Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 dennis peki söylermisin o haç takan arkadaşının haç ını herkes görebilicek bir şekilde kafasına mı takmıştı .yada o haç bir partiyi simgeliyormuydu? aynı saçma salak argümanlarla gelmeyin salak değil burdaki bu kadar insan neyin ne olduğunun farkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Kaç universite de kilise var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 valla istediği kişiyi cumhurbaskani yapabilecek bi akp gidip abdullah gül ü aday gösterdi. kendi adıma ben mutluyum. cok cok daha kötüsü olabilirdi. ben arınc olur diye düşünüyordum deli rahatladım :p. zaten gerekli oy cogunluğuna sahip sağ/dindar bi parti ile sol muhalefet in ortak istişare ile bi cumhurbaşkanı secebileceğini düşünmek zaten gercek dışı bişey (durum tam tersi olsa da bu tip hukuksal sorunlar ortaya cıkacaktı hic süphesiz). askerin de laikliği tehdit edecek cok bariz bi olay olmadığı sürece müdahale edeceğini de sanmıyorum, etmesinide istemiyorum zaten. diyecek bişey yok zaten, chp de onaylamadığını toplantıya katılmayacaklarını söylediler. anayasa mahkemesi son sözü söyleyecek gibi hayırlısı diyelim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Gül cumhur başkanı olcak. Daha fazla karışıklık hayırlı olmaz herkes bilincinde artık. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 17:42 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 eşinin başı açık olan vecdi gönül'ün gelmesinden çok daha iyi oldu bence abdullah gül'ün gelmesi. vecdi gönül gelseydi tepkiler eminim azalacaktı ama şimdi tam kapasite yobaz olan biri gelince daha çok sesi çıkar karşıtların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 selam ettim bunları başa getirenlere, ve gülü aday çıkartanlara: mnzskym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 FUTBOL MAÇINDA CUMHURBAŞKANI AÇIKLANDI. OOO OOO KISKANANLAR ÇATLASIN. APO GÜL BAŞKAN AMPÜL SPOR ŞAMPİYON. ben bu kadar cıvık, zırva bir şey görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ülkemi sırf reklam ve laik düzene nefretleri nedeniyle zamanında AİHM'e şikayet edip,dava açan bir adamın ülkeme Cumhurbaşkanı olacak olmasından midem bulanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Halklar hakettikleri gibi yönetilirler. Adamlarda meclis çoğunluğu var, Köşk'ü de alınca artık istedikleri gibi borularını öttürecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 siz asil secilince yapilicak atamalari gorun simdi kadrolasmayi son surat tamamliycaklar 3-4 haftada seriat vs vs olayini gecsek bile burda halkin %25 inin destegini alan bir gurubun tepeden tirnaga butun ulkeyi ele gecirmesinden bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 akp'nin çok güzel bir açılımı var aslında; a.k. partisi :) edit:bold ya yazılan kısmı ekliyim dedim insanlar daha iyi anlasın açılımı diye. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 18:20 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 @kingpin: zuahaha güzeel güzeel şunu gördüm ekşi'de.. ben yazsam bu kadar olurdu =) abdultayyip abdulmuttalip isimini cagiristiran bir isim. cagristirma olayi ise soyle; zamanin birinde benim bir arkadasim vardi, adi abdul... ve onun abisi muttalip. cocugun ustunde abisinin hakimiyeti oylesine oylesine ve oylesine agir... hic unutmam bir keresinde ayakkabisinin ipi acilmisti ve abisine sordu "abi baglayabilir miyim" diye... ortada bir abdul vardi ama icinde muttalip. abisi hayatini çift beden üzerinden sürdürüyordu. hal boyleyken bizler cocuga ve abisine ortak bir ad koyma karari aldik ve abdulmuttalip adini verdik. sonrasinda mahalleden tasindilar. haber geldi, cok yaramazlik yapmislar falan... iki kişinin bir olmasi olayi var. iki ruh bir bedende, şizofreni gibi ama değil. garip... abdul adinda ve tayyip adinda iki arkadas. bizim mahalleden. kahvede okeye dönerken aklima geldi bu isim, cagristirsam, ikisini bir isim etsem daha kolay olur dedim. (bugn arkadaslarla hepbiraber kahvede otururken un tayyip abdul un kulagina bir sey fisildadi. abdul de hemen yapiverdi. ben de sinirlendim haliyle... ) goddar ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Cumhurbaşkanı olacakta Çankayaya cıkacakmı bakalım kamusal alan karısını bırakmak zorunda kalacakmı yoksa onudamı delecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 CHP seçime (cumhur başkanlığı) katılmayacağını açıkladı ( mesajı bana yeni geldi. :) ) [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 18:32 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Sparkcaster o haçı herkesin görebilecegi sekilde takmış ki gordum konusuyorum, hocalar bile gördü, zaten takmasının normal oldugunu da soledim. İnsanların siyasal ve dinsel farklılıklarının olması normal birsey bu neden bir calısma ortamında rahatsızlık yaratsın? O insan digerlerinin gozune sokim ben müslümanım herkes bilsin ulan diye takmıyor ki kendi inandığı icin takıyor. Ayrıca burda kimseyi de salak yerine koymuyorum ama gidip ilkokul 3. sınıf duzeyi espiri cabasıyla yazı yazanlar var. İnsanları hoşgörülü olmaya davet ediyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Hımm, ANAP ile DYP katılacaklardır çok büyük ihtimalle. 367 sağlanır böylece. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 18:38 tarihinde, Napoleon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 yeni miting düzenlenmesi lazım, rte korkmuştu eskisinden :) bi de türban için miting lazım dabi [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 18:52 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 chp oturuma katılmasada akp secicek gibi duruyor gene. ama anayasa mahkemesine basvurucaklar. gerekli cogunluk saglanamadi secimlerde diye. eger anayasa mahkemesi karar gecerli değil derse sezer gene basa gecemeyecek tekrar. neler olacağını kimse bilmiyor :p. barlasa göre (ki kendisi hukukcu aynı zamanda) vefat eden ve istifa eden milletvekilleri dolayısıyla meclisteki toplam koltuk sayısı değilde su anda mevcut olan milletvekili sayısı üzerinden coğunluk sağlanması gerekiyormuş (8 vefat 1 istifa varmış) cumhuriyet tarihinde daha önce yasanmamiş olaylara entrikalara sahit oluyoruz cok enteresan :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Vardır daha ciddi bir nedenleri (umarım) ama cumhurbaşkanlığı seçimlerini şov haline getirdi adamlar resmen. Hatta o karşındaki yarışmacıları görmediğin çöpçatan oyunlarına benzedi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 O tezahüratlar çok komikti hakikaten. Yarışmaya döndü olay resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Darth Kemalist. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 19:12 tarihinde, Exodus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 adayın gül olduğunu söyleyince tayyip salonda türkiye sizinle gurur duyuyor diye bağırıldı ya yuh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Türkiye seninle gurur duyuyor diyor bi de şerefsizler ya . Neyse devamını ağzımdan söylüyorum şu anda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 O değil de içimden bir his eskiden yaşanan aşırı sağcı solcu ayrımının şimdi kendini cumhuriyetçi ve dinci olarak göstereceğini düşünmeye başladım. Gerçi o zamanlar yaşandığı söylenen kadar kötü bir duruma düşülmez herhalde ama bir duruma düşeceğiz gibi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 basın iyice ayaklar altına alınacak gazeteler kapatılacak yazarlar kovulacak kanallara el konulacak heryere atamalar yapılacak kendi adamlara heryere dağılacak imam hatiplerin önü açılacak üniversitelere türbanla girilecek barlar kapatılacak gece bilmem kaçtan sonra içki satışı duracak daha sonra tamamen kalkacak askerle hükümet kavga içinde olacak heran korkulacak darbeden ve hem korkulurken hem de darbe en çok istenen sey haline gelecek vs.vs.vs.vs.vs. askeri ele geçirmesinler de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar