Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanı adayı açıklandı

Apache

Öne çıkan mesajlar

valla istediği kişiyi cumhurbaskani yapabilecek bi akp gidip abdullah gül ü aday gösterdi. kendi adıma ben mutluyum. cok cok daha kötüsü olabilirdi. ben arınc olur diye düşünüyordum deli rahatladım :p. zaten gerekli oy cogunluğuna sahip sağ/dindar bi parti ile sol muhalefet in ortak istişare ile bi cumhurbaşkanı secebileceğini düşünmek zaten gercek dışı bişey (durum tam tersi olsa da bu tip hukuksal sorunlar ortaya cıkacaktı hic süphesiz). askerin de laikliği tehdit edecek cok bariz bi olay olmadığı sürece müdahale edeceğini de sanmıyorum, etmesinide istemiyorum zaten.

diyecek bişey yok zaten, chp de onaylamadığını toplantıya katılmayacaklarını söylediler. anayasa mahkemesi son sözü söyleyecek gibi hayırlısı diyelim :).
Sosyal ağlarda paylaş

@kingpin: zuahaha güzeel güzeel

şunu gördüm ekşi'de.. ben yazsam bu kadar olurdu =)

abdultayyip

abdulmuttalip isimini cagiristiran bir isim. cagristirma olayi ise soyle;

zamanin birinde benim bir arkadasim vardi, adi abdul... ve onun abisi muttalip. cocugun ustunde abisinin hakimiyeti oylesine oylesine ve oylesine agir...

hic unutmam
bir keresinde ayakkabisinin ipi acilmisti ve abisine sordu "abi baglayabilir miyim" diye...

ortada bir abdul vardi ama icinde muttalip. abisi hayatini çift beden üzerinden sürdürüyordu.

hal boyleyken bizler cocuga ve abisine ortak bir ad koyma karari aldik ve abdulmuttalip adini verdik.

sonrasinda mahalleden tasindilar. haber geldi, cok yaramazlik yapmislar falan...

iki kişinin bir olmasi olayi var. iki ruh bir bedende, şizofreni gibi ama değil. garip...
abdul adinda ve tayyip adinda iki arkadas. bizim mahalleden. kahvede okeye dönerken aklima geldi bu isim, cagristirsam, ikisini bir isim etsem daha kolay olur dedim.

(bugn arkadaslarla hepbiraber kahvede otururken un tayyip abdul un kulagina bir sey fisildadi. abdul de hemen yapiverdi. ben de sinirlendim haliyle... )

goddar

ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster o haçı herkesin görebilecegi sekilde takmış ki gordum konusuyorum, hocalar bile gördü, zaten takmasının normal oldugunu da soledim. İnsanların siyasal ve dinsel farklılıklarının olması normal birsey bu neden bir calısma ortamında rahatsızlık yaratsın? O insan digerlerinin gozune sokim ben müslümanım herkes bilsin ulan diye takmıyor ki kendi inandığı icin takıyor. Ayrıca burda kimseyi de salak yerine koymuyorum ama gidip ilkokul 3. sınıf duzeyi espiri cabasıyla yazı yazanlar var. İnsanları hoşgörülü olmaya davet ediyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

chp oturuma katılmasada akp secicek gibi duruyor gene. ama anayasa mahkemesine basvurucaklar. gerekli cogunluk saglanamadi secimlerde diye. eger anayasa mahkemesi karar gecerli değil derse sezer gene basa gecemeyecek tekrar. neler olacağını kimse bilmiyor :p. barlasa göre (ki kendisi hukukcu aynı zamanda) vefat eden ve istifa eden milletvekilleri dolayısıyla meclisteki toplam koltuk sayısı değilde su anda mevcut olan milletvekili sayısı üzerinden coğunluk sağlanması gerekiyormuş (8 vefat 1 istifa varmış) cumhuriyet tarihinde daha önce yasanmamiş olaylara entrikalara sahit oluyoruz cok enteresan :).
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de içimden bir his eskiden yaşanan aşırı sağcı solcu ayrımının şimdi kendini cumhuriyetçi ve dinci olarak göstereceğini düşünmeye başladım. Gerçi o zamanlar yaşandığı söylenen kadar kötü bir duruma düşülmez herhalde ama bir duruma düşeceğiz gibi yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

basın iyice ayaklar altına alınacak gazeteler kapatılacak yazarlar kovulacak kanallara el konulacak

heryere atamalar yapılacak kendi adamlara heryere dağılacak imam hatiplerin önü açılacak üniversitelere türbanla girilecek

barlar kapatılacak gece bilmem kaçtan sonra içki satışı duracak daha sonra tamamen kalkacak

askerle hükümet kavga içinde olacak heran korkulacak darbeden ve hem korkulurken hem de darbe en çok istenen sey haline gelecek

vs.vs.vs.vs.vs.

askeri ele geçirmesinler de...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...