bulunabilecegi urunler alir misiniz ? alirim. 2. (Bir onceki sorunun cevabi olumlu ise) Bu tip urunleri ne siklikla alirsiniz ? yılda 3-4 defa 3. Hosunuza giden bir urunler soz konusu oldugunda ne kadar para harcarsiniz ? ferrari'mi satarım, harcarım gerekirse. 4. Urununuzu aldiginiz firmanin/kisinin ayda sadece 2 kere (15 gunde 1) teslimat yapmasi sizce bir sorun yaratir mi ? (Bir baska deyisle urununuzu almaniz 2 haftaya kadar uzayabilir fakat bu 3 gunde gelir deyip 2 hafta sonra gondermek degil. Alacaginiz zaman belli her sekilde) Sorun yaratır.o Kişiyle alışveriş yapmam.bekleyemem sıkıntı olur.asla, alakam olmaz.benden uzak dursun.ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0 - Tek renkli , desensiz , koyu t-shirtler giyerim genelde. İç çamasşr olarak dolabımda ne bulursam giyerim , rahat olsun yeter. 1 - Bir kere EVE Online t-shirtü almıştım. Başka yok. 2 - Yirmi yılda bir. 3 - Kalite fiyatla oranlı artsa da 100 YTL verip bir şarap alırken 50 YTL verip bir t-shirt almam. 4 - Yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. evet düşkünüm. 1. alırım. 2. ayda bir. 3. ürünün fiyatı neyse o kadar harcarım. 4. sorun yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. T-shirt ve boxer'lara (ozellikle ilginc baskilara sahip olanlara) duskun musunuz ? Bu tip urunler arar misiniz ? almaya çalışırım lakin fazla seçici davranıyorum. ne kadar özgün olursa o kadar alasım gelir 1. Ihtiyaciniz oldugunda internet ustunden t-shirt ve boxer gibi isteginize ozel baskilarin bulunabilecegi urunler alir misiniz ? internetten alacağımı zannetmem. sonuçta t-shirt bu. denemek falan lazım. kalıp malıp uymassa diye. şişman adamım ben. deniycem banane. 2. (Bir onceki sorunun cevabi olumlu ise) Bu tip urunleri ne siklikla alirsiniz ? olumsuz olduğu için bi önceki soruya cevabım, geçiyorum 3. Hosunuza giden bir urunler soz konusu oldugunda ne kadar para harcarsiniz ? utility'mi maksimize edecek kadar. fiyat/datmin şeyi yaparım kendi çapımda. bu oran ne kadar küçükse o kadar para harcamayı göze alırım 4. Urununuzu aldiginiz firmanin/kisinin ayda sadece 2 kere (15 gunde 1) teslimat yapmasi sizce bir sorun yaratir mi ? (Bir baska deyisle urununuzu almaniz 2 haftaya kadar uzayabilir fakat bu 3 gunde gelir deyip 2 hafta sonra gondermek degil. Alacaginiz zaman belli her sekilde) dışarıda bulamayacağım bi ürünse ve çok istiyosam almayı sabredebilirim. ama yetkililere imkanlar dahilinde 2 haftalık süreyi kısaltmaları konusunda da tavsiyede bulunmaktan geri kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. T-shirt ve boxer'lara (ozellikle ilginc baskilara sahip olanlara) duskun musunuz ? Bu tip urunler arar misiniz ? Evet ararım bi alışveriş manyaa olarak 1. Ihtiyaciniz oldugunda internet ustunden t-shirt ve boxer gibi isteginize ozel baskilarin bulunabilecegi urunler alir misiniz? Bi iki kere aldığım olmuştur da öyle çok deil 2. (Bir onceki sorunun cevabi olumlu ise) Bu tip urunleri ne siklikla alirsiniz ? Ayda yılda bir 3. Hosunuza giden bir urunler soz konusu oldugunda ne kadar para harcarsiniz ? Beğendiğimi alırım. Pahalıysa beğenmem 4. Urununuzu aldiginiz firmanin/kisinin ayda sadece 2 kere (15 gunde 1) teslimat yapmasi sizce bir sorun yaratir mi ? (Bir baska deyisle urununuzu almaniz 2 haftaya kadar uzayabilir fakat bu 3 gunde gelir deyip 2 hafta sonra gondermek degil. Alacaginiz zaman belli her sekilde) Olur... Çünkü ben kolay heves yaparım ve bi an önce elimde olsun isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. T-shirt ve boxer'lara (ozellikle ilginc baskilara sahip olanlara) duskun musunuz ? Bu tip urunler arar misiniz ? -Düşkün değilim, özel bir arayışım yok ama baskılı olmaması lazım. Resimli şeyleri veya üzerinde markası basılmış şeyleri sevmiyorum.Dümdüz olması lazım yani. Renk te -çoğunlukla- siyah veya koyu gri. 1. Ihtiyaciniz oldugunda internet ustunden t-shirt ve boxer gibi isteginize ozel baskilarin bulunabilecegi urunler alir misiniz ? -Olabilir, duruma göre değişir ama dediğim gibi baskı sevmiyorum özeli geneli farketmez, yani alsam bile nadir olur. 2. (Bir onceki sorunun cevabi olumlu ise) Bu tip urunleri ne siklikla alirsiniz ? -Eskisi dökülecek kadar mahfoldukça, giyilemeyecek hale geldikçe=) 3. Hosunuza giden bir urunler soz konusu oldugunda ne kadar para harcarsiniz ? -Marka takıntım filan yok, hatta sağdan soldan sarkan etiket vs. varsa onları kesmek, sökmek gibi bi huyum da var o açıdan bulabileceğim en ucuz ürünü almayı tercih ederim. Aldıklarımın çoğunluğu 5-15 ytl arasında kısacası. 4. Urununuzu aldiginiz firmanin/kisinin ayda sadece 2 kere (15 gunde 1) teslimat yapmasi sizce bir sorun yaratir mi ? (Bir baska deyisle urununuzu almaniz 2 haftaya kadar uzayabilir fakat bu 3 gunde gelir deyip 2 hafta sonra gondermek degil. Alacaginiz zaman belli her sekilde) -Hayır, zaten yılda 1-2 defa filan alıyorum, 2 hafta o kadar farketmez. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 20:27 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. T-shirt ve boxer'lara (ozellikle ilginc baskilara sahip olanlara) duskun musunuz ? Bu tip urunler arar misiniz ? *Alırım özellikle dikkatimi çeken bir baskıya sahipse 1. Ihtiyaciniz oldugunda internet ustunden t-shirt ve boxer gibi isteginize ozel baskilarin bulunabilecegi urunler alir misiniz ? Eger alacagım site bana güven sağlıyorsa ,iyi bir dizaynı varsa alırım sonucda prof. sitede başlıyor. 2. (Bir onceki sorunun cevabi olumlu ise) Bu tip urunleri ne siklikla alirsiniz ? *Normal şartlarsa 2-3, tabi çok ilgimi çeken bir ürün olursa alternatif yaratılabilir 3. Hosunuza giden bir urunler soz konusu oldugunda ne kadar para harcarsiniz ? *Kalitesi ve o ürünü nekadar istediğime bağlı eger alacagım şey tshirt ve boxersa bu fiyat çok uçuk fiyatlar olmıyacağı garanti 4. Urununuzu aldiginiz firmanin/kisinin ayda sadece 2 kere (15 gunde 1) teslimat yapmasi sizce bir sorun yaratir mi ? (Bir baska deyisle urununuzu almaniz 2 haftaya kadar uzayabilir fakat bu 3 gunde gelir deyip 2 hafta sonra gondermek degil. Alacaginiz zaman belli her sekilde) *Hoşuma gitmez en fazla 1 hafta olması gerekir sonuçta kim beklemekten hoşlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. Evet çok severim . 1. evet 2. 1 veya 2 ayda bir 3. aşırıya kaçmadıkça açarım kesenin ağzını 4. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. evet severim. dolabımın %80 ini bunlar oluşturur. 1. hayır, ama bol seçenek ve kapıda ödeme olursa alırım. 2. dediğim gibi olursa, her mevsim 2-3 şey alırım. 3. kaliteliyse 100 e kadar çıkarda, dandik bişeye sadece baskısı için max 30 falan verırım. 4. sorun yaratmaz hatta guzel bile olabilir son güne kadar karar verme süresi tanır bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. Özellikle T-Shirt severim, ilginç T-Shirt satan sitelerde gezmeyi de severim. 1. Baskı yeterince kaliteliyse harika olur. 2. Fiyata ve baskı kalitesine bağlı yine. 3. Hazır kaliteli T-Shirt fiyatlarını çok aşarsa almam. 4. Bence yaratır. O sürede vazgeçebilirim, unutabilirim, başka sitelere kayabilirim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. T-shirt ve boxer'lara (ozellikle ilginc baskilara sahip olanlara) duskun musunuz ? Bu tip urunler arar misiniz ? ilginç baskılı olan t-shirt ve boxerlara çok da düşkün değilim açıkçası, yaratıcı, zeka ürünü bir şeyler olursa alırım sadece. 1. Ihtiyaciniz oldugunda internet ustunden t-shirt ve boxer gibi isteginize ozel baskilarin bulunabilecegi urunler alir misiniz ? şu ana kadar almadım, sıcak bakıyorum. 3. Hosunuza giden bir urunler soz konusu oldugunda ne kadar para harcarsiniz ? kaliteliyse, uçuk bir fiyata sahip olmasına rağmen verilen parayı hak edecekse harcamaktan çekinmem. 4. Urununuzu aldiginiz firmanin/kisinin ayda sadece 2 kere (15 gunde 1) teslimat yapmasi sizce bir sorun yaratir mi ? (Bir baska deyisle urununuzu almaniz 2 haftaya kadar uzayabilir fakat bu 3 gunde gelir deyip 2 hafta sonra gondermek degil. Alacaginiz zaman belli her sekilde) evet, yaratır. belirli günleri beklemeyi tercih etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. T-shirt ve boxer'lara (ozellikle ilginc baskilara sahip olanlara) duskun musunuz ? Bu tip urunler arar misiniz ? Devamlı değil fakat favori bir kaç tane olur. 1. Ihtiyaciniz oldugunda internet ustunden t-shirt ve boxer gibi isteginize ozel baskilarin bulunabilecegi urunler alir misiniz ? Hayır. 2. (Bir onceki sorunun cevabi olumlu ise) Bu tip urunleri ne siklikla alirsiniz ? Olumsuz. 3. Hosunuza giden bir urunler soz konusu oldugunda ne kadar para harcarsiniz ? Paraya kıyarım. 4. Urununuzu aldiginiz firmanin/kisinin ayda sadece 2 kere (15 gunde 1) teslimat yapmasi sizce bir sorun yaratir mi ? (Bir baska deyisle urununuzu almaniz 2 haftaya kadar uzayabilir fakat bu 3 gunde gelir deyip 2 hafta sonra gondermek degil. Alacaginiz zaman belli her sekilde) Önemlidir. Istediğimde almak hoşuma gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 0. düşkünüm, alırım. 1. tshirt almışlığım vardı yanlış hatırlamıyorsam.. aynısından internet dışında bulamıyorsam alabilirim internetten de. 2. şu kadar zamanda şu kadar alırım diyemem, sadece ilgimi çekenlere ve hoşuma gidenlere rastladıkça aşırıya kaçmadan alabilirim 3. ürünün ne olduğuna bağlı tabi ki. mesela baskılı bir tshirt için 20den yukarı hayatta çıkmam 4. öyle bir sistem önceden belliyse, yani stoklu çalışıyorsa sorun olmaz tabi ki. örneğin ayın 10-20-30'unda teslimat yapıyorsa ben de alışverişimi 9-19-29'unda yaparım. ama benim siparişim ne zaman olursa olsun 10-20 gün sonrasında yapıyorsa teslimatı sorun olur. tabi ödeme zamanına da bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar