nedanko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Simdi daha once konusu acildi mi soruldu mu bilmiyorum. Kisaca aciklamaya calisayim aradigim turden filmleri.. Kisaca film beni dumura ugratmali, bir sonraki sahnede ne olacagini hic bir zaman tahmin edemeyeyim. Yani klasik hollywood filmleri disinda bagimsiz filmlerde de bu tip konseptte filmler bulamiyorum. Yani her zaman bir standardizasyon kaygisi guduluyor, ben demiyorum tabii filmler boyle olmamali ama bir turu olmayan, her ture bulasabilen filmlerde olmali diyorum, eminim ki benden once dusunulmustur ve yapilmistir iste o yuzden bu konuyu aciyorum.. Simdi basindan okudumda biraz muallakta kalmis, soyle orneklendireyim. Yani dumur derken ornegin bir cogunuzun bildigi Fight Club'da her ne kadar bu kategoriye girse de boyle sondan patlamali filmde degil benim dedigim. Ornegin bir film izliyoruz, romantik basliyor, iste kiz ve cocuk arasinda gecen olaylar var, tak kiz bu adami terkediyor cocuk intihar ediyor silahla, kafasina ates ediyor, film hic sansursuz beynin duvara yapismasi kanlarin oluk oluk akmasini gosteriyor.. Ya da ne bileyim, filmin ana karakteri, filmi tum film boyunca goturecegi bariz belli olan adam filmin cok dandik bi yerinde sadece karsidan karsiya gecerken aniden otobus carpiyor, ve oluyor filmde orada bitiyor, yapacagi hersey yarim kaliyor, salliyorum kotu adamlar kazaniyor.. (tarantino filmleride degil tam ama iste) Ya tam demek istedigim filmler cogu zaman gercek insanlarin hayatindan uyarlanmaz. Yani bir filmdeki ana karakterin gercekte olma olasiligi genelde sifira yakindir, bazi seyler olabilir ama filmin tamamini ele aldiginizda imkansiza yakin olabilir.. Gercek hayata ne mi var, uzuntu var dumurlar var, bunlari yansitan film ariyorum.. Yani hayat gibi bizi dumura ugratan filmleri.. Umarim anlatabilmisimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 trajedimi istiyosun tam anlıyamadım, bikaç örnek versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 alışılan mutlu sonları yıkan farklı bi tarz istiyosan match point öneririm. bekleneni vermeyebilir ama derinlemesine bakıldığında farklı bir akım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Pan'ın Labirenti Sihirbaz Serenity(bu pek sayılmayabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 kelebek etkisi cube serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 trajedi degil b dediklerimin bir turu yok, yani bir romantik filmde uzaylilar dunyayi isgal edebilir.. yani bir turu olmayan.. mutlu son falanda degil dedigim, yani ana karakter olse bile film devam edecek filmin tum akisi baska yere gidecek dumur kalacan, e basini niye izledim dur kesin bisi olacak onla ilgili diye beklicen bi bakican film bitmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jamesjersey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 The Prestige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 en son izlediğim 3 filmi tavsiye ediyim ozmn, children of men, brick, stranger than fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 E Oldboy pek tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 GoodFellas American History X Leon The Untouchables aklımdakiler şimdilik,yani bir sonraki sahneyi merakla beklediğim,ne olacak ulan dediğim nadir filmlerdendir bunlar.Belki senin istediğin türde değil vs. ama. Zaten izlemişsinizdir bunları klasikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Danny Boyle filmleride süper olur, mesela bugun cnbc-e'de millions var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 abi sen direk david lynch'i tarif etmişsin, otur bütün filmlerini izle hastası ol :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 lynch filmleri allak bullak eder adamı. ne kadar ısınmaya çalışsam da baydığım bi tür ama tabi sevenlerine büyük saygım var adam o türde üstad. deneyebilirsin dolaylı olarak önerebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mutlaka izlemişsindir ama izlemediysen "The Others" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 american beautiy olabilir belki ya da sixth sense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 eğer söylediini doğru anlayabildiysem, konusu gerçek olaylardan alınma filmler güzeldir. gerçek hayat, her zaman senaryolardan çok daha acaiptir yalnız. ama şindi bi sorun var bak. sen bile anlatırken diyosun ki, adamın beyni duvara yapışsın filan. hah. bu tür hiperrealizm tadında bişi yapıcakların başvurdukları klişelerden biridir bu. bol seks, bol vahşet, bol küfür vs. bunlar filmi "gerçekleştiren" şeyler olur. halbusi kurgu olmasından bişi kaybettirmiyor. tam olarak anlamış olsam ne istediini bişiler söylicem ama... yine de, paradise now garage olimpo hotel rwanda michael collins the perfect circle tae guk gi epey bir holywood filmi olmasına rağmen konusu itibarile three kings hep savaşla veya politikayla alakalı filmler ama yapacak bişi yok. aşkla sevgiyle etkileyemiyoruz seni madem :) irreversible veya almodovar filmleri gibi olmayan gerçekçi filmler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 gerçi tarantino demişsin ama "From Dusk Till Dawn" baya eğlenmiştim izlerken,olaylar birden değişiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 cube tadında bir film varsa bende onu arıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 smokin aces veya smoking aces atm izleyemedim ama altyazi ararken soyle bir goz attim ne oldugu anlasilmiyor :) hakkında bakiim dedim nele yazılmıs aynen anlasılmaz sonda ortaya cıkan cinstenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 evet aynen oyle smokin aces. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 The Sphere Snatch Sonlarını tamin etmek zor, ama beklediğin dumuru da yaşatmayabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 snatch diyince o zaman lock, stock and two smoking barrels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Smokin' aces aksiyon sahneleri dışında gereksiz bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 boş ev (japonlarındı galiba ) izle bunu bana teşekkür ediceksin bak sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 nedense burda yazılmıs büütn filmleri izlemişim be :-D not: boş evin ingilizce adı 3-iron diye de gçiyor. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 20:11 tarihinde, nuki tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar